Kursuslokaler

Alle udstyrede med moderne AV-udstyr og hurtigt og stabilt WiFi.
Moderniserede, men med mange års historie bag sig.

Kursusopstilling i Kavalerfløjen
Kavalerfløjen

Vores mindste afdeling, der fungerer primært som grupperum. Til de mindre hold er det oplagt at holde møde i løbet af dagen i kursuslokalet, efterfulgt af middagen inde i spisesalen.

Der er direkte udgang til parken.

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Kursusopstilling i Hovedbygningen med borde og stole samt projektor
Hovedbygningen

Den tidligere godsejerbolig er delt op i 4 mindre rum, og der kan også skabes et femte. Det åbner op for gode breakout-sessions og gruppearbejde.

Også her er der direkte udgang til parken.

Læs mere om "Hovedbygningen"

Kursusopstiling i Festfløjen med lysekroner i loftet og tændt projektor
Hestestalden

Hestestalden er et klassisk konferencelokale - og så alligevel ikke. Vi har fjernet loftet og fået de gamle rustikke planker frem.

Afdelingen er delt ind i to, og der er udgang til parken.

Læs mere om "Hestestalden"

1877-laden klargjort til konference med projektor ned og stort flot loft
1877-Laden

Laden har været tag over hovedet til store ting - fra Carlsberg-reklamer til TV-spots til Børsens Gazellepris.

Der kan sidde op til 500 i biografopstilling, men det betyder ikke at hold på derunder ikke kan bruge det. Laden kan nemlig nemt deles ind.

Læs mere om "1877-Laden"

høloftet opstillet i hestesko med lærredet i baggrund og udsigt ud af vinduet
Høloftet

Skoleborde eller hestesko - Høloftet er godt til undervisning i øjenhøjde. Der er god plads i lokalet, hvilket også giver luft.

Mest imponerende er dog de store klap ud-vinduer, der giver følelsen af at man træder direkte udenfor.

Læs mere om "Høloftet"

Bordopstilling til kursus i kursuslokalet Dueslaget
Dueslaget

Et intimt lokale, med træ i loftet og historie i form af Davidstjernen, der fortale rejsende romaer at de kunne få kost og logi under høsten.

Og selvfølgeligt også udgang til altanen, hvor der er udkig udover de Sjællandske alper, når der skal bruges et velfortjent pusterum med frisk luft.

Læs mere om "Dueslaget"

Firmaarrangement i telt på Sonnerupgaard Gods
Herregårdsteltet

Hold firmafest i vores herregårdstelt med udsigt til parken.

Teltet kan også bruges til konferencer med opstilling af præsentationsskærm.

Læs om herregårdsteltet

Historiske kursuslokaler.
Moderne udstyr.

1877-Laden er opført i 1877. Det kommer nok ikke som en overraskelse. Mere overraskende er dog, at alt træet i lokalet er de originale håndhuggede(!) bjælker fra dengang.

Moderne er teknikken dog blevet. Alle vores lokaler har hurtigt Wi-Fi og moderne AV-udstyr, så uanset hvilket kursuslokale vi vælger til jer, så slipper I for tekniske afbrydelser.

Alle vores kursuslokaler er desuden også perfekte til alle slags møder både store og små. Laden er blot et af vores 6 flotte kursuslokaler midt på sjælland, som er til rådighed. Vi har efterhånden afholdt flere 100 kurser og konferencer i vores lokaler.

Kursuscentre på Sjælland er ikke noget, der hænger på træerne og skal vælges med omhug - derfor har vi indført ekspert rådgivning som er 100% uforpligtende.

Så tøv ikke med at kontakte os og få en snak om dine drømme. Vi hjælper dig hele vejen og sørger for, at det hele spiller indtil sidste sekund.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
Koordinatoren Julie

Kontakt / Book møde

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit møde, kursus eller konference, så hjælper en af vores rådgivere dig på vej. Du kan også booke online ved at klikke på "Book møde".

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.

Læs mere

Kursusopstiling i Festfløjen med lysekroner i loftet og tændt projektor
Kursuscenter

Maden, lokalerne, mødekonceptet og mødepakkerne.

Læs mere om "Kursuscenter"

Lækker salat står klar til frokostbuffeten
Maden og filosofien

Læs om vores madfilosofi, og vores udvalg af lækre madtilkøb.

Læs mere om "Maden og filosofien"

Teambuilding på aktivitetsloftet med øvelsen den rullende labyrint
Teambuilding

Den innovative teambuildingportefølje, der løfter dit mødeudbytte til nye højder.

Læs mere om "Teambuilding"

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kan man afholde kursus for hos Sonnerupgaard Gods?
Hos Sonnerupgaard Gods kan du vælge imellem intet mindre end 6 forskellige kursuslokaler. Hvor der er plads fra 10-400 personer. Så vi skulle gerne kunne tilbyde noget, der passer til netop dit antal kursister.
Hvordan får jeg opsat et godt kursus?
For at opnå det bedste udbytte af dit kursus er det vigtigt at være helt klar på formålet med kurset – hvad er det, du ønsker, at du som virksomhed og ikke mindst dine medarbejdere opnår ved det givne kursus. Her kan vi tilbyde uddannede møderådgivere, som kan hjælpe dig i processen og sammen med dig udfærdige et kursus, som underbygger dine forventninger.
Kan man få kursus med forplejning?
Ja, hos Sonnerupgaard Gods indgår der i alle vores mødepakker et minimum af forplejning, så som isvand og sunde snacks. Herudover kan du tilvælge både morgenmad, frokost og aftenmenuer samt kaffe og kage. Og ikke mindst overnatning i vores fine gæsteværelser.

