Julefrokost

Firmajulefrokost på Godset

Selvom vi ikke kan love hvid jul, så er der altid julestemning på Sonnerupgaard Gods i vintermånederne. Vores rustikke og herskabelige bygninger og lokaler midt på Sjælland emmer af juleglæde og plads til mellem 30-300 deltagere.

En firmajulefrokost på vores Gods er en helt særlig oplevelse. Rammerne er anderledes end hvad de fleste er vant til, og man får hurtigt følelsen af at være væk fra byen eller kontoret med god plads til at feste og danse hele natten. Det er med til at gøre julefrokosten mere festlig og mindeværdig. Den bliver helt sikkert et formidabelt minde blandt kolleger.

Som noget helt særligt kan vi også hjælpe med sjove aktiviteter før firmajulefrokosten.

Det kan være for eksempel ATV-kørsel og øksekast, eller teambuildingsøvelser i vores 500 m² aktivitetsloft, der muliggør sjove øvelser uagtet vejret. Et festligt, og måske lidt fagligt indslag, som er med til at sikre en fantastisk stemning.

Se priseksempler længere nede.

De bedste idéer til firmajulefrokost

Skal du være med til at arrangere årets firmajulefrokost, og kunne du derfor godt bruge nogle idéer til, hvordan du kan sikre dig at julefrokosten bliver både anderledes, unik, sjov og mindeværdig?

Så prøv at se, hvad Sonnerupgaard Gods kan gøre for jeres firmajulefrokost på Sjælland.

Program- og priseksempler på firmajulefrokost

Find inspiration til jeres julefrokost hos os - du vil altid blive hjulpet på vej med planlægningen og fastsættelse af programmet til netop jeres julefrokost.

Adrenalin, action og fest

2 timer med vores in-house bureau Outdoor Action, hvor I kører ATV gennem skoven, skyder bue og pil og kaster med økser. Alle er delt ind i grupper, og holdt aktiverede.

Bagefter er der indlagt tid til at bade og klæde sig på. Derefter følger velkomstdrink i jeres festlokale, efterfulgt af godsets julemenu. Næste morgen er der lækker brunch til at tage toppen.

15:00 Ankomst
15:30 Outdoor Action:
- Offroad ATV-kørsel
- Øksekast
- Bueskydning
17:30 Indkvartering og omklædning
18:30 Velkomstdrink i jeres festlokale
19:00 Godsets julemenu
Fri bar til kl. 01:00
- Overnatning i enkeltværelser
09:00 Brunch og nøgleaflevering
10:00 Afrunding
Inklusiv overnatning med morgenmad = 3.115,- pris pr person (ekskl. moms)
Eksklusiv overnatning = 2.165,- pris pr person (ekskl. moms)
ATV'er på vej ud og køre

Nærvær og budgetvenlig

Sammensat sådan at I går i festlokalet noget tid før, hvor der så er et hjemmelavet indslag fra jeres festudvalg - en budgetvenlig måde at løfte stemningen på, inden I går til bords.

Godsets julemenu er et must, og hertil er der fri blød bar med vin og øl. Morgenen efter er der morgenmadshygge og afrunding.

16:30 Ankomst og indkvartering
17:00 Hjemmelavet indslag i jeres festlokale
18:30 "Velkomstdrink" serveres
19:00 Godsets julemenu
Fri blød bar i vin og øl til kl. 01:00
- Overnatning i dobbeltværelser (2 personer per værelse)
09:00 Morgenmad og nøgleaflevering
10:00 Afrunding
Inklusiv overnatning med morgenmad = 2.335,- pris pr person (ekskl. moms)
Eksklusiv overnatning = 1.485,- pris pr person (ekskl. moms)

Teambuilding og julefestligheder

Vi hjælper dig med at sammensætte en underholdende team-dyst, hvor I konkurrerer mod hinanden i at gennemføre sjove samarbejdsøvelser. Team-dysten giver jer en festlig og hyggelig start på aftenen.

Vores 500 m² aktivitetsloft sikrer ly fra vind og vejr, så I kan prøve de sjove teambuildingsimulatorer uden at være bange for den danske vinter. Der serveres gløgg og æbleskiver undervejs på Aktivitetsloftet.

15:00 Ankomst
15:30 Teambuilding med TEAK Gruppen på Aktivitetsloftet
17:30 Indkvartering og omklædning
18:30 Velkomstdrink i jeres festlokale
19:00 Godsets julemenu
Fri bar til kl. 01:00
- Overnatning i enkeltværelser
09:00 Brunch og nøgleaflevering
10:00 Afrunding
Inklusiv overnatning med morgenmad = 2.670,- pris pr person (ekskl. moms)
Eksklusiv overnatning = 1.820,- pris pr person (ekskl. moms)

Få et tilbud på jeres firmajulefrokost

og få fastsat datoen for årets julefrokost allerede nu.

Mærk stemningen til en julefrokost med teambuilding i denne video

Fordele ved at holde firmajulefrokost på Sonnerupgaard Gods

Der er mange fordele ved at vælge Sonnerupgaard Gods som jeres lokation og samarbejdspartner til årets julefrokost.

På Sonnerupgaard Gods kan vi tilbyde alt, hvad I har brug for, for at årets julefrokost bliver en stor succes for både dig, dine kollegaer og ledelsen.

Vi kan desuden tilbyde overnatning, når I har afholdt firma julefrokost hos os. Det er rart at kunne gå direkte i seng, når I er færdig med at feste og danse. Vi har 66 værelser, 54 af dem med eget bad.

Smukke Godslokaler

Vi har lokaler i forskellige størrelser, hvor I kan være mellem 20 - 400 julefrokostdeltagere. Alle vores lokaler er originale og restaureret Godslokaler med hver deres særpræg, atmosfære og stemning. Vi kan hjælpe jer med at finde det helt rette lokale til jeres behov.

Har I for eksempel behov for plads til et dansegulv, en scene, en buffet eller tilstødende separate rum, kan vi klare det hele. På den måde behøver I ikke være låst til ét enkelt rum hele aftenen, og I kan skabe dynamik og stemningsskift i løbet af julefrokosten.

Overnatning på Godset

Hos os kan I holde julefrokost med overnatning. Vi har nemlig flere områder med værelser til overnattende gæster. I undgår derfor transport frem og tilbage mellem middag, eventuelle julefrokostaktiviteter og overnatninger, da I kan klare det hele hos os.

I undgår ligeledes, at hver gæst skal bakse med hjemtransport sent om aftenen. Godset ligger midt på Sjælland og er nemt at komme til med både bil og det offentlige. I kan derfor holde jeres firmajulefrokost nær Roskilde - under en time fra København.

Plads til julelege og aktiviteter

På Godset har vi både plads og ekspertise til at afholde anderledes aktiviteter til jeres firmajulefrokost. Det er uanset, om det er noget, som I selv har arrangeret eller booket, som kommer til Sonnerupgaard. Eller om I vil prøve en anderledes julefrokost med noget nyt og sjovt ved at lave for eksempel teambuildings events.

Måske lyder det ikke som det mest julede, men vi kan for eksempel byde på underholdende dyster, hvor der er lagt vægt på, at I har det sjovt sammen i fællesskab.

I disse jule teambuilding-øvelser skrues der op for de underholdende elementer, og ned for den faglige facilitering i forhold til vores klassiske teambuilding-aktiviteter. Det hele kan laves indendørs - for eksempel i vores ombyggede staldbygning, hvor man også kan klæde om før middagen.

Udover at aktiviteterne kan forbedre jeres samarbejde og kommunikation, kan de også gøre, at I lærer hinanden bedre at kende i en sjov og uformel setting, inden resten af julefrokosten.

 

Vi tilbyder også julearrangementer som for eksempel juletræsfest for firmaer.

Få svar på dine spørgsmål om planlægning af firmajulefrokost herunder. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Hvordan kan man planlægge en vellykket firmajulefrokost, der appellerer til alle medarbejdere?
Man kan planlægge en vellykket firmajulefrokost ved at finde den rette samarbejdspartner. Ved at finde et sted, som kan levere flest mulige af de ønsker, I har til jeres firmajulefrokost, undgår I for mange led og separate bestillinger og bookinger - hvilket kan være med til at mindske risikoen for, at noget går galt på dagen.

På Sonnerupgaard Gods kan vi både tilbyde lokaler, events, overnatning og forplejning.
Hvordan vælger man det rigtige sted og den rigtige mad til firmajulefrokosten?
Når man skal vælge sted til en firmajulefrokost, er det vigtigt at overveje dels: Hvor mange deltagere skal der være plads til. Hvilke aktiviteter, udover julefrokosten, skal der være plads til (dansegulv, buffet, scene m.v.).
Når man skal vælge mad til julebordet til firmajulefrokosten er vigtigt at overveje om der er nogle særlige kosthensyn, der skal tages. Derudover er det en god idé at overveje om julefrokosten har et overordnet tema, som også skal afspejle sig i maden og den generelle forplejning.
Hvordan kan man sikre, at alle medarbejdere føler sig inkluderede og velkomne til firmajulefrokosten, uanset deres kulturelle baggrund eller personlige præferencer?"
Til en firmajulefrokost er det særligt vigtigt, at alle føler sig godt tilpas og inkluderede.
Derfor kan man tidligt i sin planlægning af julefrokosten gøre sig tanker om, om der er særlige hensyn, der skal tages. Det kan også være en god idé at spørge sine kolleger og ledelse, hvilke forventninger og ønsker, de har til julefrokosten.
På den måde kan man have det med fra starten, når man skal planlægge årets julefrokost, så man ikke pludselig skal til at ændre hele programmet.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Beregn din pris Beregn din pris

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Læs mere

Familier henter juletræer i skoven til julearrangement
Julearrangement

Komplet julehygge der skaber dybe relationer mellem dig og dine kollegaer.

Læs mere om "Julearrangement"

Teambuilding på aktivitetsloftet med øvelsen den rullende labyrint
Teambuilding

Den innovative teambuildingportefølje, der løfter dit mødeudbytte til nye højder.

Læs mere om "Teambuilding"

ATV kørsel i nationalpark ved Sonnerupgaard Gods
Firmaaktiviteter

Adrenalin og fart? Uformelt, sjovt indslag? Læs om aktiviteterne her.

Læs mere om "Firmaaktiviteter"