Hold din 50 års fødselsdag

Smukke & unikke lokaler til fødselsdagsfester

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Smukke og fantastiske lokaler til 50 års fødselsdag

At fylde 50 år er en stor milepæl for mange, og det skal selvfølgelig fejres med en stor og fantastisk 50 års fødselsdag. Det er mange forskellige måder, du kan vælge at fejre det. Nogen vil gerne holde det småt og intimt derhjemme, imens at andre ønsker en stor fest med alle venner og familie.

Hos Sonnerupgaard Gods elsker vi alle fester, og en 50 års fødselsdagsfest er bare noget særligt. Vi har fire forskellige lokaler, som alle har hver deres unikke indretning og stemning. De er alle fire oplagte lokaler til 50 års fødselsdag, alt efter hvor mange du har tænkt dig at invitere.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Steder at holde

50 års fødselsdag

Du kan vælge mellem at afholde din 50 års fødselsdag i 1877-laden, der er vores smukke store lade, der er renoveret i tråd med den gamle klassiske stil. Det er et meget rustikt og smukt lokale, hvor I kan være fra 70 gæster og opefter. Der er hele 11 meter højt til loftet, hvor der hænger smukke lysekroner.

Du har også mulighed for at afholde det i vores skønne lokaler: Hestestalden, Hovedbygningen og Kavalerfløjen. De har hver især deres egen stil, og er alle sammen oplagte steder til 50 års fødselsdag.

Fælles for alle vores fire lokaler er, at du blot lejer dig ind i lokalerne. Det betyder, at vi ikke tager nogle proppenge, da du selv vælger og bestiller mad og drikke udefra. Vi har selvfølgelig en række samarbejdspartnere, som vi har gode erfaringer med. Vi sætter rammen for festen, og I vælger selv den lækre mad og drikke, som gør jeres fest helt perfekt.

Overnat på godset
Vi har en masse værelser, som dig og dine gæster kan leje. Så undgår dine gæster at skulle køre tidligt hjem, og I kan feste så længe I vil.
Dansende gæster
Ingen sure naboer
Her ved godset er der ingen sure naboer. Så dig og dine gæster kan trygt give den hele armen og feste hele natten. Du skal ikke bekymre dig om sure klager, og du kan derfor nyde festen fuldt ud.
Illustration af vinglas og vinflaske
Ingen proppenge
Når du lejer et lokale hos os, så kan du spare en masse penge på mad og drikkevarer. Der er nemlig ingen proppenge og du står selv for menuen. På den måde kan du vælge lige det mad og drikke, som du gerne vil have. Det giver dig mere fleksibilitet i planlægningen, og du kan få det lige som du drømmer om.

Sonnerupgaard Gods skaber de perfekte rammer for din 50 års fødselsdag

Foruden vores smukke lokaler så har vi også nogle skønne omgivelser. Det er især dejligt, hvis du skal holde fest i sommermånederne, og gerne vil trække noget af festen uden for. Eksempelvis er der en skøn terrasse ud for lokalet Kavalerfløjen, som skaber de perfekte rammer til en sommerfest. 

Lige meget hvilket lokale du vælger, så kan I feste lige så længe, som I har lyst til. Det gode ved, at vi ligger ude blandt naturskønne omgivelser er, at vi ikke har nogen naboer. Det giver jer mulighed for at feste højlydt hele natten, uden at der er nogle sure naboer, der kommer og lukker festen.

Hvis du mangler lokaler til 50 års fødselsdag er Sonnerupgaard Gods et rigtig godt bud. Vælg det lokale der passer dig og passer bedst til din fest og så er det bare at invitere alle dine venner og familie til et brag af en fest.

 

Hvor kan man holde sin 50 års fødselsdag?
Du kan holde din 50 års fødselsdag hos os på Sonnerupgaard Gods. Vi har flere forskellige lokaler, der alle har sin helt egen unikke indretning og stemning. Vi leverer de smukke lokaler, og du bestemmer, hvilken mad og drikke der skal til din fest.
Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.