Temamiddag

Hyldest til grisen

Kød og hygge med oplæg om grisens plads i dansk historie – der er dømt helstegt pattegris på ægte vikingemanér, når der er hyldest til grisen på Sonnerupgaard Gods.

Læs mere
Hyldest til grisen

Degustastionsmiddag

En degustationsmiddag på godset består af 5-8 små retter, med fokus på at stimulere de fem grundsmage – sødme, bitterhed, salt, surt og umami.

Retterne vil bestå være lavet på årstidens grøntsager, krydderi, fisk, fjerkræ, kød, ost og sødt.

Menuen serveres med komplementerende vine.

Degustationsmiddag

Sommerfest

Sommerfest i ægte Morten Korch stil, med halmballer og blomsterkranse.

Efter en solid frokost i det grønne, skal der kæmpes med rullende halmbamller og indbindes blomsterkransene.

Læs mere
Sommerfest

Oktoberfest

Ølsmagning, tyrolerhatte, lederhosen og serveringspersonale i Heidi kostumer

En hyggelig temaaften i Oktoberfestens navn. Tyske schlagere gjalder ud over godset og så er der selvfølgelig rigtig, rigtig mange øl.

Læs mere

Julefrokost

Den gode gamle julefrokost, men omgivet af ægte vinterlandskab. Når sneen falder, bliver godsets jord forvandlet til et snelandskab.

Læs mere

Juletræsarrangement

Inviter familien og kollegaerne med til juletræsarrangement med hestevogne, æbleskiver og julemand – et arrangement der hurtigt bliver til en tradition, med masser af julehygge og vinterlandskab.

Læs mere