Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Jul på godset for Nordea Asset Management

I 2017 er det 7. gang, at Nordea Asset Management (NAM) holder julearrangement for deres medarbejdere og deres familier på Sonnerupgaard Gods ved Hvalsø. Head of NAM Secretariat, Yvonne Henriksen, har allerede nu programmet for julearrangementet på godset klar. ”Det er ren Morten Korch-idyl at være på Sonnerupgaard Gods. Vi er en afdeling med et […]


11. januar 2017

I 2017 er det 7. gang, at Nordea Asset Management (NAM) holder julearrangement for deres medarbejdere og deres familier på Sonnerupgaard Gods ved Hvalsø. Head of NAM Secretariat, Yvonne Henriksen, har allerede nu programmet for julearrangementet på godset klar.

”Det er ren Morten Korch-idyl at være på Sonnerupgaard Gods. Vi er en afdeling med et højt tempo til daglig, og godset giver de afslappende og personlige rammer, hvor vi kan have en hyggelig stund med hinanden. Det er et arrangement og sted, vi holder fast i, så længe det er muligt,” siger Yvonne Henriksen.

På dagen er der kreative workshops for børn og barnlige sjæle, juleboder er stillet op på godset, gæsterne tager en tur i hestevognen ud til skoven og fælder årets juletræ ofte med Sonnerupgaard Gods’ ejere, der fortæller om godsets historie. Sidst på eftermiddagen lægger julemanden vejen forbi og uddeler juleposer til børnene.

”Dagen forløber altid perfekt, fordi godsets koordinatorer er meget servicemindede og super professionelle. Det hele spiller bare. Servicen og omgivelserne indbyder til gode oplevelser, og det får os til at komme igen år efter år,” siger Yvonne Henriksen.

 

Relaterede indlæg

Beklager, men vi kan ikke finde nogle relaterede indlæg.

Download vores Møde&Konference-katalog

Download katalog

Julie Ferm

Kursuskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: jf@sonnerupgaard.dk

Julie er vores kursuskoordinator, og står for alt der har med Kursus&Konference at gøre. Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogle spørgsmål til kursus- og konferenceafholdelse, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning eller have et tilbud kursus, møde eller konference.

”Jeg er uddannet administrationsøkonom, og har arbejdet på godset i 4 år. Jeg elsker at hjælpe til i planlægningen af kurserne og konference på godset, og giver med glæde et godt råd eller to med på vejen.”

Læs mere om kursuscenteret her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen