Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Sonnerupgaard Gods som Kursuscenter

Lov lige dig selv en ting – at du ikke tager noter. Kender du til stinkere? Det er små, krøllede, gule post-its, der hænger helt mutters alene og samler støv, indtil limsiden på papiret bliver erobret af nullermænd og andet snavs. De kan jo godt lugte lidt. Derfor synes jeg du skal give dig tid […]


15. januar 2017

Lov lige dig selv en ting – at du ikke tager noter.

Kender du til stinkere? Det er små, krøllede, gule post-its, der hænger helt mutters alene og samler støv, indtil limsiden på papiret bliver erobret af nullermænd og andet snavs. De kan jo godt lugte lidt.

Gammel, krøllet og indelugtende post-it

Derfor synes jeg du skal give dig tid til at læse det følgende. Det er relevant hvis du leder efter et godt kursuscenter på Sjælland, hvor du og dine kolleger kan komme væk fra hverdagen og få fælles fokus.

Frie rammer for enhver slags kursus

På godset er der helt frie rammer til at afholde enhver slags kursus, for der er både store og små lokaler. Der plads til arrangementer i alle størrelser.

Skal hele virksomheden på kursus? Udover at være uendelig flot, er 1877-Laden også rummelig, og har plads til 500 kursister.

Laden indvendigt

Kavalerfløjen er charmerende, og velegnet til intime kurser.

Kavalerfløjens spisestue

Og så er der Hovedbygningen, Festfløjen, Høloftet og Dueslaget. Dem kan du se mere om i lokaleoversigten. 

Til alle lokalerne medfølger store, grønne udendørsarealer

Park og terrasse ved Kavalerfløjen

Godset har over 160 sengepladser fordelt i værelser i forskellige størrelser:

fire typer værelser på godset

Det søde personale tager rigtig godt imod jer

De sørger for en personlig værtinde til ethvert arrangement, som hjælper med at koordinere planlægningen. Hvis programmet skrider står Julie, Amalie eller Pia klar til at redde dagen. De giver også rundvisninger.

Indslag og aktiviteter er godt for arbejdsmoralen

Det giver også dine kolleger noget ekstraordinært at glæde sig til. Her på godset er der mange muligheder for at peppe kurset op med alt fra action packed aktiviteter som rapelling ned ad den gamle kornsilo:

Rapelling ned ad kornsiloen

… til Teambuildingøvelser:

Teambuildingøvelser i parken

… men også smagfulde og velduftende indslag som vores Hyldest til Grisen:

Hyldest til grisen i Parken ved Hovedbygningen

Godset er (bogstavelig talt) skabt til gode møder

Altså, ikke tilbage i 1341, for dengang var det skabt til landbrug og beboelse, men Alm. Brand købte godset i 1959, og de påbegyndte et projekt om at gøre godset til et bombesikkert konferencecenter (der var vist noget med nogle atombomber dengang). Det var f.eks. Alm. Brand der lavede den gamle hestestald om til selskabslokalet, Festfløjen:

Festfløjens møderum

Kurser og møder i lokalerne afholdes for fuld diskretion. Det vil sige, der er så meget afstand mellem hvert lokale, at man ikke kan genere andre gæster. Det er ret vigtigt i forhold til fortrolighed, men også så foredrag, oplæg og diskussioner ikke forstyrrer hinanden. Eller hvis du ønsker et orkester til underholdningen.

De smukke lokaler, de inspirerende omgivelser og det dygtige personale giver dig de perfekte rammer for at sænke hastigheden, gentænke metoderne, lære nye værktøjer, og giver plads til at anskue virksomhedens problemstillinger fra alternative vinkler. 

Vores kunder er glade for os

Mange store danske virksomheder har besøgt godset flere gange – heriblandt Novo Nordisk, Coop, Danske Bank og Nordea.

Så for at komme tilbage til den gule post-it – drop den. Lad den ikke hænge der og utrøsteligt forsøge at huske dig på noget. Overvej i stedet for lige nu, om ikke dit projekt vil gavne af et kursusophold på Sonnerupgaard Gods.

Relaterede indlæg

Download vores Møde&Konference-katalog

Download katalog

Julie Ferm

Kursuskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: jf@sonnerupgaard.dk

Julie er vores kursuskoordinator, og står for alt der har med Kursus&Konference at gøre. Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogle spørgsmål til kursus- og konferenceafholdelse, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning eller have et tilbud kursus, møde eller konference.

”Jeg er uddannet administrationsøkonom, og har arbejdet på godset i 4 år. Jeg elsker at hjælpe til i planlægningen af kurserne og konference på godset, og giver med glæde et godt råd eller to med på vejen.”

Læs mere om kursuscenteret her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen