Firmaarrangement på Sjælland

Fantastiske naturomgivelser og masser af mulighed for teambuilding, madoplevelser og festlige arrangementer

40 minutter fra København
(Både med bil og offentligt)

53 værelser med eget bad

10+ forskellige aktiviteter og indslag

Masser af plads til udfoldelse

Sonnerupgaard Gods ligger i Hvalsø, lidt ud for Roskilde. Vi har 220 fodboldbaner plads omkring godset, hvilket gør at vi har rigtigt meget plads til udfoldelse i form af teambuilding, action og årstidsfester.

Et firmaarrangement på Sonnerupgaar Gods er en investering i arbejdsglæde blandt dine kollegaer. De flotte omgivelser og de sjove aktiviteter er et sikkert hit, og der er garanti for at alle der går herfra, går herfra med et smil på læben.

Alt fra faglige møder til festlige sammenkomster - her på godset har vi de bedste rammer for inspirerende firmaarrangementer

Konference, generalforsamling, kursus, salgsmesse, julefrokost, firmafest, teambuilding - den slags kræver plads, tid, overskud og inspiration. Vi har lige de rammer du mangler, så lad os hjælpe dig.

Hold dit arrangement i smukke, gamle stilfulde selskabslokaler, tag en pause på søteressen, og bliv inspireret af vores fortryllende grønne arealer. Sonnerupgaard Gods er en ægte dansk herregård, og ligger kun 40 minutter fra København.

Gør kurset til et weekendophold med overnatning i vores lækre værelser, og vågn op til solopgang over mark og skov.

Tag herud som kolleger, og vend hjem som kammerater.

Find ud af mere med et klik på linket nedenunder.

Læs mere om kursuscenteret

Download vores Kursus&Konference-katalog

og få vores e-bog "Tools to plan - de bedste råd fra landets bedste kursus- og mødeplanlæggere".

Download katalog
Download katalog

Julie Ferm

Kursuskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: jf@sonnerupgaard.dk

Julie er vores kursuskoordinator, og står for alt der har med Kursus&Konference at gøre. Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogle spørgsmål til kursus- og konferenceafholdelse, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning eller have et tilbud kursus, møde eller konference.

”Jeg er uddannet administrationsøkonom, og har arbejdet på godset i 4 år. Jeg elsker at hjælpe til i planlægningen af kurserne og konference på godset, og giver med glæde et godt råd eller to med på vejen.”

Læs mere om kursuscenteret her