Hestestalden

Med de blottede træbjælker i loftet og de blottede kampesten i væggen, har vi genskabt noget af Hestestaldens pragt fra dengang den var hestestald. Vinduespartierne fra dengang er bevarede.

Festopstilling med borde, stole, stofopsætning og lysekroner i loftet Lysekrone og stofopsætning med lyskæder Borddækning med friske blomster og lysekroner Pyntet entré med stole i træ
Festopstilling med borde, stole, stofopsætning og lysekroner i loftet Lysekrone og stofopsætning med lyskæder Borddækning med friske blomster og lysekroner Pyntet entré med stole i træ

De to første fotos er taget af UnniFoto

Hestestalden selskabslokale er opført i kampesten, og er beliggende ud til det dejligste gårdmiljø. Med sine store vinduespartier og gamle staldvinduer, oser afdelingen af autenticitet og hygge og fortryllende omgivelser.

Hestestalden er indrettet med to store sale, henholdsvis spise- og festsal. Dette hjælper jer som værtspar, idet I undgår at opholde jeres gæster, når serveringspersonalet tager ud efter middagen. I kan blot invitere jeres gæster ind til kaffebord, dans eller musik i den lige så skønne festsal. Hestestaldens lokaler har to udgange til en dejlig gårdhave med terrasse og græs, så I kan strække benene eller lave lidt aktiviteter mellem taler og mad.

På førstesalen er der indrettet 32 sengepladser fordelt på 17 værelser. Har I brug for yderligere sovepladser, er der mulighed for dette på Høloftet eller i Stalden, såfremt vi har kapacitet. Hestestalden har også et lækkert og komplet køkken, hvor der er alt, hvad kokken ønsker sig. Lokalet er udstyret med service, borde, stole og inventar til 100 personer.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.