Firmaarrangement på Sjælland

Larm så længe I vil.
Masser af sjove aktiviteter.

Smilende mand med briller og skjorte
Super god mad, betjening og service

"Det er ikke sådan noget poleret noget, men du får alt det eksklusive. Du får en kombination af rå, det landlige og det hyggelige, kombineret med super god mad, betjening og service."

Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Direktør
SEAT Danmark

Smilende kvinde med maleri i baggrunden
Dagen forløber altid perfekt

"Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år."

Yvonne Henriksen, Sekretariatsleder
Nordea Asset Management

Klar til en ny firmatradition?

Fra julearrangement til sommerfest - vi skræddersyr altid. Det vigtigste er, at du og dine kollegaer får et sjovt arrangement, som I husker længe efter.

Firmafest

Vi sørger for bartendere, lækker mad og andet hvad hjertet kunne begære. Fest hele natten med dine kollegaer, overnat på en af vores 54 værelser, og vågn op til lækker morgenmad.

store kander står klar til sommerfest drinks
Sommerfest

Sommeren er en oplagt tid at udnytte vores naturomgivelser. Hyg med øl og havespil, eller skru op for adrenalinen med ATV-kørsel, lerdueskydning, øksekast eller noget helt fjerde.

Læs mere om "Sommerfest"

julebord opstillet til at være klar til julefrokost
Julefrokost

Julefrokosten som du kender den, bare bedre. Det er nemlig på en herregård, omgivet af vinterlandskab og julestemning. Vi sørger selvfølgeligt for lækker mad og drikke. Også morgenen efter.

Læs mere om "Julefrokost"

Familie på karet med juletræer trukket af hest til julearrangement
Julearrangement

Mangler I en ny juletradition? Så prøv et julearrangement hos os. Det er idyllisk julehygge for hele familien, med julemand, æbleskiver og alt der hører til.

Læs mere om "Julearrangement"

Koncentration blandt deltagerne til teambuilding
"Teambuilding"-dag

Står i overfor en sammenlægning? Går der noget tabt i kommunikationen? Vil I føle større ansvar overfor hinanden? En dag med teambuilding hos vores in-house konsulenter TEAK Gruppen gør underværker.

Se vores teambuildingaktiviteter

øksekast i solfyldt have
"Aktivitets"-dag

Sjov og ballade med kollegaer, der skaber fælles minder i snakker om længe efter. Hold en "ryste sammen"-tur, med ATV-kørsel, bueskydning, øksekast og/eller meget andet.

Se vores firmaaktiviteter

Kun fantasien sætter grænser.

Vi er meget fleksible ift. jeres ønsker, og vil altid være imødekommende ift. de idéer du måtte have. Med vores flotte lokaler og omgivelser er der uanede mængder muligheder.

Vi tilbyder både firmaktiviteter og teambuilding, som selvfølgeligt kan sammensættes i alle mulige udgaver og kombinationer - kun fantasien sætter grænser. Vores personale er både uddannede og erfarne indenfor arrangementsplanlægning, og de hjælper dig med glæde med at skabe et firmaarrangement som dig og dine kollegaer kigge smilende tilbage på.

Gode minder mellem kollegaer styrker sammenholdet. De minder får du hos os.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Læs mere

Teambuilding på aktivitetsloftet med øvelsen den rullende labyrint
Teambuilding

Den innovative teambuildingportefølje, der løfter dit mødeudbytte til nye højder.

Læs mere om "Teambuilding"

ATV kørsel i nationalpark ved Sonnerupgaard Gods
Firmaaktiviteter

Adrenalin og fart? Uformelt, sjovt indslag? Læs om aktiviteterne her.

Læs mere om "Firmaaktiviteter"

Kursusopstilling i Hovedbygningen med borde og stole samt projektor
Kursuslokaler

Rustikke og herskabelige med moderne AV og plads til alt fra 10-1000.

Læs mere om "Kursuslokaler"

Ofte stillede spørgsmål

Kan man lave Teambuilding på Sonnerupgaard?
Du kan lave en masse forskellig teambuilding her på godset. Vi kan tilbyde sjove og lærerige teambuilding øvelser i alt slags vejr.
Hvilke firmaaktiviteter tilbyder Sonnerupgaard?
Vi har firmaaktiviteter for alle. Alt fra ATV-kørsel, lerdueskydning, øksekast, bueskydning, segway, rapelling og de klassiske havespil.
Er der mulighed for overnatning?
I kan sagtens overnatte på Sonnerupgaard Gods. Vi har 67 værelser og hele 154 sovepladser. Så der er rigeligt plads til jer, der har brug for overnatning til jeres næste firmaarrangement.

Firmaarrangement

Skal du til at planlægge jeres næste firmaarrangement? Så er Sonnerupgaard Gods det rette sted. Her er landlig idyl, masser af plads, skøn natur og moderne faciliteter. Vi tilbyder firmaarrangementer for små og store organisationer.

Vores firmaaktiviteter er et godt afbræk fra mødet. I får genopladt hjernen og mere nytte ud af programmet, når I kommer tilbage til mødet. Her er aktiviteter for enhver smag. Både for jer, der kan lide fart over feltet og for jer, der foretrækker aktiviteter med plads til hygge. Alle kan være med.

