Festlokaler på Sjælland med overnatning

4 unikke festlokaler.
160 sengepladser.

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Festlokaler

Herskabelige.
Rustikke.

Vores 4 festlokaler kan let inddeles i to forskellige stile: Den herskabelige stil, som Hovedbygningen og Kavalerfløjen, og den rustikke stil, med Hestestalden og 1877-laden.

Rustikt eller herskabeligt - om man er til det ene eller det andet, er en smagssag. Uanset hvad du vælger, vil du og dine gæster få følelsen af eksklusivitet og "det ekstra". Flotte lokaler skaber god stemning, og god stemning er fundamentet for festen, som alle snakker langt og længe om, lang tid efter.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

 

Tilkøb: Teltet

Hvad nu hvis du meget gerne vil have Hovedbygningen, men I bliver 100? Eller Kavalerfløjen, og I bliver 60? Så er svaret: Teltet.

Vi udlejer telt inkl. opsætning foran det lejede festlokale, gulv, lyskæder og varme. Pynt skal lejes separat hos vores samarbejdende bryllupsarrangør Gitte.

Teltet kan rumme alt fra 60-330 personer afhængigt af hvilken størrelse man bestiller.

Teltet stående oppyntet og klar til fest udenfor foran Hovedbygningen ved siden af søterassen

Udlejningskoncept

Fest lige som du vil. Få hjælp hele vejen.

En central del af vores udlejningskoncept er, at du skal kunne feste lige præcis, som du vil. Det inkluderer hvor meget, hvor højlydt, hvor overdådigt, hvordan og hvor længe. Vi har ingen sure naboer, ingen lukketider og ingen proppenge.

Til gengæld hjælper vi dig gerne i gang. Med et erfarent team af samarbejdspartnere, som kender godset ind og ud, og alt fra lækker mad til gode bartendere, får du en fest, som du og dine gæster sent glemmer.

Illustration af vinglas og vinflaske
Medbring selv mad og drikke

Vores koncept er simpelt - I lejer lokalet, og står selv for mad og drikke. Vi hjælper selvfølgeligt gerne med at henvise til dygtige partnere.

Vi tager ingen proppenge.

Illustration af kalender med cirkler om datoer
Overtag dagen før, eller på dagen

Vi har to udlejningsmodeller - enten overtager du dagen før arrangement kl. 18, eller på dagen kl. 14

På lørdage afleverer du kl. 11, og alle andre dage afleverer du efter kl. 12.

En illustration af park og bænk
Du får et stykke af parken med

Alle vores 4 festlokaler har et dedikeret stykke af vores store, flotte park.

Det kan I bruge, som I har lyst - f. eks. til vielse eller havespil.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Overnatning efter festen

Fest med overnatning på herregården midt på Sjælland

Uanset om du har været til fest, bryllup, konfirmation eller noget fjerde, så er det rart at kunne gå direkte i seng. Der hører værelser med til hver afdeling, så de værelser du og dine gæster skal bruge, først og fremmest ligger lige ved siden af lokalet.

Skulle behovet for overnatning være større end hvad afdelingen kan rumme, så har vi en hel fløj med to etagers "ekstra" værelser på det, vi kalder Høloftet og Stalden.

Hvis du og dine gæster overnatter på godset, så får I også morgenen efter festen med. Udover den ekstra hjælp til oprydningen, som er rart i sig selv, så er der altid hyggelige stunder at finde henover morgenbordet dagen efter. Heriblandt sjove fortællinger fra aftenen før. I kan lave morgenmad selv eller bestille det hos os.

Vores værelser er indrettede forskelligt, dog efter de overordnede designretningslinjer - (moderne) herskabeligt eller rustikt. På de fleste af vores enkeltværelser på Høloftet finder du de originale træværk, og på Hestestaldens top møder du det herskabelige.

Moderne herskabeligt værelse på herregården
Dobbeltværelse i Hestestaldens top

Hvert lokale har en brudesuite tilknyttet, så brudeparret kan få sig en god nats søvn ovenpå den uforglemmelige bryllupsfest.

Brudesuiten i Festfløjen
Brudesuiten i Hestestalden

Priser for leje af værelser og værelsespakker står i vores prisblad. Vi gennemgår også bestillingsvilkår og lignende, når vi holder rundvisninger, så er du er klædt ordentligt på, hvis du skal holde fest med overnatning.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Vi har omgivelserne til din fest - festlokaler til leje

Med vores fire smukke og meget forskellige festlokaler på Sonnerupgaard Gods kan I vælge lige de rammer, der rammer jeres hjerter. Hos os har vi masser af plads og skøn natur i landlig idyl. Vi har topmoderne faciliteter, som I kan nyde godt af til netop jeres fest.