Vi gør det til en leg at arrangere dit kursus i smukke kursuslokaler på Sjælland

Er det dig, der står for at skulle arrangere virksomhedens kursusdage og dermed leje af kursuslokaler? Det kan være et stort arbejde. Men når først du har valgt Sonnerupgaard Gods til at danne rammen om dit kursus, er du allerede godt på vej. 

Vi har hele 6 kursuslokaler i forskellige størrelser og med forskellige mødefaciliteter. Her kan du læse lidt mere om alle de forskellige mødelokaler, så du kan vælge dét, du synes skal være rammen om dit næste firmaarrangement.

Uanset mm det er lokaler til konferencer, uddannelsesdage eller workshops, så er vi sikre på at kunne tilbyde en optimal og indbydende lokale-løsning. 

Hvis det er konference faciliteter eller mødelokaler på Sjælland, du er på udkig efter, så finder du os, Sonnerupgaard Gods, i Hvalsø, uden for Roskilde. Det er nemt at komme hertil både via bil fra motorvejen eller med offentlig transport, da der kun er 15-20 min. gang fra Hvalsø Station.

Med bil tager det ca. 40- 50 minutters kørsel fra Rådhuspladsen. Og for de kursister, der måske kommer fra Fyn og Jylland, kan det være rart ikke at skulle køre helt ind til København. 

Kom bare i gang med at planlægge dit kursus hos os på det historiske gods i betagende omgivelser tæt på naturen.

Vælg det rigtige kursuslokale til dit arrangement 

Vi kan tilbyde rammer, der giver dig mulighed for at afholde et kursus eller en anden forsamling for 10 personer og helt op til 400 mennesker.

Vi har masser af plads, både inde og ude til møder.

Så tænk du bare en produktiv, men hyggelig Walk’n’Talk ind i dit program, eller måske en fysisk øvelse, hvis I har siddet ned længe, eller skal arbejde i mindre grupper – vi har mulighed for at imødekomme de fleste gode idéer og krav fra din side. 

Fire af vores kursuslokaler har en direkte udgang til naturen i form af vores dejlige park. I de to sidste lokaler, har I mulighed for at snuse frisk luft på altan eller lignende.

Frisk luft spiller en stor rolle for dine kursisters velbefindende i disse faglige situationer, hvor der kræves meget af hjernen og koncentrationen. 

Alle vores konferencelokaler er udstyret med moderne AV-udstyr og selvfølgelig hurtigt Wi-Fi. Vi må jo erkende, at det er altafgørende arbejdsredskaber, og vi sætter en ære i, at jeres mødeproces ikke forstyrres af unødigt bøvl med det tekniske udstyr. 

Alt efter mødets karakter og antal deltagere er der seks kursuslokaler at vælge mellem: Kavalerfløjen har plads til 10 personer, så det er til det lille, intime møde. I har til gengæld direkte udgang til parken og egen terrasse.

I lokalet på første sal, kaldet Dueslaget, er der plads til 15 personer. Her er en skøn udsigt, og I har adgang til en altan, når det er tid til en lille pause.

I lokalet Hovedbygningen, finder du et plenumlokale med plads til 18 personer, og derudover har I adgang til en pejsestue, entré og cigarværelse. Der er altså mulighed for at opdele jer i mindre grupper. Her er direkte udgang til parken med egen terrasse.

Høloftet er et fleksibelt lokale, som passer til flere forskellige arrangementer. Der er plads til 36 personer, og du får en dejlig udsigt over voldgraven.

I Hestestalden er der plads til helt op til 100 personer. Her er plads til store forsamlinger, og du kan arrangere borde og stole, som du ønsker det, da der er flere muligheder. Der medhører to grupperum, som I frit kan bruge.

Sidst men ikke mindst – faktisk størst – kan vi tilbyde 1877-Laden. Den kan rumme op til 400 mennesker og emmer af charme og historie med dens rå udtryk og 11 meter til loftet. Her kan deles megen viden og udvikles store idéer!  

Gør dit kursus til en helhedsoplevelse 

Du er velkommen til at gøre brug af vores møderådgiver, som kan guide dig i forhold til planlægning og mødedesign. Et kursus bliver planlagt ud fra, hvor mange deltagere du har, og hvor omfattende kurset er - måske I ønsker sjove aktiviteter indimellem eller blot fuld fokus på faglighed.

Derudover er det muligt at afholde kursus med både forplejning og overnatning. Alle disse elementer skal sammensættes til en dejlig og spændende dag for dine kursister. Og alt det hjælper vi meget gerne med - vi er ovenikøbet uddannet til det. 

Så alt i alt kan vi være med til at afholde et både produktivt, spændende, socialt og behageligt kursus for dig og din virksomhed i kursuslokaler tæt på Roskilde.

Tøv ikke med at tage fat i vores møderådgivere og lad os få en snak om, hvordan vi skaber det bedste arrangement for jer.

Vi glæder os til at tage imod jer!