Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Børsens Gazellepris 2017 på Sonnerupgaard Gods

Billede ovenfor af Mie Hee Christensen fra Børsen. Resterende fra eget arkiv. Til at starte med vil vi gerne sige, at vi selvfølgeligt er meget stolte over, at Børsen havde valgt os som venue til overrækkelsen af Gazelleprisen 2017, og var rigtigt glade for at resultatet blev så godt som det gjorde. Arrangementet var anderledes […]


3. december 2017

Billede ovenfor af Mie Hee Christensen fra Børsen. Resterende fra eget arkiv.

Til at starte med vil vi gerne sige, at vi selvfølgeligt er meget stolte over, at Børsen havde valgt os som venue til overrækkelsen af Gazelleprisen 2017, og var rigtigt glade for at resultatet blev så godt som det gjorde. Arrangementet var anderledes end hvad vi var vant til, men heldigvis kom vi i land med et rigtigt godt resultat, som både Jette, konferencekoordinator for Børsen, og vi var yderst tilfredse med.

Her i indlægget har vi lavet en lille reportage over, hvad der skete dagen før og på dagen:

Udfordringerne startede dagen før arrangementet

Aftenen før arrangementet stod Jette og manglede en masse udstyr. Der havde været run på fra de sidste par dage, hvor Gazelleprisen var blev uddelt andre steder i landet, og noget af det udstyr der skulle være blevet leveret til Sonnerupgaard Gods var aldrig kommet. I al hast fik den ansvarlige fragtmand kørt udstyret fra et ukendt sted på Fyn til Sonnerupgaard Gods.

Hvad gør man med en stor rød boks på 500 kg, som skal ud af en fragtvogn, når man kun er 4 mand høj (godt nok stærke, men alligevel)?

Så ringer man til godsejer Anders, som så kommer kørende i en kæmpe traktor med gafler foran. Wupti! Så var 1 stk. stor rød boks manøvreret ned fra fragtvognen – som kan ses i en lettere grynet video:

Den gode forberedelse giver den gode afvikling

Der blev knoklet den halve nat for at det hele skulle være i orden. I Laden var der stillet op til 200 mennesker i biografopstilling, alle sammen pegende mod scenen for enden af Laden. Der blev sat diverse skilte op med gazeller og sponsorer – og resultatet blev en fryd for øjnene. Farverne fra Gazelleprisen komplementerede Ladens rustikhed rigtigt godt:

Aftenen før Gazelleprisen 2017
Aftenen før
Morgenen før Gazelleprisen 2017
Morgenen før
Under Gazelleprisen 2017
Under arrangementet

Stramt program og lækre tapas

På selve dagen var der et stramt program, som både inkludere networking, paneldebatter, tapas og selvfølgeligt præmieoverrækkelser:

Halvdelen af programmet
Halvdelen af programmet

Med lidt frem og tilbage, var Jette og vi blevet enige om, at tapas var ”the way to go”, fordi folk både havde brug for noget at spise, men at det samtidigt ikke skulle være alt for tungt.

Elmely Kro leverede disse lækkerbiskener:

Tapas fra Elmely Kro
Tapas fra Elmely Kro

Tre priser skulle der overrækkes

Der blev uddelt tre priser – en til en ”samlet” vinder fra Sjælland, en fremstillingspris og en digitalpris.

Vinderen af fremstillingsprisen var Pharmacosmos, som over de seneste fire år er vokset med 186,5 pct. Pharmacosmos udvikler og producerer jernpræparater til behandling af blodmangel.

Vinderen af ”den digitale pris” var KLS Nordic, som var vokset med 437 pct. over de sidste fire år. KLS Nordic udvikler robotløsninger til apokterindustrien.

Og den samlede vinder fra Sjælland var…

Senobis, der var vokset med imponerende 2.950% over de seneste fire år. Senobis sælger forbrugsvarer til Grønland.

KLS præmieoverrækkelse
KLS præmieoverrækkelse

Selv Sonnerupgaard Gods’ personale havde tid til at more sig:

Pia og Vita gør klar til smagsprøver på årets gazellevin
Pia og Vita gør klar til smagsprøver på årets gazellevin

Et helt igennem vellykket arrangement!

Læs mere om arrangementet på Børsen’s hjemmeside

Husk at du altid kan ringe på 46 40 95 31 eller skrive på jf@sonnerupgaard.dk (Julie, vores kursuskoordinators mail), hvis du har brug for et konferencecenter med landlig idyl, du ikke behøver køre langt for.

All the best,
Mads

Relaterede indlæg

Download vores Møde&Konference-katalog

Download katalog

Julie Ferm

Kursuskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: jf@sonnerupgaard.dk

Julie er vores kursuskoordinator, og står for alt der har med Kursus&Konference at gøre. Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogle spørgsmål til kursus- og konferenceafholdelse, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning eller have et tilbud kursus, møde eller konference.

”Jeg er uddannet administrationsøkonom, og har arbejdet på godset i 4 år. Jeg elsker at hjælpe til i planlægningen af kurserne og konference på godset, og giver med glæde et godt råd eller to med på vejen.”

Læs mere om kursuscenteret her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen