Firmaaktiviteter på Sjælland

Kæmpestore naturomgivelser.
Masser af sjove aktiviteter.

Sjov og ballade.
Noget for alle.

Vores firmaaktiviteter har fokus på sjov og ballade. Vi har sammensat en portefølje, der gør at alle kan være med, høj og lav, tyk og tynd, samtidigt med, at der også skal være noget at vælge mellem.

Vi er småreligiøse omkring udtrykket "teambuilding", og det nedenfor ville vi ikke kalde teambuilding. Det er lavet til at være sjovt, actionfyldt og anderledes - og så skal vi udnytte alt det plads, vi har til at udfolde sig.

Når det så er sagt, så har aktiviteter stadigvæk et formål. Det er en god historie blandt kollegaer. Piet Hein sagde det godt: "Den der kun tager sjov for sjov og alvor kun alvorligt han har faktisk fattet begge dele lige dårligt."

ATV kørsel i nationalpark ved Sonnerupgaard Gods
ATV-Kørsel
Fuld drøn på ATV med instruktør.
Mand sigter op i luften efter lerdue med geværet klar på skulderen set fra siden
Lerdueskydning
Kan du skyde en doublet? Med kyndig skydeinstruktør får I lov til at skyde med krudt og kugler.
Bueskydning Outdoor Action
Bueskydning
Prøv de moderne compoundbuer. Det er overraskende nemt, når man lige er kommet i gang.
øksekast i solfyldt have
Øksekast
Flyvende tohåndsøkser mod en stor klump træ. Vidst også med et forsøg på at ramme.
Segways står klar til at blive kørt på foran sø
Segway
De er terrængående! Alle kan være med, og det er overraskende sjovt!
Kollegaer spiller kongespil og smiler mens de kigger på en kollega der lige har kastet en pind over mod modstanderholdet
Havespil
Kroket, kongespil, petangue. Det er bare altid en klassiker.

Du kan læse mere om Outdoor Action på outdooraction.dk

Sådan fungerer det

Du vil altid blive vejledt af en af vores teambuildingeksperter. Sammen vælger I 2-4 aktiviteter, og hvor lang tid det skal vare afhængigt af budget, antal deltagere og særlige behov.

På baggrund af det, så udarbejder vi en køreplan, og så er det sådan set bare for jer, at se frem til de sjove aktiviteter. Vores firmaaktiviteter kan nemt kombineres med vores teambuildingøvelser.

Læs mere

Kollegaer spiller kongespil og drikker drinks i solen
Firmaarrangement

Sjov, hygge og fest i uformelle rammer, sammen med dine kollegaer.

Læs mere om "Firmaarrangement"

Kursusopstiling i Festfløjen med lysekroner i loftet og tændt projektor
Kursuscenter

Maden, lokalerne, mødekonceptet og mødepakkerne.

Læs mere om "Kursuscenter"

Teambuilding på aktivitetsloftet med øvelsen den rullende labyrint
Teambuilding

Den innovative teambuildingportefølje, der løfter dit mødeudbytte til nye højder.

Læs mere om "Teambuilding"

Julie Ferm
Kursuskoordinator
kursuskoordinatoren Julie

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Det ideelle sted til firmaaktiviteter

På Sonnerupgaard Gods har vi et omfattende udvalg af firmaaktiviteter, der alle kan styrke din virksomheds kursusdage eller konferencer. Med vores mange års erfaring som møde- og konferencested for erhverv, tilbyder vi unikke og udbytterige firmaaktiviteter, der går ud over det forventede.

Inspirerende firmaaktiviteter til jeres team

For at styrke båndet mellem dine medarbejdere og skabe en oplevelse, I sent vil glemme, tilbyder Sonnerupgaard Gods en række spændende teambuilding- og udendørsaktiviteter.

Vores smukke omgivelser giver mulighed for unikke oplevelser, der går ud over traditionelle teambuilding-aktiviteter. Hos os kan I for eksempel prøve kræfter med udfordrende og actionfyldte firmaaktiviteter både indendørs og udendørs.

Hos Sonnerupgaard Gods forstår vi nemlig, at et inspireret og underholdt team er nøglen til at få det bedste ud af et ellers fagligt arrangement på Godset.

Derfor tilbyder vi en bred vifte af firmaaktiviteter og teambuilding-øvelser, der ikke kun er sjove, men også styrker samarbejdet og kommunikationen blandt medarbejderne.

Det er teambuilding, der kombinerer sjov og læring. Uanset om det er kreative øvelser, problemløsningsopgaver eller tillidsøvelser, vil dine medarbejdere styrke deres samarbejdsevner og udvikle et tættere forhold.

Vores erfarne instruktører skræddersyr aktiviteterne efter dine behov, hvilket sikrer, at dit team får mest muligt ud af oplevelsen.

Møder i unikke rammer

Vores konferencefaciliteter er indrettet i smukke omgivelser, der tilfører en ekstra dimension til jeres møder eller faglige aktiviteter.

Det naturskønne område omkring Sonnerupgaard Gods giver et afbræk fra det traditionelle kontormiljø og skaber en atmosfære, der fremmer kreativ tænkning.

Tag en pause fra mødelokalerne og oplev naturens ro omkring Sonnerupgaard Gods. I vores grønne arealer og skoven omkring Godset, kan I nyde frisk luft og styrke forbindelsen til hinanden med walk-and-talks i en afslappet atmosfære.

Skræddersyede kursuspakker

Vi forstår, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi skræddersyede kursuspakker, der matcher dine specifikke behov og mål.

Vores erfarne team af kursuskoordinatorer samarbejder tæt med dig for at identificere de nøgleområder, I ønsker at fokusere på, og udvikler derefter et program, der sikrer maksimal indflydelse og værdi for dine medarbejdere.

Faciliteter til ethvert behov

Sonnerupgaard Gods er udstyret med moderne faciliteter og teknologiske løsninger for at sikre, at dine arrangementer og firmaaktiviteter forløber gnidningsfrit.

Vi tilbyder alt det nødvendige for at sikre professionelle præsentationer og effektive møder, som eksempelvis lyd- og videoudstyr samt hurtig internetadgang

Vi er overbeviste om, at Sonnerupgaard Gods er det rigtige valg for din virksomheds næste møder ude af huset eller teamdage fyldt med spændende firmaaktiviteter. Vores dygtige medarbejdere står klar til at skabe en skræddersyet oplevelse til jeres virksomhed.

Kontakt os idag, så vi kan hjælpe med at planlægge jeres næste firmaaktiviteter hos os. Vi ser frem til at byde jer velkommen på Sonnerupgaard Gods og skabe mindeværdige firmaaktiviteter sammen med jeres virksomhed.