Find et lokale til din fødselsdagsfest

Smukke & unikke lokaler til fødselsdagsfester

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Smukke og fantastiske lokaler til fødselsdagsfest

Nogle kan ikke få nok og andre vil helst komme hurtigt om ved det faktum, at man nu er blevet et år ældre. Men lige meget hvilken indstilling du har til din fødselsdag, kan det ses som en mulighed for at holde en god fest for alle dem du holder af.

En god fest kan ses som en rigtig god investering – det kan virke som en stor udskrivning på én gang, men en god fest vil leve længe i dine egne og ikke mindst i dine gæsters minder. Det bliver en dejlig oplevelse som I sammen kan tænke tilbage på med glæde.

Vi på Sonnerupgaard Gods vil være beærede over at kunne danne rammerne for sådanne gode minder, når du vælger at fejre din fødselsdag i et af vores lokaler til fødselsdagsfest. 

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Hos os kan du fejre det ’skarpe hjørne’

Lige meget hvilket hjørne der er tale om, kan vi på Sonnerupgaard Gods tilbyde lokaler til 60 års fødselsdag, lokaler til 70 års fødselsdag, lokaler til 80 års fødselsdag samt lokaler til 90 års fødselsdag.

Vi kan tilbyde de skønneste omgivelser både indendørs, men også på vores lækre udendørsarealer med hyggelige terrasser og dejlige kroge i vores park samt græsplæner til et sjovt havespil. 

Overnat på godset
Vi har en masse værelser, som dig og dine gæster kan leje. Så undgår dine gæster at skulle køre tidligt hjem, og I kan feste så længe I vil.
Dansende gæster
Ingen sure naboer
Her ved godset er der ingen sure naboer. Så dig og dine gæster kan trygt give den hele armen og feste hele natten. Du skal ikke bekymre dig om sure klager, og du kan derfor nyde festen fuldt ud.
Illustration af vinglas og vinflaske
Ingen proppenge
Når du lejer et lokale hos os, så kan du spare en masse penge på mad og drikkevarer. Der er nemlig ingen proppenge og du står selv for menuen. På den måde kan du vælge lige det mad og drikke, som du gerne vil have. Det giver dig mere fleksibilitet i planlægningen, og du kan få det lige som du drømmer om.

Hold din fødselsdag på Sonnerupgaard Gods

Vi har hele fire smukke festlokaler, hvor du alt efter antal gæster og din egen personlige smag kan fejre livet sammen med dine venner og familie. Vi har indrettet de historiske bygninger i rustik og herskabelig stil. 

Du kan eksempelvis om din fødselsdag skal fejres i Hestestalden eller i Hovedbygningen – Hestestalden er indrettet med det rustikke islæt fra gamle dages atmosfære. Kampestenene ses i væggene, de tunge spær er blotlagt i loftet og vinduerne ligner store udgaver af de gamle små staldvinduer.

Hvis I er virkelig mange mennesker skal du leje 1877-Laden, som har samme udtryk bare større.

Kavalerfløjen er også en mulighed, både den og Hovedbygningen har et adeligt udtryk med smukke polstrede stole, lange smukke gardiner og fine gulvtæpper på gulvene i Kavalerfløjen.

Så mærk efter i maven og tæl gæsterne på gæstelisten, så ved du hvilket lokale, der skal danne rammerne om din kommende fødselsdag.

 

Hvor meget koster det at leje et festlokale?
Priserne på vores festlokaler varierer, og vi vil derfor gerne give dig et uforpligtende tilbud på et af vores festlokaler – i fællesskab kan vi finde den løsning, der passer bedst til dig.
Hvor skal jeg holde min runde fødselsdag?
På Sonnerupgaard Gods elsker vi fest og glade mennesker – vi vil derfor med glæde danne rammen om din runde fødselsdag – den behøver ikke engang at være rund. Vi kan også rumme mange andre fester, som bryllup og konfirmation mv.
Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner igen på mandag kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.