En firmatur til Sonnerupgaard Gods tilpasses jeres behov. Uanset om I ønsker en firmafest med overnatning eller et teambuilding firmaarrangement.

 

Aktiviteter til firmaarrangement

Vores firmaaktiviteter har fokus på sjov og ballade. Tag en tur på ATV-kørsel med instruktør. Godset er placeret i Nationalpark Skjoldungernes Land, som I kører rundt i. Oplev naturen tæt på. En tur på ATV er en oplevelse, I sent vil glemme.

Har I lyst til at skyde? I kan prøve kræfter med vores lerdueskydning. Her skyder I med krudt og kugler sammen med en kyndig skydeinstruktør. Vi tilbyder også bueskydning med moderne compoundbuer. Det er sjovt og overraskende let!

En tur på segway er endnu et sjovt forslag til et firmaarrangement. Vores segways er terrængående, så I kan opleve den rige natur på godset. Her er skov og marker så langt øjet rækker. Segway er en sjov og hyggelig aktivitet med plads til snak undervejs.

Et firmaarrangement på Sjælland indebærer selvfølgelig også havespil. Vi har både kroket, petanque og kongespil. Det er perfekt til en sommerfest for firmaet, der skal hygge med solskin og godt humør. Havespil er en sand klassiker.

I kan selvfølgelig også prøve øksekast her på Sonnerupgaard Gods. Ram den store træplade med to flyvende tohåndsøkser og få en firmatur ud over det sædvanlige.

Mulighed for kursuslokaler - Se dem her

 

Har I brug for et firmaarrangement med teambuilding?

Præcis som et eventbureau kan vi sagtens sørger for alt teambuilding. Sammen med TEAK Gruppen, der er vores in-house teambuilding team kan I få planlagt et program, der passer til jeres behov. Til jeres teambuilding firmaarrangement kan I både være ude og inde.

TEAK Gruppen har nemlig et aktivitetsloft, der sikrer jer tørvejr. Det sikrer, at dit arrangement aldrig vil blive aflyst. Så du kan trygt planlægge en firmatur med teambuilding uden at bekymre dig om vejret. Man kan jo aldrig vide sig sikker med det danske vejr.

På aktivitetsloftet finder du en masse lærerige og sjove øvelser. Alle kan være med - og I kan kun løse opgaverne, hvis alle samarbejder.

Teambuilding er perfekt til jer, der ønsker at styrke jeres interne kommunikationen. Alle øvelserne kræver, at I samarbejder og kommunikerer på kryds og tværs. Med teambuilding får I forbedret kommunikationen i jeres nuværende og kommende teams.

Med Europaspillet får I testet jeres geografiske viden. Her skal I sammen samle et stort puslespil af Europa inden jeres modstandere. Kuglegraven er verdens sjoveste teambuildingøvelse. Hvis du spørger os. TEAK Gruppen har samlet 30.000 bolde i ét rum, som I skal få ned i modstanderens mål.

Jeres fælles koordination og motorik bliver testet med Den rullende labyrint. I skal have kuglen forbi de store huller. Det lykkedes kun, hvis I samarbejder om en fælles plan.

Den sidste indendørs øvelse er Tårnkonstruktionen. I skal bygge et tårn af klodser. Det er lettere sagt end gjort, for I må ikke røre klodserne med hænderne.

Firmaevents med teambuilding kan også foregå i naturen. Dine deltagere får frisk luft, der øger deres energi. Med ny energi til hovedet ovenpå en dag med møder kan dine deltagere bedre vise hensyn overfor hinanden.

Med Stilhedsmajor skal I bygge et tårn sammen. Men I får kun én information hver om tårnets helhed.  Jorden er giftig, når I spiller Plankebro. Her skal I bygge en gangbro af klodser og planker. Hele holdet skal flyttes over broen, og I må selvfølgelig ikke røre jorden.

Med øvelsen Snoretegning skal I kommunikere det, I ser til hinanden. Holdet skifter hele tiden kaptajn, så det gælder om at bevare overblikket fra start til slut. Den sidste af vores firmaaktiviteter er Desarmer bomberne. I skal stole blindt på hinanden her. Sammen skal I desarmere bomberne, mens en af jer har bind for øjnene.

 

Firmaarrangement Sjælland

På Sonnerupgaard Gods er der rig mulighed for et firmaarrangement med overnatning. I kommer til at overnatte omgivet af landlig idyl. Vores 67 værelser og 154 sovepladser er fordelt rundt på godset.

Godsets gamle stald har vi renoveret til lækre suiter og enkeltværelser. Godset bærer på mange års historie, som vi gerne vil værne om. Så alle suiterne er navngivet efter heste fra godsets storhedstid som landbrug.

Høloftet har værelserne udsigt til gården. Resten af værelserne er placeret i Hovedbygningen, Kavalerfløjen og Hestestalden.

Værelserne er perfekte til en sommerfest for firmaet. Her er ingen sure naboer. Du styrer sengetiden, så I får mere tid til samvær og hygge.