Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

BWT: En meget hyggelig kollegaaften

Best Water Technology er Europas førende virksomhed indenfor vandteknologi. Torsdag d. 25. oktober 2018 skulle salgsafdelingen ud af de vante rammer og hygge sig. Vi gav dem en intim og hyggelig dag med aktiviteter i parken, helstegt pattegris, romsmagning og overnatning.


17. december 2018

Udfordring

En hyggelig kollegaaften kan se ud på mange måder. Her var der ingen store krav – det skulle bare være noget sjovt i øjenhøjde, hvor de kunne slappe af og hygge sig sammen.

Indsigt

Salgsafdelingen bestod hovedsageligt af mænd, og de var glade for konkurrence og sammenhold. Arrangøren havde selv sørget for noget romsmagning til om aftenen.

Løsning

Vi foreslog, at de brugte eftermiddagen på nogle hyggelige teambuilding-aktiviteter i parken, hvor de kunne konkurrere i hold. Til middag havde vi arrangeret en hyldest til grisen med helstegt pattegris som gik perfekt i hak med romsmagningen.

Programmet

Resultat

Salgsdirektør Mads Jørgensen lod os filme arrangementet, og han kom ind i receptionen på aftenen for at give os et interview.

Tak til BWT for besøget, og stor tak til Mads Jørgensen for interviewet.

Se videoen herunder:

Relaterede indlæg

Download vores Møde&Konference-katalog

Download katalog

Julie Ferm

Kursuskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: jf@sonnerupgaard.dk

Julie er vores kursuskoordinator, og står for alt der har med Kursus&Konference at gøre. Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogle spørgsmål til kursus- og konferenceafholdelse, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning eller have et tilbud kursus, møde eller konference.

”Jeg er uddannet administrationsøkonom, og har arbejdet på godset i 4 år. Jeg elsker at hjælpe til i planlægningen af kurserne og konference på godset, og giver med glæde et godt råd eller to med på vejen.”

Læs mere om kursuscenteret her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen