1877-Laden

Originale håndhuggede bjælker, kampestenene i væggene og 11 meter til toppen af loftet gør 1877-Laden til et festlokale, der gør at folk taber kæben, når de træder ind i lokalet. Antikt, smukt og rustikt.

Her er vores perle. Den gamle korn- og maskinlade har fået indlagt gulv og gulvvarme, og er ellers bevaret i den gamle rustikke stil. Der er plads til op til 350 spisende personer.

Stearinlysene fra lysekronerne og stagerne langs væggen, og de diskrete spots ved bjælkerne lyser hele rummet op fra gulvets skinnende hvide klinker til det smukke, velbevarede trætag.

1877-laden er rejst i kampesten, og med 11 meter til toppen af loftet. To vognporte vender ind mod gården, og en nordvendt tredje åbner ud til den gamle voldgrav, som omgav hovedbygningen indtil branden i 1731. Gangbroen giver jer adgang til øen, og giver et fantastisk perspektiv til fotografier. I laden er der også overraskende god lyd, fordi træet i bjælker og tag opfanger en hel del af lyden. Dette gør laden ideelt for taler.

Bryllup&Fest-katalog
Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept. Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.