Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Smukke centerpieces: Giv jeres bryllupsmiddag en icebreaker

Et veldækket og smukt bord er alfaomega ved jeres bryllup. En bryllupsmiddags varighed er typisk på 6 timer, hvilket er længe, at gæsterne skal sidde ved bordet. Bordets “centerpiece” er ofte samtale omkring bordet, derfor er denne udsmykning meget vigtig. Jeg vil her inspirere til forskellige måder, at pynte bordene på. Forårsbord og sommerbord Forskellige former […]


2. november 2016

Et veldækket og smukt bord er alfaomega ved jeres bryllup. En bryllupsmiddags varighed er typisk på 6 timer, hvilket er længe, at gæsterne skal sidde ved bordet. Bordets “centerpiece” er ofte samtale omkring bordet, derfor er denne udsmykning meget vigtig. Jeg vil her inspirere til forskellige måder, at pynte bordene på.

Forårsbord og sommerbord

Forskellige former og højder af syltetøjsglas både med og uden pynt har været meget hipt de sidste par år, og fortsætter også i 2017. Det er en trend, som giver et meget afslappet look, og som er perfekt til Laden. Blomsterne skal gerne ligne grøftekants- / markblomster, som sættes tilfældigt i de små glas.
Hertil skal naturligvis en masse levende lys på bordet og gerne en grøn stilk eller blomst på servietten.
Kan man ikke få blomster nok, så er evighedsblomsten genial at strø på bordet, det giver lige lidt ekstra.

Bordbuketter i laden
Foto: Carolina Segre
Bordbuketter i laden
Foto: Carolina Segre
Navneskilte til bordplan
Foto: Carolina Segre
Flasker på bordet
Foto: Carolina Segre

Den traditionelle bundet bordbuket går heller aldrig af mode, og er en sikker vinder på bordet. Blomstervalg og farver afspejler Jeres smag og er meget elegant på de runde borde. Ekstra detaljer og sjæl til bordet er de pyntegenstande, som strøes på bordet, såsom perler eller rosenblade. Og igen er levende lys et must.

Buket og vinglas på bordet
Foto: Andreas Vejlstrup
Bordbuket
Foto: privat
Bordbuket og hvid dug
Foto: privat

Levende lys i hjemmelavede fyrfadsstager af syltetøjsglas er til den DIY-glade brud eller bare til den detaljeorienterede brud.

Efterårsbord

Personlig er jeg meget vild med efterårsfarver, og jeg elsker, når jeg kan få “lov”, at lave et rigtig flot og vildt efterårsbord. Efteråret kan afspejles i både høje og lave dekorationer, der kan strøes med efterårs “høst”; blade, nødder, frugter mv. og levende lys er endnu mere vigtige her, da lys i mørket skaber rigtig meget hygge.

Borddækning til efterårsbryllup i laden
Foto: Kasper Kamph
Langbord og servietter
Foto: Kasper Kamph
Borddekoration til efterår
Foto: Privat
Borddekoration og borddækning
Foto: Privat
Grøn og orange bordbuket
Foto: Privat

Hvis man synes, at man gerne vil have en variation i dekorationerne, så fungerer det fint, at have et mix af både høje og lave dekorationer i samme stil på de runde borde. Som på billedet oven- og nedenfor.

Vindueslyset falder på bordet
Foto: Privat

Vinterbord

Vinterborde er prismæssigt nogle af de mere dyre at pynte med blomster, da de fleste blomster er udenfor sæson. Her må man gerne tænke kreativt. Brug skovens grene, bark, kogler, og gran.
Igen er masser af levende lys i mørket et must. Og så et sjovt tvist af krystaller eller kunstigt sne til at strø på bordene.

Borddækning til vinterbryllup
Foto: Bryllupsshoot.dk
Navneskilt til bordplanen
Foto: Bryllupsshoot.dk
Isblå borddækning
Foto: Bryllupsshoot.dk
Vinterborddækning
Foto: Bryllupsshoot.dk
Stearinlys på bordene
Foto: Bryllupsshoot.dk

Jeg håber at have inspireret Jer. Dette var blot et lille udpluk af mine mange fester på Sonnerupgaard. Se flere billeder på min Instagram og min hjemmeside.

Love, Maria.

 

 

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen