Detaljer fra bryllupsbord med service og fine krystalglas
Detaljer fra bryllupsbord med service og fine krystalglas

Simone <3 Mikkel | Sådan gør du det simple bryllup æstetisk

Se hvordan Maria hjalp Simone og Mikkel med at gøre et simpelt bryllup smukt og æstetisk i den rustikke 1877-lade og få inspiration til æstetiske detaljer.


13. oktober 2017

Da Simone & Mikkel skulle giftes stod én ting meget klart. Det skulle være smukt og simpelt. Ikke for meget pynt og ikke for mange blomster. I en smuk lade, der shiner i sig selv.

Laden på Sonnerupgaard Gods dannede disse rammer d. 2. september 2017.

Runde borde til bryllup
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Overtagelse af Laden kl. 14.00 på bryllupsdagen

Mikkel & Simone har booket Laden som en model 2. Dvs. at de først kunne modtage lokalet på bryllupsdagen kl.14.00, da de skulle stå i kirken. Derfor havde de valgt mig, som deres bryllupsarrangør. Det blev min opgave, at få alt til at stå snorlige i løbet af bare 2 timer.

Men det var heldigvis ingen sag, for da vi ved første møde taler om udsmykningen af Laden, deler Simone sine simple og smukke tanker omkring brylluppet og så er det faktisk ikke særligt omfattende.

Barnwedding
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Dermed ikke sagt – at jeg ikke elsker udfordringer – men nogen gange kan det simple være virkelig smukt og elegant. Og jeg må sige, at jeg er vild med hendes stil.

Laden er virkelig smuk i sig selv, og hvis man kan “nøjes” med det, så synes jeg klart, man skal lade den få lov at shine, så smuk som den er. Og så kun tilføje de enkelte og smukke detaljer, som afspejler jeres personlighed.

Inspiration fra A Table Story

For 2 år siden lavede det unikke service udlejningsfirma “A Table Story” dette smukke photoshoot i Laden på Sonnerupgaard.

Og det var med udgangspunkt i dette, at Simone havde forelsket sig i et bestemt look.

Jeg forstår godt Simones begejstring for de smukke vinglas fra A Table Story, som hun ender med at leje. Idéen er god, kun at leje glassene. Tallerkenerne i Sonnerupgaards køkken er ret pæne, så hvis man gerne vil give borddækning et lille pift, som gør en stor forskel, så er det nok kun at leje de smukke krystalglas fra A Table Story.

Krystalglas til bryllup
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

En skræk for farver og mange blomster

Da Simone siger, hun helst ikke vil have blomster, bliver jeg lidt nervøs, for man kan virkelig bruge mange blomster i det lokale, hvori brylluppet skal stå.

Simone er meget bevidst om looket fra det photoshoot, som hun har set – og det er egentlig bare de blomsterdekationer til de runde borde, som vi skal kopiere.

Det bliver min blomsterdekatørs opgave, Diana Rose.

Jeg får dog overbevist Simone om, at der gerne må være lidt grønt hygge i bjælkerne. Derfor opsætter vi flasker i bjælkerne med eucalystus og små lys.

Bryllupsinspiration
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

Bryllupskagen

Som ved et hvert bryllup er det bryllupskagen, man som bryllupsgæst, altid ser en lille smule frem til. Jeg er jo kæmpe fan af, at servere bryllupskagen om eftermiddagen. Det råd har brudeparret heldigvis lyttet til.

Og hvorfor så det? Jo, fordi man ganske enkelt trænger til noget sødt om eftermiddagen, og det er her kagen kommer til sin ret. Kagen bliver beundret, når gæsterne ankommer. Og gæster spiser et godt stykke på den tid af dagen – fremfor efter midnat, hvor man er godt mæt efter en lækker bryllupsmiddag og egentlig bare gerne vil have en drink.

Og igen må smuk være mit ord for beskrivelsen af kagen – det må man sandelig sige den er.

Bryllupskage
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

De personlige detaljer

Simone vælger at bruge sin energi på, at finde gamle hvide stofservietter fra familien. Det er min opgave at folde dem, og jeg bliver helt rørt, da jeg ser de mange forskellige og personlige servietter.

Nogle af servietterne er broderet med initialer. Her er helt sikkert tale om en mormors servietter. Andre servietter har mønster. Det er et utrolig flot mix.

Servietter til bryllup
Fotograf: Bryllupsshoot.dk

De personlige detaljer går igen. Allerede året forinden da invitationerne skal sendes ud, vægter brudeparret de personlige detaljer. De laver selv invitationerne i word og får dem printet. Det samme med bordkortene. De er også hjemmelavet.

Fælles for det hele er simpelt og smukt.

Jeg er vild med det. Love, Maria.