Hotel på Sjælland

Fredelige omgivelser, gode gåture i vores omkringliggende parker og skove samt rig mulighed for kulturelle indslag i nærheden

Book et ophold
værelse
53 værelser med eget bad
rejsende
40 minutter fra København
danske slotte og herregårde ikon
Medlem af Danske Slotte og Herregårde

Godset som hotel

Sonnerupgaard Gods fungerer også som hotel og kan benyttes året rundt til kortere eller længere ophold. I de fredelige omgivelser kan du nyde en tur i den omkringliggende park eller længere spadsereture i skovene, der ligger rundt om godset.

Vi kan tilbyde en fantastisk morgenmadsbuffet, og de omkringliggende kroer og restauranter giver rig mulighed for en god middag i byen. For grupper kan vi tilbyde frokost og middag.

Godset er beliggende med rimelig afstand til Hvalsø St. og kun 40 minutter fra København.

Vores værelser

Værelserne på Sonnerupgaard Gods varierer i størrelse og udseende. Combiværelserne og mange af suiterne er moderniserede. 45 ud af vores 54 værelser har eget bad og toilet, de sidste 9 har bad og toilet på gangen.

Dobbeltværelser

Vores 7 dobbeltværelser er indrettet med rigeligt plads.

Godsets syv dobbeltværelser er indrettet i hyggelig og hjemlig stil, der gør, at I føler jer velkomne, når I træder ind i værelset.

De er ideelle til afslappende ferie såvel som til fordybelse i arbejdslivet.

6 dobbeltværelser i Festfløjen, 1 dobbeltværelse i Stalden.

De rummelige dobbeltværelser er ideelle til weekendophold med kulturelle og historiske oplevelser i det skønne midtsjællandske. Her kan I rigtigt slappe af mellem udflugterne.

Book værelse
Dobbeltværelse med bad på gangen
Brudesuiten i Festfløjen
Dobbeltværelse med bad på gangen
Suite i Stalden

Lokale seværdigheder

Skal dit godsophold være kulturelt? Der er rig mulighed for kulturelle indslag i nærheden af Sonnerupgaard Gods. Det kunne f.eks. være en gåtur op til Tadre Mølle.

Roskilde Domkirke

Domkirken på Roskildes gågade er på UNESCOs verdensarvsliste over mest værdifulde monumenter. Vidste du, at 21 konger og 18 dronninger begravet er begravet her?

I næsten 1000 år er døde regenter blevet begravet i kongegravene ved Roskilde domkirke, fra Svend Estridsøn i år 1076 til Dronning Ingrid i år 2000. Her finder I også Christian IV og Frederik IX. Også dronning Dagmar har været begravet i kirken, inden hun i 2006 med manér blev genforenet med sin mand i Sankt Petersborg.

Det siges, at vikingekongerne Harald Blåtand og Svend Tveskæg også skulle ligge begravede ved Domkirken, men deres grave kendes ikke.

Både Domkirkens ydre og indre er prydet med vartegn tilbage fra middelalderen op til i dag, da kirken gennem renovering er blevet optimeret gennem flere århundrede, hvilket ses gennem de forskellige stilarter.

Den nuværende kirke formodes at være opført under biskop Absalon i 1170. Den storslåede domkirke med de to spir og kobbertag, der troner over Danmarks tidligere hovedstad er bestemt et besøg værd.

Læs mere på Roskilde Domkirkes hjemmeside

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen