Teambuilding og action til firmaer

Rapelling ned af kornsiloen, samarbejdsøvelser med klatring henover søerne, "Highland Games" som er ægte skotsk femkamp - udnyt vores flotte omgivelser, og få en på opleveren sammen med dine kollegaer.

Få noget bevægelse midt i alt fagligheden

Midt i al hyggen, er det godt med noget bevægelse. Det giver energi, det er sjovt og det er tiltrængt til alle fester og møder, hvad end man skal koncentrere sig om selskabstaler eller virksomhedens visioner.

Her på godset synes vi ikke det er vigtigt, hvad man helt præcist gør. Det vigtige er at man skifter rum og bevæger sig.

Highland Games

"I'm going ta skelp yer wee behind!" (røvfuld)

Skotsk femkamp i kilt og knælange strømper. Sækkepipespiller kan tilkøbes.

“Archery”, “Putting Stones”, “Tug-O-War, “King of the Log” og “Chamber of Secrets” – sjov og ballede blandet med teambuilding.

Bueskydning til teambuilding med Highland Games
Problemløsning som teambuilding i Herregårdens Hemmeligehder

Herregårdens hemmeligheder

Teambuildingøvelser på godset med fokus på initiativ. Bliv udfordret på teamwork, kreativitet og overblik, gennem en række oplevelsesrige aktiviteter.

Problemløsning som teambuilding i Herregårdens Hemmeligehder

Skovtur med oplevelser

Et seriøst alternativ til det ellers traditionelle firmaarrangement. Flyt jeres grænser højt mellem trækronerne, nyd naturen og få en kulinarisk oplevelse i en lysning i skoven.

Klatrende mand udover sø
Kokkeskole-hold laver mad

Kokkeskole

Den kulinariske teambuildingoplevelse - teambuilding der smager godt. Vi har en række madstærke samarbejdspartnere, der alt efter smag og behag kan tilbyde deres bud på kokkeskole.

Kokkeskole-hold laver mad

Lerdueskydning

Alle kender det, få har prøvet det. Den kyndige instruktør lærer dig hurtigt, hvordan du pulveriserer en roterende lerskive på afstand. Hvem kan imponere de andre med at skyde en doublet?

Ældre herre med dreng skyder lerduer
ATV-kører midt på skov

Kør på ATV

300 hektarer udforskes bedst på 4 terrengående hjul. Masser af jord og motoriserede, terrængående køretøjer går hånd i hånd. At køre på ATV er en sjov oplevelse for alle.

ATV-kører midt i skov

Rapelling

Rapelling ned af den gamle kornsilo. Det var på mode for 20 år siden. Nu er det på mode igen. Vores gamle kornsilo er godkendt til rapelling.

Rapelling ned af den gamle kornsilo set oppefra
Forside til Kursus&Konference-katalog

Læs mere i vores katalog

Forside til Kursus&Konference-katalog