Sonnerupgaard Gods som Kursuscenter

Masser af plads, et sødt personale og masser af aktiviteter. Sonnerupgaard Gods er skabt til gode møder. Her får du en hurtig smagsprøve på, hvad vi tilbyder anno 2017.


15. januar 2017

Lov lige dig selv en ting – at du ikke tager noter.

Kender du til stinkere? Det er små, krøllede, gule post-its, der hænger helt mutters alene og samler støv, indtil limsiden på papiret bliver erobret af nullermænd og andet snavs. De kan jo godt lugte lidt.

Gammel, krøllet og indelugtende post-it

Derfor synes jeg du skal give dig tid til at læse det følgende. Det er relevant hvis du leder efter et godt kursuscenter på Sjælland, hvor du og dine kolleger kan komme væk fra hverdagen og få fælles fokus.

Frie rammer for enhver slags kursus

På godset er der helt frie rammer til at afholde enhver slags kursus, for der er både store og små lokaler. Der plads til arrangementer i alle størrelser.

Skal hele virksomheden på kursus? Udover at være uendelig flot, er 1877-Laden også rummelig, og har plads til 500 kursister.

Laden indvendigt

Kavalerfløjen er charmerende, og velegnet til intime kurser.

Kavalerfløjens spisestue

Og så er der Hovedbygningen, Festfløjen, Høloftet og Dueslaget.

Til alle lokalerne medfølger store, grønne udendørsarealer

Park og terrasse ved Kavalerfløjen

Godset har over 160 sengepladser fordelt i værelser i forskellige størrelser:

fire typer værelser på godset

Det søde personale tager rigtig godt imod jer

De sørger for en personlig værtinde til ethvert arrangement, som hjælper med at koordinere planlægningen. Hvis programmet skrider står Julie, Amalie eller Pia klar til at redde dagen. De giver også rundvisninger.

Indslag og aktiviteter er godt for arbejdsmoralen

Det giver også dine kolleger noget ekstraordinært at glæde sig til. Her på godset er der mange muligheder for at peppe kurset op med alt fra action packed aktiviteter som rapelling ned ad den gamle kornsilo:

Rapelling ned ad kornsiloen

… til Teambuildingøvelser:

Teambuildingøvelser i parken

… men også smagfulde og velduftende indslag som vores Hyldest til Grisen:

Hyldest til grisen i Parken ved Hovedbygningen

Godset er (bogstavelig talt) skabt til gode møder

Altså, ikke tilbage i 1341, for dengang var det skabt til landbrug og beboelse, men Alm. Brand købte godset i 1959, og de påbegyndte et projekt om at gøre godset til et bombesikkert konferencecenter (der var vist noget med nogle atombomber dengang). Det var f.eks. Alm. Brand der lavede den gamle hestestald om til selskabslokalet, Festfløjen:

Festfløjens møderum

Kurser og møder i lokalerne afholdes for fuld diskretion. Det vil sige, der er så meget afstand mellem hvert lokale, at man ikke kan genere andre gæster. Det er ret vigtigt i forhold til fortrolighed, men også så foredrag, oplæg og diskussioner ikke forstyrrer hinanden. Eller hvis du ønsker et orkester til underholdningen.

De smukke lokaler, de inspirerende omgivelser og det dygtige personale giver dig de perfekte rammer for at sænke hastigheden, gentænke metoderne, lære nye værktøjer, og giver plads til at anskue virksomhedens problemstillinger fra alternative vinkler. 

Vores kunder er glade for os

Mange store danske virksomheder har besøgt godset flere gange – heriblandt Novo Nordisk, Coop, Danske Bank og Nordea.

Så for at komme tilbage til den gule post-it – drop den. Lad den ikke hænge der og utrøsteligt forsøge at huske dig på noget. Overvej i stedet for lige nu, om ikke dit projekt vil gavne af et kursusophold på Sonnerupgaard Gods.

Julie Ferm
Kursuskoordinator

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os
Skriv til os

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

Andet fra bloggen