Teambuilding, madoplevelser og årstidsarrangementer

Gennemførte teambuildingøvelser, action med ATV og bueskydning eller en 5-retters middag - udvalget er stort, og vi hjælper til med at finde det helt rigtige til jer.

Komplet fleksibilitet overfor særlige ønsker og behov

10+ forskellige aktiviteter og indslag

220 fodboldbaners jord

Sjove oplevelser midt i al fagligheden

Vores omgivelser inviterer til at man laver arrangementer udenfor. De omkringliggende 220 hektar jord giver rig mulighed for en række sjove og anderledes aktiviteter. Bl. a. har vi bygget en bane gennem skoven til køre ATV (firehjulet terrænkøretøj), en rappellingstation på vores gamle kornsilo, og en kæmpegynge mellem to store træer.

Til dem der er til de kulinariske oplevelser har vi også det vi kalder "madoplevelser". Vores madlavningskurser er populære og altid en success - det bringer folk sammen, og så lærer de noget andet, end noget de skal bruge på arbejdet. Det giver altid en god stemning og god atmosfære at lave mad, og spise den sammen. Det kan klart anbefales.

Vi arbejder pt. med to samarbejdspartnere - Outdoor Action, som holder til på vores grund, samt Vertical, som er eksterne teambuildingkonsulenter. Vertical står for teambuildingen, og er rigtigt dygtige til at spørge ind til jeres hold specifikt, ift. at sammensætte et teambuildingforløb præcis til jer. Det er nemligt ikke uvigtigt, hvilken teambuilding man vælger til sit hold - og det har Vertical 100% styr på.

Outdoor Action står for alt det actionprægede - som f. eks. kæmpegyngen og ATV-kørslen.

Highland Games

"I'm going ta skelp yer wee behind!" (røvfuld)

Skotsk femkamp i kilt og knælange strømper. Sækkepipespiller kan tilkøbes.

“Archery”, “Putting Stones”, “Tug-O-War, “King of the Log” og “Chamber of Secrets” – sjov og ballede blandet med teambuilding.

Bueskydning til teambuilding med Highland Games
Problemløsning som teambuilding i Herregårdens Hemmeligehder

Herregårdens hemmeligheder

Teambuildingøvelser på godset med fokus på initiativ. Bliv udfordret på teamwork, kreativitet og overblik, gennem en række oplevelsesrige aktiviteter.

Skovtur med oplevelser

Et seriøst alternativ til det ellers traditionelle firmaarrangement. Flyt jeres grænser højt mellem trækronerne, nyd naturen og få en kulinarisk oplevelse i en lysning i skoven.

Klatrende mand udover sø
ATV-kører midt på skov

Kør på ATV

300 hektarer udforskes bedst på 4 terrængående hjul. Masser af jord og motoriserede, terrængående køretøjer går hånd i hånd. At køre på ATV er en sjov oplevelse for alle.

Lerdueskydning

Alle kender det, få har prøvet det. Den kyndige instruktør lærer dig hurtigt, hvordan du pulveriserer en roterende lerskive på afstand. Hvem kan imponere de andre med at skyde en doublet?

Ældre herre med dreng skyder lerduer
Rapelling ned af den gamle kornsilo set oppefra

Rapelling

Rapelling ned af den gamle kornsilo. Det var på mode for 20 år siden. Nu er det på mode igen. Vores gamle kornsilo er godkendt til rapelling.

Download vores Kursus&Konference-katalog

og få vores e-bog "Tools to plan - de bedste råd fra landets bedste kursus- og mødeplanlæggere".

Download katalog
Download katalog

Fra madlavningskurser til helstegte pattegrise - man kan få en op madopleveren hos os.

Godsejer Anders' familie har en af Danmarks største svineproduktioner, så det er selvfølgeligt oplagt, at man kan få helstegt pattegris hos os.

Madlavningskurserne leveres af forskellige kokke, med forskellige specialiteter. Blandt dem finder vi Joachim fra Cucina Autonoma. Den hygge og atmosfære som er, når man er til madlavningskursus hos Joachim er uforlignelig - og man er sikker på at komme lidt tættere ind på hinanden, efter et kursus med ham.

Helstegt pattegris i grill

Hyldest til grisen

Kød og hygge med oplæg om grisens plads i dansk historie - der er dømt helstegt pattegris på ægte vikingemanér, når der er hyldest til grisen på Sonnerupgaard Gods.

Degustastionsmiddag

En degustationsmiddag på godset består af 5-8 små retter, med fokus på at stimulere de fem grundsmage - sødme, bitterhed, salt, surt og umami.

Retterne vil bestå være lavet på årstidens grøntsager, krydderi, fisk, fjerkræ, kød, ost og sødt.

Menuen serveres med komplementerende vine.

Degustationsmiddag 6 retters menu
Kokkeskole-hold laver mad

Madlavningskursus

Den kulinariske teambuildingoplevelse - teambuilding der smager godt. Vi har en række madstærke samarbejdspartnere, der alt efter smag og behag kan tilbyde deres bud på kokkeskole.

Download vores Kursus&Konference-katalog

og få vores e-bog "Tools to plan - de bedste råd fra landets bedste kursus- og mødeplanlæggere".

Download katalog
Download katalog