CORONA

Vi følger nøje udviklingen med COVID-19. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om et kommende arrangement hos os, kan du altid skrive på info@sonnerupgaard.dk eller ringe til os på 46 40 95 31. Telefontid er 9-16 mandag-torsdag og 9-14 fredag.

Smukt efterårsbryllup med langbord pyntet med blomster i 1877-Laden
Smukt efterårsbryllup med langbord pyntet med blomster i 1877-Laden

Et smukt efterårsbryllup i Laden

Sonnerupgaards smukke lade er helt unik og ganske særlig. Laden rummer så meget stemning og rustik charme, at enhver som ser den straks bliver forelsket i stedet – og det forstår jeg virkelig godt. Det er mig altid en fornøjelse, når jeg bliver hyret til at udsmykke den gamle Lade, for der er så uendelige mange […]


10. marts 2016

Sonnerupgaards smukke lade er helt unik og ganske særlig. Laden rummer så meget stemning og rustik charme, at enhver som ser den straks bliver forelsket i stedet – og det forstår jeg virkelig godt. Det er mig altid en fornøjelse, når jeg bliver hyret til at udsmykke den gamle Lade, for der er så uendelige mange muligheder, at jeg aldrig bliver træt af det. I efteråret havde jeg den ganske særlige opgave at arrangere et bryllup med vielse i Laden. Og med efteråret i mente, så blev det temaet for udsmykningen; et varmt efterårs look med et tvist af blade, halm og høstens frugter.

Vielsen var utrolig smuk der midt i Laden med halmballer og blomsterhjerter, som indikerede “et alter”. Familien stod omkring, hvor en smuk, ren sangstemme sang personlige sange for brudeparret.

Efter en lækker frokost-tapas trak brudeparret sig et par timer, og Laden blev forvandlet til en intim middag for den nærmeste familie ved et overdådigt langbord.
Halmballe-hyggekroge og den gamle høstvogn som gavebord fuldendte efterårslooket i den gamle Lade fra år 1877.

De smukke billeder er taget af fotograf Kasper Kamph.
Med håbet om at kunne inspirere – de bedste hilsner fra Maria Lyng.

Untitled (50)

Collager2

film4 (28)

film4 (31)

film4 (34)

Untitled (57)

film4 (22)

Efterårsbryllup1-001

film4 (102)

film4 (26)