Teambuilding nær Roskilde

Bliv rystet sammen med teambuilding

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Oplev møderelevant
teambuilding i naturen.

Er du i gang med at planlægge jeres næste kursus eller møde nær Roskilde? Og kunne I godt bruge et indslag i programmet, som kan ryste jer sammen? Så er teambuilding på Sonnerupgaard Gods lige noget for dig.

Her på godset har vi nemlig vores egne in-house teambuildingsteam. De går under navnet TEAK Gruppen. De holder til her på godset, og de kender godset mange muligheder. Både indendørs og udenfor.

Kun 26 minutter fra Roskilde finder du godset. Selvom vi er tæt på byen, så vil du ikke mærke det her. I stedet vil du opleve skøn natur og fredelige omgivelser.

Koncentration blandt deltagerne til teambuilding
Den rullende labyrint
En øvelse, der vækker barndomsminder. Den rullende labyrint sætter deltagernes motorik og fælles koordination på prøve, og succes afhænger af holdet samarbejde.
Teambuilding øvelse med Europakort
Europakortet
Sæt dine kollegaers geografiske og historiske viden i spil i Europa-puslespillet, hvor I med teamwork og kommunikation udfordrer hinanden i at samle et dekonstrueret puslespil.
Smilende kollegaer i boldrum til teambuilding
Kuglegraven
Hvad sker der, når man fylder et lokale med 30.000 bolde? Tilsæt konkurrence, og man får, i vores optik, verdens sjoveste teambuildingøvelse.
Teambuilding TEAK tårnkonstruktion
Tårnkonstruktion
Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Byg et tårn, kun ved hjælp af reb og elastikker.
Teambuilding aktivitet med TEAK Gruppen
Desarmer bomberne
Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.
Teambuilding øvelse med TEAK. Kursisterne laver øvelsen plankebro
Plankebro
Jorden er giftig! Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!
Forside på tilbud

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.
Du kan også ringe mellem kl. 8-18 i hverdage.

Skriv til os

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

TEAK skræddersyer programmet

Skal du og dine kollegaer prøve kræfter med teambuilding? Så er I, i de rette hænder hos TEAK Gruppen. Her bliver alt nemlig skræddersyet, så det passer lige til jer.

De tilbyder både teambuilding, som skal passe ind i jeres øvrige planer ved vores kursuscenter. Men også bare teambuilding til jer, som ønsker at bruge et par timer sammen.

Det lyder jo meget godt, at programmet bliver skræddersyet til jer. Men hvordan foregår det egentlig? Taus, som står bag TEAK, sørger for at behovsafdække. Det betyder, at han tager en snak med dig om jeres ønsker og behov. Han spørger ind til jeres forventninger og ønsker for dagen.

Det er nemlig rigtig vigtigt, at jeres firmaaktivitet bliver lige som I ønsker. For hvis det ikke bliver, som I gerne vil have det, så får I jo ikke det ønskede resultat.

Teambuilding aktivitet med TEAK Gruppen

Tre typer arrangementer

TEAK Gruppen tilbyder tre forskellige typer arrangementer. De har hver især et forskelligt formål. Og de har hver især nogle øvelser, som passer til de forskellige formål.

Den første mulighed er for dig, som blot ønsker, at I skal arbejde sammen. Du vil gerne have at du og dine kollegaer får styrket sammenholdet. Men I behøves ikke nødvendigvis at lære noget under teambuilding. I skal bare hygge jer sammen.

Her er der ofte fokus på konkurrence. I kommer altså ud på nogle hold og skal konkurrere med hinanden. Det er sjovt og bringer jer bedre sammen. Også gør konkurrenceelementet bare, at I lige giver den det ekstra. For I skal da ikke tabe til modstanderholdet, vel?

Den næste mulighed er til dig, som gerne vil ryste medarbejderne bedre sammen. Måske har dine medarbejdere svært ved at respektere, lytte og samarbejde med hinanden. Så er teambuilding en god løsning for jer.

Denne løsning er rigtig populær. I får nemlig nogle clues og taktikker til at løse øvelsen. Men resten skal I selv klare. Og det vigtigste er her, at ingen af øvelserne kan klares alene. De skal alle løses i fællesskab.

Du og dine medarbejder bliver altså tvunget til at arbejde sammen. I kommer til at bruge hinandens styrker. Sammen er I nemlig stærkere.

Den sidste løsning kalder vi for Procesbuilding. Her snakker du og TEAK Gruppen tæt sammen om jeres udfordringer. De udfordringer, som I møder i dagligdagen på kontoret.

Det kan for eksempel være vidensdeling. Nogle gange kan kommunikationen godt glippe lidt. Så med TEAK kan I altså blive bedre til at optimere en dagligdagssituation.

Her adfærdsfaciliterer TEAK Gruppen. Det betyder, at instruktøren laver en løbende adfærdsanalyse af holdet. Instruktøren ser altså nærmere på jeres adfærd som et team. Hvor går det galt? Hvordan kan I blive bedre til at arbejde sammen som et team?

Teambuilding kan altså være meget forskelligt. Alt efter jeres ønsker og behov. Hvis du sidder og planlægger jeres næste firmaarrangement nær Roskilde, så kan vi klart anbefale teambuilding.

Glade mennesker i kuglegrav til teambuilding på Sonnerupgaard Gods

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.