Hotel på Sjælland

Fredelige omgivelser, gode gåture i vores omkringliggende parker og skove samt rig mulighed for kulturelle indslag i nærheden

Book et ophold

54 værelser med eget bad

40 minutter fra København

Medlem af Danske Slotte og Herregårde

Godset som hotel

Sonnerupgaard Gods fungerer også som hotel og kan benyttes året rundt til kortere eller længere ophold. I de fredelige omgivelser kan du nyde en tur i den omkringliggende park eller længere spadsereture i skovene, der ligger rundt om Sonnerupgaard. Sonnerupgaard Gods kan tilbyde en fantastisk morgenmadsbuffet og de omkringliggende kroer og restauranter giver rig mulighed for en god middag i byen. For grupper kan vi tilbyde frokost og middag.

Godset er beliggende med rimelig afstand til Hvalsø St. og kun 40 minutter fra København.

Vores værelser

Værelserne på Sonnerupgaard Gods varierer i størrelse og udseende. Alle combiværelserne og mange af suiterne er nyligt moderniserede, hvor enkeltværelserne med bad og toilet på gangen er af ældre karakter, der er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Suite

Forkæl jer selv og jeres børn med et ophold på en af godsets 14 suiter

Suiterne er indrettet med fordelingsentré, hvori der er indgang til henholdsvis badeværelse, soveværelse og opholdsstue, som er indrettet med sovesofa, således at der kan overnatte fire i en suite.

Vores suiter er velegnede til par der trænger til forkælelse, og til børnefamilier, der ønsker at give deres børn et ophold i godsets smukke omgivelser, hvor børnene kan boltre sig i Parken, og forældrene kan nyde en tur langs en af parkens søer.

Fire af suiterne er indrettet med thekøkken, så der er mulighed for at forberede morgenmad eller en let frokost, når man ferierer i det naturskønne Hvalsø. Nogle suiter har udsigt over parken, hvor andre er indrettet med altan så gæsten kan nyde udsigten over søen med vandterrassen.

Kig indenfor med Google Street ViewBook værelse
Hotelværelser på Sonnerupgaard Gods
Hotelværelser på Sonnerupgaard Gods

Lokale seværdigheder

Skal dit godsophold være kulturelt? Der er rig mulighed for kulturelle indslag i nærheden af Sonnerupgaard Gods. Det kunne f.eks. være en gåtur op til Tadre Mølle.

Roskilde Domkirke

Domkirken på Roskildes gågade er på UNESCOs verdensarvsliste over mest værdifulde monumenter. Vidste du, at 21 konger og 18 dronninger begravet er begravet her?

I næsten 1000 år er døde regenter blevet begravet i kongegravene ved Roskilde domkirke, fra Svend Estridsøn i år 1076 til Dronning Ingrid i år 2000. Her finder I også Christian IV og Frederik IX. Også dronning Dagmar har været begravet i kirken, inden hun i 2006 med manér blev genforenet med sin mand i Sankt Petersborg.

Det siges, at vikingekongerne Harald Blåtand og Svend Tveskæg også skulle ligge begravede ved Domkirken, men deres grave kendes ikke.

Både Domkirkens ydre og indre er prydet med vartegn tilbage fra middelalderen op til i dag, da kirken gennem renovering er blevet optimeret gennem flere århundrede, hvilket ses gennem de forskellige stilarter.

Den nuværende kirke formodes at være opført under biskop Absalon i 1170. Den storslåede domkirke med de to spir og kobbertag, der troner over Danmarks tidligere hovedstad er bestemt et besøg værd.

Læs mere på Roskilde Domkirkes hjemmeside