Teater Solaris

Oplev eminent skuespil og musikteater i laden med Teater Solaris’ seneste forestillinger som byder på alt fra brutal surrealisme til opera

Her på godset holder Teater Solaris til, og vi er stolte over at kunne opleve deres magiske pragtpræstationer i vores 1877-lade.

Med alt fra den oratoriske opera “13 oder til Maria” (2014) til det tabubrydende og grænseoverskridende “Brønden” (2015), udviser Teater Solaris et imponerende omfang af talent.

Teateret genredefinerer sig selv som “Åndsrealisme”. Idéen her er at “konfrontere de mange symmetriske og frygtfulde mønstre, der begrænser menneskers frihed og udfoldelse”, som de selv skriver på hjemmesiden.

Deres seneste produktion “Brønden” har fået rigtigt god omtale, og med talenter som Josef Wolfugang Nielsen og Nukaka Coster-Waldau på scenen, var dette ikke en overraskelse.

Teater Solaris er aktuelle med den kommende forestilling, “Cellen” fra d. 21 juni 2017, hvor de har præmiere her på godset.

Teateret bliver til dagligt drevet af Sananda Solaris og Josef Wolfugang

Teaterets hjemmeside
Teater Solaris på Facebook

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen