Blondestof og lysekrone i loftet i Festfløjen til bryllup
Blondestof og lysekrone i loftet i Festfløjen til bryllup

Hestestaldens nye, rustikke look!

Den charmerende gamle hestestald har fået et nyt rustikt look. Se hvordan Maria stylede det med en smuk stofopsætning og lyskæder i loftet.


17. september 2018

I sommer fik jeg en udfordring af et brudepar. De ønskede sig et smukt dekoreret loft med lyskæder og stof. Hvor godt! Det var også noget, jeg selv havde drømt om at gøre længe.

Hestestalden er netop blevet nyrenoveret, og det nye loft var fuldstændig oplagt til idéen. Jeg blev meget begejstret, og jeg har været så spændt på at vise jer resultatet. Nu sker det!

Det er mig en fornøjelse at præsentere jer for Hestestaldens nye rammer. Endelig kan jeg vise de opdaterede inspirationsbilleder af Hestestalden til jer brudepar, som skal holde fest her!

Selskabslokale til bryllup
Foto: Unni Foto

Et loft af romantik

Hestestaldens nye loft er lækkert og råt. Det er smukt som det står, og det er smukt at dekorere.

Jeg er jo lidt af en freak, når det gælder udsmykning, fordi jeg går enormt meget op i detaljerne – både store og små. Derfor var opgaven lige i min ånd.

Måske sidder der nogen og tænker: Hvorfor egentlig opsætte stof i loftet?

Jo, det er super trendy lige nu. Det fremhæver den rustikke karakter i træet, og så skaber det en hyggelig og romantisk atmosfære.

Der er bare noget majestætisk over at indtage et lokale, som er pyntet flot op til bryllup.

Bryllupspynt
Foto: Unni Foto
Festlokale til bryllup
Foto: Unni Foto
Festlokale til bryllup
Foto: Unni Foto

Jeg har valgt at bruge blondestof, da det er let og smukt, og man kan se igennem det.

Ovenpå blondestoffet løber der en lyskæde. Den giver en vildt smuk lyssætning om aftenen, og generelt skaber det bare en rigtig flot og hyggelig stemning.

Idéen med blondestof og lyskæder var noget, jeg hurtigt blev super glad for. Jeg lagde en masse energi i materialer og opsætningen, for jeg ville være sikker på, at det kunne bruges igen i mange år endnu.

Nu er opsætningen lavet og afprøvet til stor succes, og det passede perfekt til det nye loft!

Skal I have den samme opsætning? Selvfølgelig lejer jeg den ud! Det er for godt til kun at bruge én gang. Skriv til mig på info@mlyng.dk, hvis det skulle have interesse.

Festlokale til konfirmation
Foto: Unni Foto
Lokale til bryllup
Foto: Unni Foto

Mit bedste råd til at dekorere Hestestalden

Personligt er jeg meget vild med de store vinduespartier i Hestestalden. Det er her, man skal arbejde mest med detaljerne.

Hæng grønne kranse op i de store vinduespartier – det er sådan en smuk måde at bruge vinduerne på.

Bland gerne lidt. Brug nogle forskellige kranse af grønne grene og eukalyptus. I kan også variere dem efter størrelse og hænge dem op i forskellige højder – det ser rigtig godt ud!

Lyset fra vinduerne gør kransene meget synlige, og så er de meget store, så der er masser af “lærred” til at pynte på.

Grønne kranse er også en stor del af den nordiske naturstil, Nordic wedding, som er super trendy lige nu. Det går i korte træk ud på, at man pynter lokalet sådan her:

  • råt og naturligt
  • grønt, gråt og lysere toner
  • let og enkelt
  • tilfældigt og luftigt
Blomsterkranse
Foto: Julie Marguaritha Bonde

Hestestaldens nye look

Hestestalden har fået et enormt løft i spisesalen. Det kedelige, hvide gibsloft er væk, så nu er det lækre, gamle træloft kommet til syne igen. Væggene mellem vinduerne er blevet pudset ned, så de smukke kampesten bagved kommer til deres ret.

Kan I lide hvad I ser? Det håber jeg, for der er mere på vej!

Der er jo to lokaler i Hestestalden, og til vinter får festlokale også en omgang – det bliver simpelthen et perfekt, rustikt lokale til nordiske bryllupsfester!

Jeg glæder mig til præsentere Hestestaldens festlokale, når det har fået samme omgang.

Love, Maria.