Handelsbetingelser for Hotel&Glamping

Ved betaling indgås der aftale med:
Sonnerupgaard Gods/ v. Anders Puge Knudsen
Enkeltmandsvirksomhed
CVR. 34445877
Tølløsevej 53
4330 Hvalsø
Etableret d. 01.01.2012

I. Betaling
Betaling sker via bankoverførsel eller med kreditkort. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

II. Gavekort
Ved henvendelse til Sonnerupgaard Gods kan gavekort og vouchers indløses når der bookes værelse/telt. Der forventes at have et bookingsystem online i første kvartal 2021, hvormed man også her kan bestille og bruge den kode, der tilhører gavekortet.

Gavekort udløber efter 24 måneder fra købsdato.

II.I Særligt for køb gennem Gift Up!
Såfremt Gift Up!’s gavekort-koder ikke viser sig at være kompatible med vores nye bookingsystem, vil køber indenfor rimelig tid efter etablering af vores nye bookingsystem, blive tilsendt en ny gavekort-kode, som kan bruges hertil.

III. Fortrydelse og afbestilling
Ved justering og annullering, som altid skal ske skriftligt pr. e-mail eller brev, forstås reduktion, omplacering, afkortning og lign. ændringer i forhold til ordrebekræftelsen.

III.I. Fortrydelse
Iht. undtagelsen for hotelophold jf. gældende lovgivning kan køb ikke fortrydes.

III.I.I Særligt for gavekort
Ved køb af gavekort har du 14 dages fortrydelsesret, såfremt du eller gavekortets modtager ikke har indløst gavekortet.

III.II Afbestilling
Dette inkluderer både almindelige ophold på hotelværelser og pakkeløsninger hvor det underliggende ophold foregår på et hotelværelse, samt almindelige ophold i glampingtelte og pakkeløsninger hvor det underliggende ophold foregår i et glampingtelt.

Der kan ske rettidig afbestilling senest 21 dage før ankomstdagen. Rettidig afbestilling er omkostningsfrit.

Ved afbestilling senere end 21 dage før ankomst opkræves det fulde ordrebeløb.

Bemærk venligst at det kan forekomme, at ordrebeløbet er reserveret på deres konto inden ankomst. Såfremt du har afbestilt rettidigt frigives beløbet.

I tilfælde af at kunden ikke dukker op opkræves det fulde ordrebeløb.

IV. Mangler
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelserne kan du kontakte os på info@sonnerupgaard.dk eller +45 46 40 95 31 (tlf. tid 9-17).

Som udgangspunkt har du ikke to års reklamationsret, da der er tale om en tjenesteydelse. Vi opfordrer dig derfor til, at tage kontakt til os hurtigst muligt i tilfælde af at der opstår problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, medmindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

V. Erstatning
Som lejer af værelse/telt er I pligtige at betale erstatning til udlejer, for eventuelle skader I eller jeres gæster under lejemålet forårsager på bygninger eller inventar i alle de lejede faciliteter.

VI. Persondatapolitik
For at du kan indgå en aftale med Sonnerupgaard Gods har vi brug for følgende oplysninger:
Navn:
Adresse:
Tlf. nr.:
E-mail adresse:
Vi registrerer disse oplysninger med det formål at kunne levere ydelsen korrekt til dig. Denne viden registreres hos Sonnerupgaard Gods/ v. Anders Puge Knudsen og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og administrationen for Sonnerupgaard Gods har adgang til disse oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke vores kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til
https://sonnerupgaard.dk, videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Sonnerupgaard Gods har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sonnerupgaard Gods via e-mail info@sonnerupgaard.dk

VII. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, bedes du rette henvendelse via mail til info@sonnerupgaard.dk eller tlf. nr. +45 46 40 95 31 (tlf. tid 9-17).

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Der kan indgives klage til Center for Klagesøgning.
Center for Klagesøgning hører under Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Tlf. nr. 41 71 50 00, e-mail: kfst@kfst.dk.

Eventuelle udenlandske kunder kan klage via følgende link til Online Dispute Resolution platformen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.