Godset ligger mellem Hvalsø og Tølløse, og hos os finder du fine festlokaler med overnatning på Sjælland. Godset blev opført i 1341, og her emmer af den lange historie, som godset er en del af.

Der har været skiftende ejere, nedbrændinger og opbygninger, moderniseringer og tilbygninger til det i dag står som et indbydende og herskabeligt rum for alle livets fester og arrangementer.

Vi har plads til det meste. Fra de helt store fester med flere hundrede mennesker til de mindre og intime fester med de nærmeste mennesker, du holder af. Kom forbi og se vores skønne festlokaler på Sjælland.

Vi har en løsning, der passer lige til jeres store dag - lokaler til bryllup

Steder at holde bryllup skal være romantiske, eksklusive og hyggelige og samtidig levne plads til jeres ønsker til en uforglemmelig fest. Så hvis jeres ønske er at fejre jeres bryllup på gods, så er Sonnerupgaard Gods det helt rigtige sted.

Her er der nemlig ikke snærende koncepter og ufravigelige ydelser. Vi yder derimod stor fleksibilitet i planlægningen af jeres drømmefest. I kan frit vælge lokalets udtryk: ønsker I det herskabelige slotsbryllup – så skal I vælge Hovedbygningen og Kavalerfløjen.

Er I mere til det rustikke og uformelle bryllup, så vælg mellem 1877-Laden og Hestestalden. Alle fire festlokaler til bryllup har tilhørende gæsteværelser. Disse er holdt i samme stil som jeres festlokale – det bidrager til en oplevelse af sammenhæng, og I kan dermed tilbyde jeres gæster et bryllup med overnatning på Sjælland.

Det er en stor fordel, hvis nu jeres gæster kommer langvejsfra, eller hvis I blot ønsker en fest uden hensyn til sluttidspunkt og kørsel hjem. I kan nyde skøn og velfortjent morgenmad i ro og mag dagen derpå. Imens kan I mindes de fælles glæder fra aftenen før.

Til festen er det helt op til jer, hvad I ønsker af mad og drikke – vi udlejer nemlig lokaler med egen forplejning. Så hvis I har en yndlingsrestaurant eller en bekendt, der laver det bedste mad – så tag det med!

Vi opkræver hverken ekstra gebyr eller proppenge. Og hvis I bare ønsker en drøngod fest, men ikke har overskuddet til selv at have det forkromede overblik, så tilbyder vi assistance fra vores egen dygtige og engagerede bryllupsplanlægger. Hun tager sig kyndigt af alt det praktiske, så I blot skal komme og hygge jer med jeres gæster.

Hold den perfekte konfirmationsfest for dit unge menneske

Konfirmationer er fester fyldt med håb, drømme og mennesker man har kært. Det er livsfester, der fejrer overgangen fra barn til det begyndende voksenliv. Det er en fest, der gerne må udstråle elegance og også lidt luksus – det at man lige gør lidt ekstra ud af det hele.

Det er en overvældende og skøn fest for det unge menneske. Til sådan en fest mærker konfirmanden kærligheden og værdsættelsen fra familien og vennerne. Aftal eventuelt et møde med os sammen med dit lille menneske, så finder vi ud af, hvilket lokale og hvilket udtryk, der bedst kan opfylde jeres ønsker for en god fejring af livet som sådan.

Sammen skaber vi din drømmefest

Står du med en kommende fest og mangler selskabslokale nær Roskilde? Om det så er festlokaler til bryllup eller konfirmation festlokaler, eller til dåb, fødselsdagsfest eller jubilæum – så kan vi rumme det hele!

Vi ønsker at tilbyde de fineste forhold og den bedste service her på godset, som ligger i smuk natur. Vi har gode faciliteter og muligheder for at skabe din mindeværdige livsfest.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores smukke gods!

Hvad koster det at holde bryllup på et gods?
Det er svært at give en bestemt pris, for på Sonnerupgaard Gods har du god mulighed for selv at sammensætte din fest. Du kan vælge selv at medbringe din mad og drikke, eller vi kan anbefale lokalområdets dygtige leverandører. Valg af lokale, overnatning eller ej mv. påvirker selvfølgelig også prisen. Download vores Bryllup&Fest-katalog, hvor du finder prisbladet og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
Hvor mange lokaler har Sonnerupgaard Gods?
Sonnerupgaard Gods har fire festlokaler med hver sin størrelse og hvert sit udtryk. Til alle lokalerne forefindes der gæsteværelser, som ligger tæt på jeres festlokale. Ligeledes får I råderet over et stykke af parken, som I kan benytte til hygge og leg.
Kan man overnatte på Sonnerupgaard Gods?
Ja, på Sonnerupgaard Gods kan du tilbyde dine gæster en behagelig og luksuriøs overnatning i de fine værelser som passer til jeres festlokale. Vi har plads til hele 160 overnattende gæster i vores 67 værelser.