Festfløjen

Festfløjens selskabslokale er opført i kampesten, og er beliggende ud til det dejligste gårdmiljø. Med sine store vinduespartier og gamle staldvinduer, oser afdelingen af autenticitet og hygge og fortryllende omgivelser.

Festfløjen er indrettet med to store sale, henholdsvis spise- og festsal. Dette hjælper jer som værtspar, idet I undgår at opholde jeres gæster, når serveringspersonalet tager ud efter middagen. I kan blot invitere jeres gæster ind til kaffebord, dans eller musik i den lige så skønne festsal. Festfløjens lokaler har to udgange til en dejlig gårdhave med terrasse og græs, så I kan strække benene eller lave lidt aktiviteter mellem taler og mad.

På førstesalen er der indrettet 32 sengepladser fordelt på 17 værelser. Har I brug for yderligere sovepladser, er der mulighed for dette på Høloftet eller i Stalden, såfremt vi har kapacitet. Festfløjen har også et lækkert og komplet køkken, hvor der er alt, hvad kokken ønsker sig. Lokalet er udstyret med service, borde, stole og inventar til 100 personer.

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog
Download katalog


Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres fest. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen