Kavalerfløjen

Godsets mindste festlokale, charmerende, historisk og idyllisk.
Kavalerfløjen er rigtig god til sommerfesterne, der gerne må trække ud.
Tænd for bålfadene, åbn for Chardonnay'en, sæt jer ud på terassen og hyg indtil skyggerne bliver lange.

Kavalerfløjen pyntet til fest og bryllup Pejs i Kavalerfløjen Kaffe og kage i Kavalerfløjen Detaljebillede fra Kavalerfløjen af blomster på bord
Kavalerfløjen pyntet til fest og bryllup Pejs i Kavalerfløjen Kaffe og kage i Kavalerfløjen Detaljebillede fra Kavalerfløjen af blomster på bord

Den charmerende kavalerfløj blev opført i 1952. Afdelingen udgør to rum, et køkken, en terrasse med to udgange og et stykke af parken til fri afbenyttelse.

Jeres gæster ankommer i den smukke éntre. Herfra træder I ind i den charmerende dagligstue med udsigt til godsets park. Køkkenet findes ved siden af dagligstuen. Kavalerfløjen har desuden en spisesal med høje paneler og den skønneste udsigt til parkens søer og smukke omgivelser.

Fra afdelingen er der to udgange til en dejlig terrasse og et stykke af parken, hvor I snildt kan spille havespil, gå en tur, grille eller bare nyde vejret og omgivelserne. Måske kan I få øje på godsets fasaner.

Der er 20 sengepladser, som findes på førstesalen. De er hver især indrettet med hver sin stil, men fremstår alle meget velholdt og yderst charmerende.

Kavalerfløjen kan også lejes som familieafdeling, så I som familie kan få en herskabelig ferie i det midtsjællandske.

I 50'erne boede godsets karle og stuepiger her i Kavalerfløjen. Godsejeren dengang inspicerede fløjen nu og da. Nogle sagde, at han ofte skuede efter stuepigernes kavalergange, og at afdelingens navn kom deraf.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.