CORONA

Vi følger nøje udviklingen med COVID-19. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om et kommende arrangement hos os, kan du altid skrive på info@sonnerupgaard.dk eller ringe til os på 46 40 95 31. Telefonen er åben fra kl. 8-18 mandag-torsdag, fredag 8-16.

Jul på godset for Nordea Asset Management

I 2017 er det 7. gang, at Nordea Asset Management (NAM) holder julearrangement for deres medarbejdere og deres familier på Sonnerupgaard Gods ved Hvalsø. Og hvorfor gør de det? Se videoen og bedøm selv.


11. januar 2017

Head of NAM Secretariat, Yvonne Henriksen, har allerede nu programmet for julearrangementet på godset klar.

”Det er ren Morten Korch-idyl at være på Sonnerupgaard Gods. Vi er en afdeling med et højt tempo til daglig, og godset giver de afslappende og personlige rammer, hvor vi kan have en hyggelig stund med hinanden. Det er et arrangement og sted, vi holder fast i, så længe det er muligt,” siger Yvonne Henriksen.

På dagen er der kreative workshops for børn og barnlige sjæle, juleboder er stillet op på godset, gæsterne tager en tur i hestevognen ud til skoven og fælder årets juletræ ofte med Sonnerupgaard Gods’ ejere, der fortæller om godsets historie. Sidst på eftermiddagen lægger julemanden vejen forbi og uddeler juleposer til børnene.

”Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år,” siger Yvonne Henriksen.