CORONA

Vi følger nøje udviklingen med COVID-19. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om et kommende arrangement hos os, kan du altid skrive på info@sonnerupgaard.dk eller ringe til os på 46 40 95 31. Telefonen er åben fra kl. 8-18 mandag-torsdag, fredag 8-16.

BWT: En meget hyggelig kollegaaften

Best Water Technology er Europas førende virksomhed indenfor vandteknologi. Torsdag d. 25. oktober 2018 skulle salgsafdelingen ud af de vante rammer og hygge sig. Vi gav dem en intim og hyggelig dag med aktiviteter i parken, helstegt pattegris, romsmagning og overnatning.


17. december 2018

Udfordring

En hyggelig kollegaaften kan se ud på mange måder. Her var der ingen store krav – det skulle bare være noget sjovt i øjenhøjde, hvor de kunne slappe af og hygge sig sammen.

Indsigt

Salgsafdelingen bestod hovedsageligt af mænd, og de var glade for konkurrence og sammenhold. Arrangøren havde selv sørget for noget romsmagning til om aftenen.

Løsning

Vi foreslog, at de brugte eftermiddagen på nogle hyggelige teambuilding-aktiviteter i parken, hvor de kunne konkurrere i hold. Til middag havde vi arrangeret en hyldest til grisen med helstegt pattegris som gik perfekt i hak med romsmagningen.

Programmet

Resultat

Salgsdirektør Mads Jørgensen lod os filme arrangementet, og han kom ind i receptionen på aftenen for at give os et interview.

Tak til BWT for besøget, og stor tak til Mads Jørgensen for interviewet.

Se videoen herunder:

Julie Ferm
Kursuskoordinator

Skriv til os

Klar til at forespørge?

Kontakt os og fortæl os om dit arrangement, så hjælper en af vores koordinatorer dig på vej.

Du kan også ringe til os i hverdage mellem 8 og 18.

Skriv til os
Skriv til os

Vi svarer indenfor 1 arbejdsdag

Andet fra bloggen