Hestestalden

Klassisk kursuslokale med et tvist. Plads til 100 personer i biografopstilling. Gamle træbjælker, originale staldvinduer og godt med plads.

Kursus, konference eller møde i Hestestalden Kursus, konference eller møde i Hestestalden Kuglepen og notesblok Mad og snacks til kursus, møde og konference
Kursus, konference eller møde i Hestestalden Kursus, konference eller møde i Hestestalden Kuglepen og notesblok Mad og snacks til kursus, møde og konference

Originalt blev lokalet opført som hestestald i 1800-tallet. I 50'erne renoverede forsikringsselskabet Alm. Brand lokalet, så de kunne bruge det som kursuscenter.

Heste og forsikringsfolk er for længst flyttet ud. Nu står der et lækkert mødelokale klar til dig med staldvinduer, kampesten og smukke træbjælker.

I kan være helt op til 100 personer i Hestestalden. Her kan du samle de fleste mellemstore firmaer i det samme lokale, så I kan få fællesskabet i fokus.

Du kan arrangere borde og stole på mange forskellige måder. Og der er to grupperum, som I frit kan bruge.

Tag jer endelig en pause i naturen.

Fra begge ender af Hestestalden er der direkte adgang til godsets have, som I har helt for jer selv. Brug endelig den friske luft - den giver jer ny energi og mindsker stressniveauet, så dine mødedeltagere bliver mere fokuserede.

Julie Ferm
Kursuskoordinator
Koordinatoren Julie

Kontakt / Book møde

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit møde, kursus eller konference, så hjælper en af vores rådgivere dig på vej. Du kan også booke online ved at klikke på "Book møde".

Skriv til os Book møde

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.