Festlokaler med overnatning på Sjælland

Idylliske og storslåede festlokaler udlejet med et unikt koncept, der gør det nemt at fejre jeres kærlighed på jeres helt egen måde

Industrikøkken-ikon
Fuldt udrustede industrikøkkener
Sengeplads-ikon
160 sengepladser
Proppenge-ikon
Ingen proppenge

Rustikt og råt eller ægte herregårdsstil

Vores fire festlokaler rammer to forskellige temaer - enten det rustikke og rå, med Festfløjen og 1877-Laden, eller den klassiske herregård, med Hovedbygningen og Kavalerfløjen. Vi har derfor både lokaler til dem der foretrækker et nordisk, rustikt look, og til dem der foretrækker et klassisk, fint look.

Vores udlejningskoncept adskiller sig fra så mange andre, der udbyder lokaler til bryllup og fest. Vores koncept er at man kun lejer lokalet - dvs. at man står for middag, drikke osv. selv. Det giver jer fuld kontrol over, hvordan I vil fejres - og I slipper desuden også for både dyre proppenge og kuvertpriser.

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog
Download katalog

1877-laden

Her er godsets perle. Med 11 meter til kip, håndhuggede bjælker fra 1877 og de flotte bronzelysekroner skaber lokalet den helt særlige rå, rustikke og romantiske stemning, som kun et lokale med så meget historie kan skabe.

Fra laden er der adgang til vores lille ø, med en gangbro ud dertil. Der kan tages de smukkeste bryllupsbilleder fra broen udover søen.

Op til 500 personer siddende

Læs mere om festlokalet

Laden med farverig borddækning
Festfløjen med blonder i loftet

Festfløjen

Den gamle hestestald, nu benævnt "Festfløjen" er opført i kampesten og er beliggende ud til det dejligste gårdmiljø.
Der er store vinduespartier - de gamle staldvinduer, og de originale kampesten fra opførslen er blevet blottet i felter på væggen, således at den rå, rustikke stemning kan skinne igennem.

Op til 100 personer

Læs mere om festlokalet

Hovedbygningen

"Hovedbygningen", opført i 1731, har indtil for nylig været hjem for de tidligere godsejere. I dag bliver den brugt som festlokale.

Med de høje paneler, flotte lysekroner og skinnede kandelabre er Hovedbygningen et oplagt lokale til dem, der gerne vil have den klasssiske "gods"-feeling.

Op til 70 personer

Læs mere om festlokalet

Spisestuen i festlokalet Hovedbygningen
Aflangt bryllupsbord i Kavalerfløjen

Kavalerfløjen

Godsets hyggeligste lokale må siges at være Kavalerfløjen. Størrelsen på lokalet inviterer til intimitet, og giver lokalet charme.

Lokalets terasse er særligt dejlig i de varmere måneder, hvor man kan hygge, spise og drikke til den lyse morgen, samtidig med at man nyder udsigten udover haven og festlokalets tilhørende sø.

Op til 30 personer

Læs mere om festlokalet

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog
Download katalog


Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres fest. Giv et kald!”

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen