Sonnerupgaard Gods klædt i sne
Sonnerupgaard Gods klædt i sne

Würth Danmark A/S kom til Sonnerupgaard til hæsblæsende multi-workshop dag

Der var fart over feltet, da Würth Danmark A/S afholdte deres salgsmøde for salgsstyrken i Øst på Sonnerupgaard Gods. I dagens anledning fungerede godset som vaskeægte workshop-central, og mere end 100 Würth-medarbejdere kunne se frem til en dag spækket med workshops og gruppearbejde i de smukke gamle bygninger.


5. oktober 2018

Her i de pittoreske omgivelser ved Hvalsø, blev deltagernes hoveder fyldt op med ny viden og information om Würths mange produkter og koncepter inden for virksomhedens forskellige segmenter.

Würth-biler foran Sonnerupgaard
Würth-biler foran Sonnerupgaard Gods

LÆS OGSÅ: Godsets konferencelokaler og deres historier

Når god logistik går op i en højere enhed  

Der var liv på godset fra tidlig morgenstund. Deltagerne ankom kl. 7.30 og kunne forsyne sig med morgenmad, te og kaffe, inden dagens veltilrettelagte program gik i gang. Et logistisk arbejde af dimensioner lå forud for dagen, hvor samtlige af godsets store møde- og konferencerum indgik i den store roteringsplan.

I løbet af formiddagen blev der afholdt hele ni workshops, og de forskellige grupper roterede gnidningsfrit rundt imellem de forskellige lokaler. Direktionsassistent fra Würth Danmark A/S, Trine Vigsø, fortæller:

“Der var synergi gennem hele dagen. De enkelte grupper kunne afvikle separate workshops inden for overkommelig afstand af hinanden. Logistikken var god, og de mange bygninger med både store og små lokaler gav rigtig gode muligheder.”

Smart rumopdeling til workshoppen
Smart rumopdeling til workshoppen

Yderligere fortæller Trine Vigsø, at Sonnerupgaard passer perfekt til Würth Danmark A/S’s mentalitet:

“Hos Würth Danmark A/S ønsker vi at samarbejde ud fra tanken om ‘Ét Würth’, og det underbyggede Sonnerupgaard rigtig godt med den her trelængede gård med gårdspladsen i midten som en naturlig samling. Deltagerne kunne hurtigt og simpelt finde vej til deres workshops, hvilket kan være sværere i f.eks.større omgivelser, hvor man bruger mere tid på at bevæge sig fra A til B og ofte har en masse spildtid.”

LÆS OGSÅ: Børsens Gazellepris 2017 på Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard som kvalitetsstempel

Trine Vigsø var, inden valget faldt på Sonnerupgaard, på researchtur til flere lokationer, men hun var ikke i tvivl, da hun havde oplevet stemningen og set de muligheder, vi har her. “Sonnerupgaard kan noget helt særligt. Jeg oplever, at stedet giver en fornemmelse af kvalitet og engagement, som smitter af på arrangementet. Samtidig synes jeg, det er en anerkendelse af medarbejderen og produktet, at vi gør noget ekstraordinært for at deltagerne får en god oplevelse. Med et besøg på Sonnerupgaard signalerer vi, at et salgsmøde som dette har høj prioritet for os.” fortæller Trine Vigsø.

Når Würth Danmark A/S holder større arrangementer, foregår det ofte i andre typer omgivelser, og for Würth er det vigtigt at salgsmøderne differentierer sig herfra i både indhold, omfang og atmosfære. “Og her fungerer Sonnerupgaard rigtig fint med de smukke gamle bygninger” fortæller hun.

1877-laden med sin smukke trækonstruktion
1877-laden med sin smukke trækonstruktion

LÆS OGSÅ: Sonnerupgaard Gods som konferencecenter

Kaffestationer og lækre sandwich under lysekronerne

Da formiddagens ni workshops var vel afviklet, mødtes mødedeltagerne i Hestestalden for at nyde frokost i spisesalen. Et ta’ selv bord med lækre sandwich var stillet frem, og deltagerne fik mulighed for en hyggelig snak, mens sulten blev stillet i de nyligt renoverede lokaler.

For ikke så længe siden gav vi Hestestalden på Sonnerupgaard et ordentligt løft, da vi åbnede loftet op til de gamle smukke træbjælker. Den manøvre gav en en halv meter ekstra luft til loftet og dertil den helt særlige varme stemning, som gamle træbjælker giver et rum. Prikken over i’et er de flotte krystallysekroner, som står i smuk kontrast til det rå og gamle træ. Et smukt sted at indtage sin frokost.

Trine Vigsø fortæller, at det var nogle rigtig gode sandwich, og at der i det hele taget var godt styr på forplejningen i løbet af dagen: “Udover den gode frokost havde personalet sørget for, at der var opstillet flere kaffe-stationer centrale steder i de forskellige bygninger, så man ikke skulle rende rundt og spilde tid på at lede efter kaffe.” siger hun.

Sonnerupgaard Gods tager sig også godt ud i sne
Sonnerupgaard Gods tager sig også godt ud i sne

LÆS OGSÅ: Fem grunde til at tage på kursusophold

Tidligt op og skovle sne

På Sonnerupgaard vil vi gå langt for at imødekomme de ønsker, man som gæst eller kunde kunne have. Og den mission lykkedes, da Würth Danmark A/S var på besøg.

“Personalet var meget hjælpsomt. På dagen blev vi udelukkende mødt af søde medarbejdere, som virkelig lagde sig i selen for at få setuppet til at fungere. De var meget fleksible og tog opgaven på sig, hvis noget skulle laves om i løbet af dagen”.  

Da Würth Danmark A/S var på besøg i marts måned havde vinterkulden lagt sig med sne og frost. Men selv om arrangementet startede tidligt, stod et hold af vores seje medarbejdere op og gik i gang med at skovle sne og salte. “Der var rigtig meget sne, og personalet var søde til at skovle og salte. De var tidligt i gang for at gøre det fornuftigt for os at færdes.” fortæller Trine Vigsoe og tilføjer, at Würth Danmark A/S allerede har endnu et besøg på Sonnerupgaard på tegnebrættet.

Hvis du skal holde workshop, kursus eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har masser af muligheder for at skræddersy dit kommende event og kan imødekomme de fleste ønsker. Du kan altid ringe til Julie, vores kursuskoordinator på 46 40 95 31 eller skrive på jf@sonnerupgaard.dk, hvis du har brug for et helt særligt sted at holde dit næste event.