Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Et smukt efterårsbryllup i Laden

Sonnerupgaards smukke lade er helt unik og ganske særlig. Laden rummer så meget stemning og rustik charme, at enhver som ser den straks bliver forelsket i stedet – og det forstår jeg virkelig godt. Det er mig altid en fornøjelse, når jeg bliver hyret til at udsmykke den gamle Lade, for der er så uendelige mange […]


10. marts 2016

Sonnerupgaards smukke lade er helt unik og ganske særlig. Laden rummer så meget stemning og rustik charme, at enhver som ser den straks bliver forelsket i stedet – og det forstår jeg virkelig godt. Det er mig altid en fornøjelse, når jeg bliver hyret til at udsmykke den gamle Lade, for der er så uendelige mange muligheder, at jeg aldrig bliver træt af det. I efteråret havde jeg den ganske særlige opgave at arrangere et bryllup med vielse i Laden. Og med efteråret i mente, så blev det temaet for udsmykningen; et varmt efterårs look med et tvist af blade, halm og høstens frugter.
Vielsen var utrolig smuk der midt i Laden med halmballer og blomsterhjerter, som indikerede “et alter”. Familien stod omkring, hvor en smuk, ren sangstemme sang personlige sange for brudeparret.
Efter en lækker frokost-tapas trak brudeparret sig et par timer, og Laden blev forvandlet til en intim middag for den nærmeste familie ved et overdådigt langbord.
Halmballe-hyggekroge og den gamle høstvogn som gavebord fuldendte efterårslooket i den gamle Lade fra år 1877.

De smukke billeder er taget af fotograf Kasper Kamph.
Med håbet om at kunne inspirere – de bedste hilsner fra Maria Lyng.

Untitled (50)

Collager2

film4 (28)

film4 (31)

film4 (34)

Untitled (57)

film4 (22)

Efterårsbryllup1-001

film4 (102)

film4 (26)

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen