Handelsbetingelser for Møde&Konference

Ved betaling indgås der aftale med:
Sonnerupgaard Gods/ v. Anders Puge Knudsen
Enkeltmandsvirksomhed
CVR. 34445877
Tølløsevej 53
4330 Hvalsø
Etableret d. 01.01.2012

I. Betaling
Betaling sker via bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Betalingsbetingelser: netto kontant 8 dage.
Prisen er baseret på samlet afregning.

II. Afbestilling
Ved justering og annullering, som altid skal ske skriftligt pr. e-mail, brev eller fax, forstås reduktion, omplacering, afkortning og lign. ændringer i forhold til ordrebekræftelsen. Erstatningsansvaret bortfalder i det omfang, at den frigjorte kapacitet bliver solgt til anden side.

II.I. Afbestillingsfrister
Endelig antal meddeles skriftligt senest 3 uger før kursusafvikling. Dette antal faktureres. Rettidig annullering er senest 12 uger før ankomst. Ved bestilling af fuld kapacitet (fra 45 værelser pr. døgn) dog 16 uger. Ved nedbrud på værelser er gæsten indforstået med at benytte andre værelser. I øvrigt henvises til Horestas regler. Se: horesta.dk
Bemærk venligst at reservationsgebyret, ikke betales tilbage ved afbestilling af hele arrangementet før eller senest 12 uger før ankomst.
I tilfælde af at kunden ikke dukker op, opkræves det fulde beløb.

III. Mangler
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelserne kan du kontakte os på info@sonnerupgaard.dk eller +45 46 40 95 31 (tlf. tid 9-17).

Som udgangspunkt har du ikke to års reklamationsret, da der er tale om en tjenesteydelse. Vi opfordrer dig derfor til, at tage kontakt til os hurtigst muligt i tilfælde af at der opstår problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, medmindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

IV. Erstatning
Som lejer af lokaler og værelser er I pligtige at betale erstatning til udlejer, for eventuelle skader I eller jeres gæster under lejemålet forårsager på bygninger eller inventar i alle de lejede faciliteter.

V. Persondatapolitik
For at I kan indgå en aftale med Sonnerupgaard Gods har vi brug for følgende oplysninger:
Virksomhedens navn:
CVR-nr:
Adresse:
Tlf. nr.:
E-mail adresse:
Kontaktperson:

Vi registrerer disse oplysninger med det formål at kunne levere ydelsen korrekt til jer. Denne viden registreres hos Sonnerupgaard Gods/ v. Anders Puge Knudsen og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af jeres udtrykkelige samtykke, således at I er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og administrationen for Sonnerupgaard Gods har adgang til disse oplysninger, der registreres om jer.

Vi opbevarer ikke vores kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til
https://sonnerupgaard.dk, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Sonnerupgaard Gods har I altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. I har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om jer. Disse rettigheder har I efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sonnerupgaard Gods via e-mail info@sonnerupgaard.dk

VI. Klageadgang
Hvis I vil klage over jeres køb, bedes I rette henvendelse via mail til info@sonnerupgaard.dk eller tlf. nr. +45 46 40 95 31 (tlf. tid 9-17). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Kursusbloggen