Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

SEAT Danmark: Storslået kickoff

Hvordan laver man et godt kickoff, hvor der både er plads til at fremlægge årets planer og til at knytte stærke relationer? Vi styrkede nærværet i et inspirerende arrangement med indendørs showroom, actionfyldte aktiviteter, lækker mad og hyggelig overnatning.


21. marts 2019

Udfordring

SEAT Danmark ville samle deres forhandlere fra hele landet til et kickoff. De skulle bruge et inspirerende lokale med en god atmosfære, hvor de kunne introducere planerne for det kommende år. Der skulle være plads til et indendørs showroom, hvor de kunne vise deres nye biler frem. Og så skulle de bruge nogle sjove aktiviteter der kunne ryste folk sammen.

Indsigt

Gæsterne havde en fælles interesse for biler og maskiner. De kom fra hele landet, og der var en stor overvægt af mænd. Programmet var tæmmelig pakket, så der ville ikke være tid til en stor frokostbuffet.

Løsning

Vi skræddersyede et døgnmøde i 1877-laden, hvor der var god plads til både gæster og biler. Ladens store gardiner og 11 meter til loftet gjorde det muligt at lave en overraskelse ud af showroomet.

Gæsterne ankom til frisksmurte sandwiches, så de hurtigt kunne tage hul på det tætpakkede program. Eftermiddagen stod på actionfyldte aktiviteter med vores samarbejdspartnere og nære venner af huset, Outdoor Action. Om aftenen serverede vi helstegt pattegris som en del af vores populære temamiddag, Hyldest til grisen.

Vores gæster overnattede i enkeltværelser på Høloftet, og de fik en lækker morgenbuffet dagen efter, inden de tog afsted.

Program

Resultat

Vi fik lov til at optage lidt video af arrangementet, hvor direktør Jesper Stoltenberg-Mathiesen var behjælpelig med et interview. Tak for besøget til SEAT Danmark. Og en særlig tak til Jesper for interviewet.

Se videoerne herunder.

Relaterede indlæg

Download vores Møde&Konference-katalog

Download katalog

Julie Ferm

Kursuskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: jf@sonnerupgaard.dk

Julie er vores kursuskoordinator, og står for alt der har med Kursus&Konference at gøre. Ring eller skriv til Julie, hvis du har nogle spørgsmål til kursus- og konferenceafholdelse, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning eller have et tilbud kursus, møde eller konference.

”Jeg er uddannet administrationsøkonom, og har arbejdet på godset i 4 år. Jeg elsker at hjælpe til i planlægningen af kurserne og konference på godset, og giver med glæde et godt råd eller to med på vejen.”

Læs mere om kursuscenteret her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen