CORONA

Vi følger nøje udviklingen med COVID-19. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om et kommende arrangement hos os, kan du altid skrive på info@sonnerupgaard.dk eller ringe til os på 46 40 95 31. Telefonen er åben fra kl. 8-18 mandag-torsdag, fredag 8-16.

Mand hopper ved aktivitet i grønt parkområde

IPG Media’s aktivitetsfyldte ophold

Vi har mange hold igennem, der nyder at kunne bruge vores mødelokaler til at holde større konferencer, kursus osv. med henblik på at undervise deres ansatte. Men en gang imellem er der hold, der (i stedet) kommer herud for at lave en masse sjove aktiviteter og rigtigt udnytte vores omgivelser. Et sådan hold var IPG Media.


8. februar 2018

IPG Media ankom med bus til frokost på godset klokken 12.30. Efter frokosten stod hele eftermiddagen på aktiviteter:

Der var klassikeren rundbold:

Kæmpemikado:

Kongespil:

Og selvfølgeligt masser af hygge i solen:

Inde i 1877-Laden var der på den sene eftermiddag disket op til squaredance:

Efter en ordentlig omgang squaredance fik deltagerne noget “down-time”, så de kunne forberede sig til om aftenen.

Til middagen var der bestilt “Hyldest til Grisen” – helstegt pattegris – og så måtte godsejer Anders i arbejde:

Vores fotograf var desværre ikke med om aftenen, hvor der var bestilt DJ og lydanlæg. Det havde ellers nok været nogle interessante billeder.

Den næste morgen var der morgenmad, hvorefter bussen kørte tilbage til København ovenpå et hektisk og sjovt døgn for IPG Media.

Kunne du tænke dig et arrangement ligesom IPG Media? Så ring til Julie på 46 40 95 31 eller skriv til hende på jf@sonnerupgaard.dk, så kan i sammen planlægge et sjovt døgn for dig og dine kolleger.

All the best!
– Mads