Sådan deler du indlæg fra Bryllupsbloggen

Tak fordi du overvejer at dele indhold fra Bryllupsbloggen!

Du må gerne bruge noget fra bloggen uden at “spørge om lov”, så længe du overholder de følgende retningslinjer. Som udgangspunkt kan alt deles, så længe den korrekte citering er på plads.

Der findes to former for delinger, den ene er den simple citering, og den anden er reblogging.

1. Den simple citering

Brug indlæggets titel som linktekst. Hvis du for eksempel skal dele “Boho-bryllup 2017: Sådan kommer du med på bryllupstrenden”, skal linket være “https://sonnerupgaard.dk/bryllupsbloggen/boho-bryllup-2017/”, og linkteksten skal være: “Boho-bryllup 2017: Sådan kommer du med på bryllupstrenden”. Så kommer linket kommer til at se sådan ud:

Boho-bryllup 2017: Sådan kommer du med på bryllupstrenden

Du er også velkommen til at dele vores billeder. Her skal både fotografen og Bryllupsbloggen citeres med link. Et eksempel kan være et billede fra Boho-Bryllup 2017, hvor Carolina Segre har taget flere af billederne. Såfremt du vil bruge et billede fra det indlæg, skal citeringen se således ud (under billedet):

(Foto af Carolina Segre. Fra Boho-bryllup 2017: Sådan kommer du med på bryllupstrenden).

2. Reblogging

Reblogging betyder, at du kopierer hele indlægget ind på din egen blog. Det fungerer lidt ligesom at dele oplæg på Facebook, bare på din blog. Vi har klare retningslinjer ift. reblogging, blandt andet, at du skal have indhentet tilladelse fra vores side.

Såfremt du ønsker at reblogge vores indhold, skal du skrive til ja@sonnerupgaard.dk, for at få en udførlig guide til at udføre dette korrekt.

Hvis der er nogle spørgsmål til deling af bloggen kan disse sendes til ja@sonnerupgaard.dk

Happy sharing!

– Johanne