Glamping i skoven med grantræer og bål
Glamping i skoven med grantræer og bål

Overnat i naturen til jeres næste møde

Mangler du inspiration til planlægningen af jeres næste møde? Her er vores bud på et mødeprogram, der giver dig alternativ kvalitetstid med dine mødedeltagere.


24. juni 2021

Kommer du hurtigt til at gentage en fast rutine, når du skal planlægge jeres møder? Det er du bestemt ikke ene om. Det er nemt at gøre det samme som sidste gang. Men det kan også være lidt trivielt.

Hvis du gerne vil planlægge et møde ud over det sædvanlige, så er du kommet til det rette sted. Her er vores bud på et anderledes møde, som får det kreative og nytænkende frem i dig og dine mødedeltagere.

Find det rigtige kursussted

Når du skal til at planlægge jeres næste møde, så skal du allerførst finde frem til formålet med mødet. Hvad er det helt præcist, I skal have ud af mødet?

Kristoffer har delt 6 spørgsmål, som kan gøre dig klogere på mødeformålet.

Når du har styr på formålet, så er det tid til at finde kursusstedet. Vi anbefaler, at du finder 3 gode steder og undersøger dem nærmere.

Ring gerne til stederne, så du kan blive klogere på det, de kan tilbyde jer.

Vil I gerne sove ved kursusstedet? Så husk at undersøg de forskellige overnatningsmuligheder. En god nattesøvn gør en stor forskel. Så er du og dine mødedeltagere nemlig friske og veludhvilede, når I mødes igen morgenen efter.

IPG møde udenfor på Sonnerupgaard Gods

Inddrag naturen i jeres møde

Vi kan ikke anbefale jer nok at inddrage naturen, som en del af jeres møde. Det kræver meget af din kreativitet og koncentration, når du skal deltage aktivt i et møde.

Så husk at tage små pauser i naturen.

Gå udenfor, lav walk-and-talk øvelser med hinanden og snak løs om jeres tanker. Det er en god idé at tage en lille notesblok med, så I til sidst kan skrive de gode idéer ned.

Når I kommer ud i naturen, så får I genopfrisket energien. I er nærværende og bliver ikke forstyrret af al elektronikken. Når I vender tilbage til mødelokalet, så er det med fornyet energi og engagement.

Sådan løfter du energien til mødet med gode afbræk og energizers.

Inkorporer glamping i jeres møde

Vi er helt med på, at et møde først og fremmest handler om det faglige. Der er forskellige punkter på dagsordenen, som I skal nå igennem. Vi oplever dog tit, at det sociale aspekt også spiller en vigtig rolle for de mødeplanlæggere, vi taler med.

Sammenholdet mellem jer kan komme i spil på mange måder.

Vi foreslår, at I starter dagen med alt det faglige. Når I har fyraften, så er det til gengæld tid til hygge og samvær. Her kan I prøve kræfter med noget helt andet – nemlig glamping.

Hvad er glamping?

Glamping er en glamourøs form for camping, hvor du får oplevelsen af luksus og friluftsliv på samme tid. Du sover i naturen, men luftmadrassen er skiftet ud med en behagelig seng og et hyggeligt, rummeligt telt.

Vi har 13 glamping telte, som er placeret her i Nationalpark Skjoldungernes Land. 

Teltene er perfekte til jer, der ønsker en anderledes overnatning til jeres møde. I vil selvfølgelig stadig holde møde i vores lokaler. Men når det er tid til at gå til køjs, så smutter I ud i hver jeres telt i stedet for ind på værelserne.

Glamping i naturen med stjernehimmel og levende lys

Væk fra hverdagens stress og jag

Der er noget helt særligt over en nat i det fri. Lyden af fuglesang, den friske luft og de grønne omgivelser fylder dig op med god energi.

Når I holder møde her på godset, så kommer I væk fra hverdagens faste rammer. Her emmer af landlig idyl, og der er skønne marker så langt øjet rækker. Men hvis du gerne vil tage skridtet videre og lade dine mødedeltagere komme endnu tættere på naturen, så er glamping det rette valg.

Måske undrer du dig over, hvordan det fungerer i praksis. Her er vores bud på en typisk mødedag med glamping inkluderet.

Eksempel på almindeligt program for mødedøgn

08:30 Ankomst og morgenmad
10:00 Kaffebord med sunde snacks og frugt
12:00 Frokostbuffet
15:00 Kaffebord med sunde snacks og frugt
17:00 Indkvartering i glamping telte
Grill selv-menu og s’mores* over bål i godsets skov
Godnat og stjernekig
07:30 Godsets morgenmad
10:00 Kaffebord med sunde snacks og frugt
12:00 Frokostbuffet
15:00 Kaffebord med sunde snacks og frugt
16:00 Afrejse

*S’mores består af skumfiduser, chokolade og kiks.

Alt det praktiske

Der er selvfølgelig også nogle praktiske aspekter, som er værd at kende til. Så dem vil vi gennemgå med dig nu.

Vi har, som nævnt, 13 glamping telte.

Glamping er velegnet til jer, der bliver mellem 3-13 personer. Hvis I gerne vil sove alene, så kan I maks være 13 deltagere.

I laver selv maden over bål. Der er altså ingen værtinde tilknyttet glamping. Der vil selvfølgelig være en værtinde i løbet af dagen, når I holder møde i vores lokaler på godset. Men når det faglige er ovre, så er I på egen hånd.

Vi har forskellige grill selv-menuer, som I kan lave sammen over bål.

Når I laver mad sammen, bliver I naturligt bragt tættere sammen. Helt tilbage fra urtiden har vi mennesker samlet os om et bål. Der er bare noget helt særligt over naturen. Alle slapper mere af og kan bedre mingle, når naturen danner rammerne.

De helt nære værdier kommer i spil.

Når I befinder jer i naturen, sænkes stresshormonerne automatisk. Det betyder også, at dine mødedeltagere bedre kan huske indholdet fra dagens møder.

Vi har et lækkert vildmarksbad, som er perfekt til de varme sommerdage. Her kan I slappe af med et glas whiskey eller gin & tonic, mens I nyder udsigten.

3 gode ting, du kan tage med på glamping: 

  1. Et par gode støvler
  2. Tøj der kan tåle lugten af røg
  3. Myggespray

Som du nok kan fornemme, så er glamping på nogle punkter primitivt. Men det er slet ikke en dårlig ting. Alt det overflødige er skåret væk og tilbage er kun det, som virkelig betyder noget. Samvær, frihed og naturens skønne omgivelser.

Lyder det som noget for jer?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så vil en af vores kursuskoordinatorer hjælpe dig. Du kan ringe til os på 46 40 95 31 eller sende en mail på info@sonnerupgaard.dk.

Vi glæder os til at se jer til et møde ud over det sædvanlige.