Teambuilding på Sjælland

Møderelevant teambuilding.
Altid inklusiv ekspertråd

Få styrket dit møde:
Teambuilding med et formål.

TEAK Teambuilding er vores nære venner og en integreret del af godset. De står for vores teambuilding, som de har gjort sig meget umage med at gentænke. Aktivitetsloftet er deres seneste opfindelse - et 350kvm loftrum spækket med teambuilding-simulatorer. Her står den på hands-on kommunikationstræning, hvor I konkurrerer i hold og på tid. Det er sjove og meget anderledes måder at træne samarbejdet på. Og så er det nye aktiviteter, som I med høj sandsynlighed ikke har prøvet før. Vælg mellem den rullende labyrint, Europa-spillet, minestryger, plankebro og mange andre innovative teambuilding-øvelser.
TEAK teambuilding plankebro
Plankebro
Jorden er giftig! Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!
TEAK Teambuilding knudepunktet på Sonnerupgaard Gods
Knudepunktet
Her konkurrerer I om at lave flest korrekte knuder på tid. Imens I er spændt sammen og danner én lang enhed. Det gælder om at holde overblikket, koordinere indsatsen og kommunikere undervejs.
Kuglegraven
Hvad sker der, når man fylder et lokale med 30.000 bolde? Tilsæt konkurrence, og man får, i vores optik, verdens sjoveste teambuildingøvelse.
Tårnkonstruktion
Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Byg et tårn, kun ved hjælp af reb og elastikker.
TEAK teambuilding desarmer bomberne
Desarmer bomberne
Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.
Den rullende labyrint
En øvelse, der vækker barndomsminder. Den rullende labyrint sætter deltagernes motorik og fælles koordination på prøve, og succes afhænger af holdet samarbejde.
Vendespillet
Få styrket jeres overblik, overlevering og projektering. De to dele af holdet skal matche vendespillets brikker, som er spredt i hver sin ende af banen. Vendespillet viser, hvordan de projektenheder, der samarbejder og deler de rette oplysninger, kommer i mål først.
Ø-spillet
I skal i fællesskab løse en række opgaver. Intet hold kender hele opgaven, men I skal bruge jeres sanser og følge de delvise instruktioner, så I sammen kan komme i mål.
Europaspillet
Sæt dine kollegaers geografiske og historiske viden i spil i Europa-puslespillet, hvor I med teamwork og kommunikation udfordrer hinanden i at samle et dekonstrueret puslespil.
Teambuilding øvelse på Sonnerupgaard Gods
Team Geo Challenge
Et orienteringsløb via geokoordinater på GPS platform. Udstyret med en GPS platform, sendes teamet afsted på en 90 min rute på hele Sonnerupgaard Gods område, hvor der – igennem forskellige zoner – skal løses forskellige små udfordrende 0,5 - 8 min. teamopgaver i 3 sværhedsgrader – herunder flere små teamøvelser samt godsets "hidden boxes".
Snoretegning
Hvor dygtig er du til at formidle, hvad du observerer? Denne øvelse kræver, at holdets skiftende anfører kan bevare overblikket og give sit team de nødvendige oplysninger.
Compound Bueskydning
Skal du være den næste Robin Hood? At skyde med bue er ikke bare en udfordrende sport, som kræver præcision – det er også en sjov sport, som virkelig kan sætte gang i et arrangement. Kæmp mod dine venner eller kollegaer i en skydekonkurrence, og se hvem der kan skaffe flest point.
PCP Riffelskydning
Udfordr dine venner eller kollegaer i præcisionsskydning med kraftige PCP-luftgeværer, som skyder 320 m/s! Hos os skyder du efter skydeskiver, som man kender dem fra skiskydning – nemlig 5 små skiver med en diameter på kun 28 mm, som du skyder efter på 12 meters afstand.
Øksekast
Oplev suset af at ramme plet på træblokken med øksen som hjælpemiddel. Øksekast kræver koncentration, teknik og ikke mindst præcision. Aktiviteten kan med fordel gøres til en konkurrence, hvor der dystes i to eller flere hold mod hinanden om at opnå flest mulige point.

Læs mere

Kursusopstiling i Festfløjen med lysekroner i loftet og tændt projektor
Kursuscenter

Maden, lokalerne, mødekonceptet og mødepakkerne.

Læs mere om "Kursuscenter"

Kollegaer spiller kongespil og drikker drinks i solen
Firmaarrangement

Sjov, hygge og fest i uformelle rammer, sammen med dine kollegaer.

Læs mere om "Firmaarrangement"

ATV kørsel i nationalpark ved Sonnerupgaard Gods
Firmaaktiviteter

Adrenalin og fart? Uformelt, sjovt indslag? Læs om aktiviteterne her.

Læs mere om "Firmaaktiviteter"

TEAK Teambuilding & Sonnerupgaard Gods

Vi er en fælles enhed med hver vores speciale. Vi har omgivelserne på godset og TEAK Teambuilding leverer kompetencerne til at kunne leverer teambuilding i særklasse.

Teambuilding: En fantastisk måde at styrke fællesskabet på

Her hos Sonnerupgaard Gods elsker vi at samle mennesker, da vi tror på, at når man samler mennesker, sker der noget magisk. Vi samarbejder med TEAK Teambuilding, som har rigtig stor erfaring med teambuilding

TEAK Teambuilding står for al vores teambuilding, og vi ikke kunne gøre det bedre selv. De er en integreret del af Godset, så I kan få de bedste teambuilding aktiviteter

Det I skal huske ved teambuilding er, at I ikke nødvendigvis behøver at have problemer i firmaet for at lave teambuilding. Det er også en fantastisk måde at bevare den gode kommunikation og samarbejde

 

Teambuilding kan forbedre samarbejde og kommunikation

Der er en grund til, at særligt virksomheder gør brug af teambuilding, og det er, at teambuilding kan være med til at forbedre både samarbejde og kommunikation på arbejdspladsen.

Godt samarbejde er alfa og omega på rigtig mange arbejdspladser, da den enkelte ansat sjældent kan løfte en stor opgave alene. Der er det særligt vigtigt, at virksomhedens ansatte kan samarbejde i afdelingen men også på kryds og tværs af afdelinger, som de ikke samarbejder så meget med.

Samarbejde og kommunikation hænger uløseligt sammen, og man kan ikke have et godt samarbejde uden at tale sammen undervejs. Hvis I på en arbejdsplads derfor har lidt udfordringer med kommunikationen eller samarbejdet, så kan firmateambuilding være en god måde at forbedre det på.

Vores forslag til teambuilding aktiviteter

TEAK Teambuilding er vildt dygtige til at lave en masse forskellige og lærende teambuilding øvelser. Derfor kan I som team prøve kræfter med flere teambuilding øvelser, alt efter hvor meget tid I har sat af til det.

Nogle af vores mest populære teambuilding øvelser er eksempelvis: Den rullende labyrint, Europakortet, Kuglegraven og Plankebro. Det er sådan, at de forskellige aktiviteter har forskelligt fokus, derfor kan der være øvelser, der er særligt gode til lige dét, som I gerne vil blive bedre til. 

 

Lav teambuilding på Sjælland

Hvis I leder efter et sted, hvor I kan lave teambuilding på Sjælland er vi hos Sonnerupgaard Gods et rigtig godt bud. I samarbejde med TEAK Teambuilding, kan vi lave en eller flere dage, hvor jeres kommunikations- og samarbejdsevner er i fokus. Efter sådanne teambuilding øvelser, vil I gå herfra som et stærkere og bedre team, end da I kom.

Vores stærke samarbejdspartner TEAK Teambuilding kan skræddersy nogle aktiviteter, hvor I øver jer på nogle af de udfordringer, som I har på arbejdspladsen. De har en lang række virkelig fede teambuilding aktiviteter, og I kan blandt andet prøve kræfter med vores aktivitetsloft. Det er et 350 m2 stort loftrum, hvor der er en masse aktiviteter.

I kan kombinere jeres firmateambuilding med møder i nogle af vores flotte store mødelokaler. Går I all in kan I også booke overnatninger til jeres ansatte, så de får én på opleveren.

Herunder kan du finde svar på de mest spurgte spørgsmål om teambuilding på Sonnerupgaard Gods.

Hvad er teambuilding?
Teambuilding er en eller flere aktiviteter, hvor man som gruppe løser opgaver sammen, der skal være med til at gøre samarbejdet bedre. Det er ofte en gruppe kolleger, der tager til teambuilding sammen.
Hvorfor teambuilding?
Teambuilding har utrolig mange fordele, og den primære er at styrke båndet mellem en gruppe mennesker og lære dem at samarbejde bedre. Det kan i sidste ende være med til at styrke forholdene på arbejdspladsen.
Hvad er god teambuilding?
God teambuilding kræver, at der er nogle gode og engagerede instruktører, der kan hjælpe til undervejs, men samtidig lade deltagende arbejde selv.
Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.