Bryllupslokaler på Sjælland

Lækre lokaler og landlig idyl på Midtsjælland

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Lige den bryllupsfest,
du altid har drømt om.

Skal det være herskabeligt eller rustikt? Ude eller inde? Stort eller småt? Vi har drømmelokalerne til din bryllupsfest.

Hovedbygningen og Kavalerfløjen har høje paneler og fine rum. Laden og Hestestalden har træbjælker og kampesten. Alle fire lokaler oser af charme og autenticitet, så din bryllupsfest bliver smuk og fortryllende.

Vi ligger i Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor der ånder fred og ro. Hvert lokale har sit eget grønne område, hvor du og dine gæster kan slå jer løs og fejre din kærlighed.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Ingen proppenge.
Spar penge på mad og vin.

Når du lejer et lokale hos os, forpligter du dig ikke til at købe hverken mad eller vin gennem os. Der er ingen proppenge. Du skal ikke betale gebyr for selv at tage mad eller vin med. Her kan du spare rigtig mange penge.

Vin er en af de poster, der hurtigt løber op i budgettet til de store fester. Men sådan behøver det ikke være. Hos os bestemmer du selv, om en flaske vin skal koste 40 eller 400 kroner.

Hvem skal levere maden? Du bestemmer selv, om det skal være det der populære cateringfirma eller hende din tante, der er selvstændig. Det giver dig en enorm fleksibilitet i din planlægning, og mulighed for en mere intim fest.

Vi har også nogle lokale samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. De kender rutinen, har en fornuftig pris og leverer varen hver gang. Så hvis du alligevel vil udlicitere maden og undgå at stresse over den, så har vi altid en sikker løsning.

Dansende gæster
Ingen sure naboer
Her er ingen sure naboer, så dig og dine gæster kan smide hæmningerne og feste igennem for fuldt skrue natten lang - I skal ikke bekymre jer om støjniveauet, og I bestemmer selv sengetiden.
Vi går op i din fest
Vi har rigtig erfaringer fra rigtig mange fester herude. Ring for et godt tip, eller find inspiration på vores blog og på Instagram. Vi giver dig vores bedste råd, så du får den bedste fest.
Rengøringsmoppe og spand
Vi tager os af rengøringen
Dagen derpå, når alle har lidt ondt i håret, skal I bare sørge for at rydde op og huske jeres ting. Rengøringen skal vi nok tage os af - det har vi prøvet nogle gange før.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Drømmebryllup med din personlighed

Vores festlokaler har alt, du skal bruge til din bryllupsfest - der mangler bare dig. Hvordan vil du pryde dem?

Hos os bestemmer du fuldstændig selv, hvordan brylluppet skal se ud. Du får plads til alle dine kreative idéer, så din personlighed kan skinne igennem i enhver detalje til dit livs kærlighedsfest.

Vores selskabskoordinator hjælper dig gennem planlægningen, så du undgår en hel del stress. Hun kender rutinen herude, så med hende er du i trygge hænder,

Blåt hotelværelse med seng og sofabord i Kavalerfløjen

Vi har masser af lækre, hyggelige værelser, hvor du og dine gæster kan overnatte. Når alle har et sted at sove, kan I feste igennem uden bekymringer. Og I kan stå op sammen dagen og deler minder fra dit livs største fest. Det bliver dejlig nærværende.

Læs mere om bryllupslokaler med overnatning

Få ro på planlægningen med vores bryllupsarrangør

Maria Lyng har planlagt hundredevis af bryllupper her på godset. Hun kender stedets muligheder, de lokale samarbejdspartnere og hun er altid frisk på nye idéer. Maria giver dig ro på planlægningen og en vidunderlig fest.

På Bryllupsbloggen deler Maria flittigt ud af sine bedste råd. Her finder du nyheder, mode, trends og traditioner. Brug det som inspiration til dit eget bryllup, og til at få sparring fra en professionel på dine egne idéer.

Få Marias bedste råd til dit drømmebryllup

Godsejerparret blev selv gift i 1877-Laden til deres bryllup. Det er et lækkert og stort lokale, der oser af autenticitet, kærlighed og landlig idyl.

1877-Laden pyntet med stofopsætning langs bjælkerne
Fotograf: Jonas Schmidt

Vi har bryllupslokaler for enhver smag, og vi glæder os til at hjælpe med at finde det helt rigtige lokale til dig.

Giv os et kald, hvis du vil have nogle råd til, hvordan du får din personlighed frem i brylluppet. Og kom forbi til en rundvisning, hvis du vil se lokalet, der matcher drømmende for dit

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.