Hovedbygningen

Bryllupsopstilling i festlokalet Hovedbygningen
Foto: Arkiv
Hovedbygningen
Foto: Arkiv
Hovedbygningen
Foto: Arkiv
Pejsestuen i festlokalet Hovedbygningen
Foto: Arkiv

Sonnerupgaard Gods’ smukke hovedbygning blev opført i 1731. Der er indrettet i herskabelig stil med respekt for bygningens historie, og her spreder hyggen sig fra velkomstdrinken i Ankomsthallen til ilden ved Pejsestuen.

Ankomsthallen er yderst velegnet til velkomstdrinks og buffet. Alternativt kan den også anvendes som værelse. Foyeren er en smuk hall, og herfra går der en trappe op til værelserne på førstesalen. Herreværelset er, med sine omtrent 15 kvadratmeter, Hovedbygningens mindste rum. På traditionel vis kan værelset benyttes eksklusivt til voksensnak, men egner sig også glimrende som børnehjørne eller ungdomshule.

Pejsestuen byder på varm hygge foran den meterlange pejs, hvor jeres gæster kan hvile ører og ben, mens festen fortsætter i Spisesalen. Hovedbygningens charmerende spisesal kan rumme op til 60 personer ved rundborde og 70 personer ved langborde. Fra Spisesalen er der udgang til godsets fantastiske park, som I får rådighed over. Her er både haveterrasse og søterrasse. Hovedbygningen er desuden indrettet med komplet køkken, borde, stole samt inventar til 70 personer.

Kig indenfor med Google Street View

Download vores Bryllup&Fest-katalog

og få vores e-bog "Bryllupsplanlægningen A-Z - det her skal du have styr på" med oveni gratis.

Download katalog
Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her