Bryllup på et gods med overnatning

Landidylliske omgivelser, rustikke bryllupslokaler og et koncept der gør at I kan fejre jeres kærlighed på jeres helt egen måde

Industrikøkken
Fuldt udrustede industrikøkkener
Seng
Plads til 160 overnattende
Prop
Ingen proppenge

Hold bryllup på et gods fra 1300-tallet

Sonnerupgaard Gods ligger i byen Hvalsø, lidt ud for Roskilde. Vores bryllupslokaler er indrettet med en af to æstikker - den ene, den klassiske herregård, med store paneler, højt til loftet og flotte lysekrone - den anden, det rustikke, nordiske, rå look med kampesten og håndhuggede bjælker (fra 1877).

Vores omgivelser taler også for at holde bryllup. Den komplette landidyl, de mange søer og flotte træer, det hele arbejder sammen om at skabe en eventyrlig atmosfære, som er med til at give jer den ægte følelse af ro til fejring og fordybelsen i kærligheden.

Konceptet for bryllupslokaleudlejning er simpelt - i lejer lokalet, og står for resten selv. Vi skal ikke bestemme hvad i skal spise og drikket, det klarer i helt selv. Og vi tager ingen proppenge.

Bryllup på godset

På Sonnerupgaard Gods går jeres bryllupsdrømme i opfyldelse. I ankommer til et smukt, landligt og idyllisk gods med en masse luft blandt søer, træer og kampesten. I spiser middagen i rustikke, varme lokaler, hygger jer i vidunderlige haver og tager smukke bryllupsbilleder på gangbroen til voldgraven, på søterrassen eller i parken. I får et brag af en fest, der varer helt til den lyse morgen.

Se vores festlokaler

Det hurtige overblik

  • Plads til 500 spisende gæster
  • Plads til 160 overnattende gæster
  • Medbring selv mad og drikke
  • Vi tager ingen proppenge
  • Ryd selv op, så klarer vi rengøringen
  • Kun 40 minutter fra København

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog
Download katalog


Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres fest. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen