Hotelophold omgivet af smuk dansk natur

Godset som hotel

Sonnerupgaard Gods fungerer også som hotel og kan benyttes året rundt til kortere eller længere ophold. I de fredelige omgivelser kan du nyde en tur i den omkringliggende park eller længere spadsereture i skovene, der ligger rundt om Sonnerupgaard. Sonnerupgaard Gods kan tilbyde en fantastisk morgenmadsbuffet og de omkringliggende kroer og restauranter giver rig mulighed for en god middag i byen. For grupper kan vi tilbyde frokost og middag.

Godset er beliggende med rimelig afstand til Hvalsø St. og kun 40 minutter fra København

Sonnerupgaard Gods har 65 værelser med 160 faste senge. Med opredning har vi plads til 180 overnattende gæster. Vores gods byder på værelser efter forskellig smag og pris, idet alle værelser er indrettet forskelligt i farver, stil og interiør. Der er f.eks. det franske værelse, det romantiske værelse, herreværelset, stuepigeværelset og den nye brudesuite. Fra værelserne er der udsigt til park, skov og mark, hvilket er med til at gøre jeres godsophold på Sonnerupgaard Gods helt unikt.

Sonnerupgaard er medlem af foreningen DANSKE SLOTTE OG HERREGAARDE, og tager imod deres gavekort.

Vores værelser

Værelserne på Sonnerupgaard Gods varierer i størrelse og udseende. Alle combiværelserne og mange af suiterne er nyligt moderniserede, hvor enkeltværelserne med bad og toilet på gangen er af ældre karakter, der er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Lokale seværdigheder

Skal dit godsophold være kulturelt? Der er rig mulighed for kulturelle indslag i nærheden af Sonnerupgaard Gods. Det kunne f.eks. være en gåtur op til Tadre Mølle.

Book et ophold på godset

Book nu