1877-Laden dækket op til stort møde
1877-Laden dækket op til stort møde

5 unikke konferencesteder på Sjælland

Vi har kigget rundt på Sjælland for at finde de unikke steder til din konference. Læs med her, hvis du vil holde konference uden for de vante rammer. 


12. februar 2020

 

Vi har kigget rundt på Sjælland for at finde de unikke steder til din konference. Læs med her, hvis du vil holde konference uden for de vante rammer.

1) Sonnerupgaard Gods: Midtsjælland

Vi tør godt starte med at præsentere os selv.

40 minutter fra København ligger vores gamle gods.

Vi udmærker os ved 3 ting.

1) Natur og landidyl.

Vi er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land, og det er vi rigtig glade for. Her er smukt og roligt – det er et dejligt sted at få skuldrene ned. Og så er der plads til, at du kan bruge den! Lad konferencedeltagerne gå på opdagelse i skoven. Der er 220 hektar jord at slå sig løs på!

2) On-site Teambuilding.

TEAK Gruppen og Outdoor Action holder til her på godset. De skræddersyer teambuilding til dig, så du altid er sikker på relevans. Og så er det dejlig nemt, fordi vi deler kontor med dem. Vi tilbyder alt fra samarbejdsøvelser på Aktivitetsloftet til action packed ATV-kørsel i nationalparken.

3) Certificerede møderådgivere.

Der er mange gode måder at holde konference på. Vi går op i, at det også er det rigtige FOR DIG. Gå i dialog med os. Vi blander os i mødet, så vi kan tilbyde dig de helt rigtige ting til konferencen.

Vi deler også flittigt ud af vores bedste råd inde på vores blog. Her får du tips til at strukturere dine ønsker med konferencen, så du bedst kan finde de rigtige indslag. Der er også nemme og lavpraktiske tips, som du kan printe ud og tage med. Vi har allieret os med mødebranchens bedste eksperter, så du kan være sikker på, det er gode råd!

Hvis du leder efter et konferencecenter på Sjælland med albuerum, aktiviteter og et dedikeret personale, så er vi et meget godt bud.

Vi har 53 værelser med eget badeværelse. Og I kan være 1.000 stående gæster til konferencen nede i vores gamle 1877-Lade. Der er god plads OG helt unikke rammer.

Tag et kig ind på vores forside her.

2) Frederiksdal Sinatur Hotel og Konference: Nordsjælland

Store, lyse konferencelokaler, med smuk udsigt og flot natur. Og så ligger de tæt på Lyngby.

Frederiksdal er en del af Sinatur Hotel og Konference, hvor bæredygtighed er i fokus. De går op i miljøet og passer godt på planeten. Her kan du holde konference med ekstra god samvittighed.

Med et sølvmærke i økologi har de et enormt fokus på at undgå madspild. De bruger altid lokale råvarer, som er i sæson. I urtehaven har de egne bistader og frugttræer.

De passer også på den danske, vilde natur. Hver gang de sælger et møde eller en konference, køber de en kvadratmeter jord gennem Den Danske Naturfond. Du får naturbeviset med hjem.

3) VEGA: København

Og nu til noget helt anderledes et sted på Vesterbro – slut konferencen af med en koncert!

Konferencer handler i høj grad om at lytte, og du finder ikke bedre lyd end her.

VEGA er blandt de bedste koncert-venues i hele Europa. Lyd, lys og sceneforhold spiller sammen i en perfekt harmoni, der skaber geniale koncertoplevelser.

VEGAs rammer er helt unikke. Det er et oplagt sted til din konference, hvis det skal være nyt og anderledes.

Du finder mange forskellige rum, hvor der er plads til lidt af hvert.

Hvis du vil holde et møde inde i hjertet af Hovedstaden, hvor du virkelig vil have folk til at huske oplevelsen, så er VEGA en oplagt mulighed.

4) Slangerupgaard: Sydsjælland

Hvis du skal arrangere en lille konference på Sydsjælland, så bliver det ikke hyggeligere!

Det OSER af charme fra det gamle bindingsværk fra 1857.

Smukt, naturskønt og idyllisk sted ved Faxe Ladeplads.

Og selvfølgelig har de moderne mødeudstyr: Hurtigt internet, lækker mad og 30 værelser. Her er du sikker på en hyggelig og intim konference, hvor alting spiller.

Hyggeligt og meget hjemligt. I haven finder du heste, kaniner og katte. Indenfor er der stue, parisisk mode og en lækker bar med en helt særlig historie.

Slangerupgaard er familiedrevet. Her møder du mennesker, der virkelig dyrker den gode oplevelse! Lotte og Niels, der driver Slangerupgaard, mødte faktisk hinanden i baren. Dengang stod baren på diskotek SiSi i Køge. Siden er baren flyttet ind på gården. Parret er meget nærværende og altid klar med en god historie.

Genialt sted til at få skuldrene ned og motivationen op!

5) Dragsholm Slot: Vestsjælland

Originale trapper fra 1600-tallet, middelalder og masser af spøgelser – Dragsholm Slot oser af historie, og det smitter af på din konference.

Udenfor finder du en smuk slotspark, som også er den første, danske UNESCO Geopark. Det er en geologisk arv, som alle danskere kan være stolte af.

Indenfor finder du en masse lokaler, værelser og gemakker. En indbygget slotskirke, et teater, en indemuret pige og en masse kroge at gå på opdagelse i.

Og maden? Den er VIRKELIG god!

Lækker vinkælder. Ihærdige kokke. Michelin-restaurant. Street food-terrasse. Økologi. Lokale råvarer. De går virkelig op i gastronomien på Dragsholm Slot!

Nåhja – og så er de kåret som Bedste Luksushotel af DANISH TRAVEL AWARDS 2019. Hvis du er ude efter en konference med luksus, så er Dragsholm Slot bedst!