Firmaarrangement lige ud for Roskilde

Sjove aktiviteter i naturskønne omgivelser

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Styrk fællesskabet
i landlige omgivelser.

Leder du efter et sted lige ude for Roskilde, hvor du kan holde dit næste firmaarrangement? Så er Sonnerupgaard Gods lige noget for dig.

Her er skøn natur, masser af plads, moderne faciliteter og landlig idyl. Vi har både plads til store og små arrangementer.

Vi har en masse sjove aktiviteter, som du og dine kollegaer kan prøve. Alle aktiviteterne har fokus på sjov og ballade.

folk smiler til firmafest i festlokalet Festfløjen
Firmafest

Vi sørger for bartendere, lækker mad og andet hvad hjertet kunne begære. Fest hele natten med dine kollegaer, sov rusen ud på en af vores 54 værelser, og vågn op til lækker morgenmad.

Uanset årstiden, har vi lokalerne og omgivelser til at stable en uforglemmelig firmafest på benene.

Sommerfest

Sommeren er en oplagt tid at udnytte vores naturomgivelser. Hyg med øl og havespil, eller skru op for adrenalinen med ATV-kørsel, lerdueskydning, øksekast eller noget helt fjerde.

julebord opstillet til at være klar til julefrokost
Julefrokost

Julefrokosten som du kender den, bare bedre. Det er nemlig på en herregård, omgivet af vinterlandskab og julestemning, hvor man kan gå lige op i seng, når man har fået en snaps for meget.

Vi sørger selvfølgeligt for lækker mad og drikke. Også morgenen efter.

Familie på karet med juletræer trukket af hest til julearrangement
Julearrangement

Mangler I en ny juletradition? Så prøv et julearrangement hos os. Det er idyllisk julehygge for hele familien, med julemand, æbleskiver og alt der hører til.

Hyg med kollegaer, julemænd og hop på kareten ud til juletræsplantagen. Et stort hit.

Koncentration blandt deltagerne til teambuilding
"Teambuilding"-dag

Står i overfor en sammenlægning? Går der noget tabt i kommunikationen? Vil I føle større ansvar overfor hinanden?

En dag med teambuilding hos vores in-house konsulenter TEAK Gruppen gør underværker.

øksekast i solfyldt have
"Aktivitets"-dag

Sjov og ballade med kollegaer, der skaber fælles minder i snakker om længe efter.

En "ryste sammen"-tur, med ATV-kørsel, bueskydning, øksekast og/eller meget andet.

Plads til alle.
Sjov og ballade.

Alle vores firmaaktiviteter har fokus på sjov og ballade. Og alle kan være med. Vi har sammensat en række aktiviteter, som I kan vælge imellem.

Vi har en masse plads her på godset. Den skal vi selvfølgelig udnytte. Derfor har vi skabt en masse aktiviteter, som alle kan laves her på godset. Nogle af dem foregår ude i naturen, mens andre foregår i den gamle stald.

Fælles for alle aktiviteterne er at de sjove, actionfyldte og anderledes. Lige som vi godt kan lide det. Vi er sikre på at I også vil elske det!

Forside på tilbud

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.
Du kan også ringe mellem kl. 8-18 i hverdage.

Skriv til os

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

Anderledes aktiviteter i landlig idyl

Her på Sonnerupgaard Gods har vi over 10 firmaaktiviteter. Vi er vilde med dem alle. Og det er vi sikre på at I også vil være.

Vi har vores eget in-house teambuildingsteam på godset. De går under navnet TEAK Gruppen. De har en masse øvelser til firmaer.

TEAK tilbyder seks forskellige teambuildingsøvelser. Så hvis du leder efter teambuilding nær Roskilde, så er du kommet til det rette sted. De har indendørs og udendørs aktiviteter. Alle indendørsaktiviteter foregår på vores aktivitetsloft.

En af øvelserne på aktivitetsloftet er Den rullende labyrint. Her handler det om at samarbejde og få kuglen gennem labyrinten. Her kommer jeres motorik og fælles koordination på prøve.

En anden øvelse på aktivitetsloftet er Europakortet. Gennem teamwork og god kommunikation kan I løse den her opgave.

Vores Kuglegrav er en klar favorit. Vi har fyldt et lokale med 30.000 bolde, tilføjet et konkurrenceelement og på den måde skabt verdens sjoveste teambuildingsøvelse.

Glade mennesker i kuglegrav til teambuilding på Sonnerupgaard Gods

Den sidste indendørs teambuildingsøvelse er Tårnkonstruktion. Her kræver det holdets fulde koncentration.

Udenfor har vi en øvelse, som vi kalder Stilhedsmajor. Det lyder måske lidt bekendt. Vi har nemlig taget klodserne fra klodsmajor og vendt det hele på hovedet. I skal i fællesskab bygge et tårn. Men I har hver især kun et brudstykke information om hvordan tårnet skal se ud i sin helhed.

En anden øvelse udendørs er Snoretegning. Her bliver jeres kommunikation testet. Denne øvelse afhænger af at holdets skiftende kaptajn kan holde overblik og give de rette informationer.

Plankebro er endnu en sjov øvelse. Princippet er simpelt. Jorden er giftig og det gælder om at komme først.

Den sidste øvelse kalder vi Desarmér bomberne. Her får nogle af jer blind for øjnene. Og I andre skal så guide de blinde gennem en bane mens I skal desarmere de farlige bomber.

En anderledes oplevelse

Men vi har også aktiviteter til jer, som bare skal have det sjovt. De hører under vores Outdoor Action.

En af vores mest populære aktiviteter er ATV-kørsel. Vi har nemlig Sjællands største off-road bane. Her får du nemlig mulighed for at køre rundt i de idylliske skovomgivelser.

ATV kørsel i nationalpark ved Sonnerupgaard Gods

Vi kan også tilbyde lerdueskydning. Her kommer I til at skyde med traditionelle jagtrifler. Også vil der selvfølgelig være kyndig vejledning af vores uddannede instruktører undervejs.

Vi har faktisk også bueskydning. Det er en aktivitet, som virkelig kan sætte gang i arrangementet. Vi bruger professionelle compoundbuer. Men bare rolig. De kan let bruges af alle.

Kvinde til bueskydning ved firmaarrangement

I kan også prøve vores øksekast. Her får I trænet jeres koncentration, teknik og jeres præcision. Og så vil I opleve suset i kroppen, når I rammer træblokken med øksen.

Vi har selvfølgelig også segways, som I kan køre rundt på. Vi har lavet en forhindringsbane ude i den skønne natur. Her får I udfordret balancen. Og I får med garanti et godt grin med på vejen.

Sonnerupgaard er jo et gammel gods. Så vi har selvfølgelig lavet en aktivitet, som vi kalder for herregårdsduel. Her bliver vores store park transformeret om til en stor 'skakplade', hvor I er brikkerne. Det handler om at være strategisk og slå modstandernes spiller ud.

Måske er en god gang havespil mere jer? Vi tilbyder forskellige klassiske spil, som altid er en sikker vinder. Prøv enten kroket, kongespil eller petangue.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.