Lokaler til konfirmation

Smukke & unikke lokaler til konfirmation

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Lokaler til konfirmation
– Sonnerupgaard Gods er et oplagt valg

Vi kan tilbyde de smukkeste omgivelser og store fleksible selskabslokaler på det idylliske Sonnerupgaard Gods. Forestil dig en smuk og lun forårsdag, din teenager har netop truffet en vigtig og skelsættende beslutning om at blive konfirmeret.

I har været samlet med venner og familie i kirken, eller hvor konfirmationen har fundet sted, og nu er det tid til at fejre det unge menneske med god mad og højt humør.

Sådan en hjertefest kræver omgivelser og faciliteter, som kan måle sig med højtideligheden, og dem finder du hos os.

Så leder du efter leje af lokaler til konfirmation, så kan vi tilbyde fire flotte festlokaler – alt efter jeres smag og antal gæster. Her er der plads til at udfolde jeres ønsker til en smuk, uforglemmelig og alternativ konfirmationsfest.

Læs mere herunder om vores fire flotte lokaler. 

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Ingen sengetid.
Fest så længe I ønsker.

Når du lejer et festlokale hos os, så er der intet sluttidspunkt. I kan feste til den lyse morgen, hvis I har lyst til det.

En fest uden sluttidspunkt giver dig mulighed for at tale med alle gæsterne. Så du kan både nå at tale med dine gamle folkeskolevenner, som du ser en gang om året. Men du kan også nå at tage en svingom med din onkel, som du ser til alle familiefester.

Du får mere nærvær med dine gæster, når du kan nå at snakke med alle. Du kan være tilstede i nuet og nyde det gode selskab.

Overnat på godset
Vi har en masse værelser, som dig og dine gæster kan leje. Så undgår dine gæster at skulle køre tidligt hjem, og I kan feste så længe I vil.
Dansende gæster
Ingen sure naboer
Her ved godset er der ingen sure naboer. Så dig og dine gæster kan trygt give den hele armen og feste hele natten. Du skal ikke bekymre dig om sure klager, og du kan derfor nyde festen fuldt ud.
Illustration af vinglas og vinflaske
Ingen proppenge
Når du lejer et lokale hos os, så kan du spare en masse penge på mad og drikkevarer. Der er nemlig ingen proppenge og du står selv for menuen. På den måde kan du vælge lige det mad og drikke, som du gerne vil have. Det giver dig mere fleksibilitet i planlægningen, og du kan få det lige som du drømmer om.

Vælg selv konfirmationsfestens udtryk

– herskabelig eller rustik?

På vores gods har vi indrettet de historiske gamle bygninger til moderne og imponerende festlokaler. Så vi er klart et bud, når du er på udkig efter konfirmation steder på Sjælland. Er I til det rustikke look, så tag et kig på 1877-Laden og Hestestalden.

Hvis I er mere til det fornemme og herskabelige look, så er det Hovedbygningen og Kavalerfløjen I skal undersøge. Til alle lokaler hører et udendørsareal, hvor I kan nyde foråret og den friske luft – måske spille et havespil eller bare nyde en kop kaffe. 

Bordopdækning i 1877-Laden med vinglas og grøn buket

Konfirmationsfest nær København

Ønsker du steder at holde konfirmation nær København, er vores placering i Hvalsø ikke skudt helt ved siden af. Det er super nemt at komme fra København ud til os i den smukke natur. Vi ligger tæt på motorvejen og det tager ca. 45-50 minutter fra Rådhuspladsen.

Du kan også komme hertil med tog og tage den lille spadseretur fra Hvalsø st. op til godset. Det tager ca. 15-20 minutter. Kommer i fra den anden ende af Sjælland og er på udkig efter et konfirmationslokale nær Holbæk, som er vores placering også ganske god for det. 

Skulle I i jeres familie have valgt en nonfirmation, er I selvfølgelig også velkomne på Sonnerupgaard Gods. Vi glæder os til at tage imod jer og være med til at danne rammen om jeres drømmefest.

Hvor skal jeg holde min konfirmation?
Lige der, hvor det føles godt i maven! Og det håber vi er hos os på Sonnerupgaard Gods. Vi tilbyder de smukkeste omgivelser, og hele fire forskellige selskabslokaler lige efter jeres smag og festens størrelse.
Hvor mange penge koster det at holde konfirmation?
Det koster jo altid en sjat, når noget skal fejres med gode folk man holder af! Prisen bestemmes selvfølgelig af antal gæster og krav til lokaler og bespisning. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.
Hvad er konfirmationshjælp?
Hvis familien er økonomisk presset, er det muligt at søge om konfirmationshjælp hos flere hjælpeorganisationer. Der findes også flere muligheder for at købe fint konfirmationstøj brugt.
Hvor lang tid varer en konfirmationsfest?
En klassisk konfirmationsfest ligger som regel i forlængelse af ceremonien i kirken. Herefter mødes man i festlokalerne, hvor man spiser og hygger sammen. Alt i alt kan en konfirmation godt vare rigtig mange timer.
Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.