Handelsbetingelser for Hotelophold

Ved betaling indgås der aftale med:
Sonnerupgaard Gods/ v. Anders Puge Knudsen
Enkeltmandsvirksomhed
CVR. 34445877
Tølløsevej 53
4330 Hvalsø
Etableret d. 01.01.2012

I. Betaling
Betaling sker via bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

II. Fortrydelse og afbestilling
Ved justering og annullering, som altid skal ske skriftligt pr. e-mail, brev eller fax, forstås reduktion, omplacering, afkortning og lign. ændringer i forhold til ordrebekræftelsen.

II.I. Fortrydelse
Der kan ske fortrydelse 14 dage efter at købet er gennemført. Herefter kan der ske rettidig afbestilling indtil 24 timer før ankomst, ankomsttidspunktet på dagen er kl. 16:00.
Ved henvendelse til sonnerupgaard gods kan vouchers indløses når der bookes værelse

II.II. Afbestilling
Der kan ske rettidig afbestilling senest 24 timer før ankomst, ankomsttidspunket på dagen er kl. 16:00. Rettidig afbestilling er omkostningsfrit. Bemærk venligst at det kan forekomme, at beløbet er reserveret på deres konto inden ankomst, såfremt afbestillingen er rettidig frigives beløbet.

Ved afbestilling senere end 24 timer før ankomst opkræves det fulde beløb.

I tilfælde af at kunden ikke dukker op opkræves det fulde beløb.

III. Mangler
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelserne kan du kontakte os på info@sonnerupgaard.dk eller +45 46 40 95 31 (tlf. tid 9-17).

Som udgangspunkt har du ikke to års reklamationsret, da der er tale om en tjenesteydelse. Vi opfordrer dig derfor til, at tage kontakt til os hurtigst muligt i tilfælde af at der opstår problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, medmindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

IV. Erstatning
Som lejer værelser er I pligtige at betale erstatning til udlejer, for eventuelle skader I eller jeres gæster under lejemålet forårsager på bygninger eller inventar i alle de lejede faciliteter.

V. Persondatapolitik
For at du kan indgå en aftale med Sonnerupgaard Gods har vi brug for følgende oplysninger:
Navn:
Adresse:
Tlf. nr.:
E-mail adresse:
Vi registrerer disse oplysninger med det formål at kunne levere ydelsen korrekt til dig. Denne viden registreres hos Sonnerupgaard Gods/ v. Anders Puge Knudsen og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og administrationen for Sonnerupgaard Gods har adgang til disse oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke vores kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til
https://sonnerupgaard.dk, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Sonnerupgaard Gods har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sonnerupgaard Gods via e-mail info@sonnerupgaard.dk

VI. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, bedes du rette henvendelse via mail til info@sonnerupgaard.dk eller tlf. nr. +45 46 40 95 31 (tlf. tid 9-17).

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Der kan indgives klage til Center for Klagesøgning.
Center for Klagesøgning hører under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Tlf. nr. 41 71 50 00, e-mail: kfst@kfst.dk.

Eventuelle udenlandske kunder kan klage via følgende link til Online Dispute Resolution platformen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Kursusbloggen