Slotsbryllup Sjælland

Herskabelige lokaler med landlig idyl

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

En uforglemmelig fest
i herskabelige rammer.

Her på Sonnerupgaard Gods har vi rammerne til at skabe en uforglemmelig fest. En fest som du og dine gæster sent vil glemme. En fest I vil se tilbage på med et smil.

Sonnerupgaard Gods er ikke et slot, men derimod en smukt bevaret herregård. En herregård som emmer af landlig idyl og historie. Så langt øjet rækker kan du se grønne områder og smuk natur.

Du kan både leje hele herregården eller blot et enkelt lokale. Det er helt op til dig. Du har frie rammer til at skabe det bryllup, som du drømmer om.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 40 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Få hjælp med stort & småt
af vores bryllupsplanlægger.

Sonnerupgaard Gods har sin helt egen bryllupsplanlægger. Vores bryllupsplanlægger, Maria, har gennem tiden arrangeret en masse bryllupper her på godset. Så hun kender det ud og ind.

Maria kan hjælpe dig med lige det du har brug for. Er det blot en anbefaling på god mad? Så kan Maria hjælp dig. Er det hele planlægningen fra a-z? Så kan du også booke Marias hjælp, så hun kan hjælpe med det hele.

Drømmer om et herskabeligt bryllup som oser af romantik? Så kan Maria helt sikkert hjælpe dig. Med lyskæder, blomster, vaser og meget mere.

Overnat på herregården
Du og dine gæster kan overnatte her på herregården. På den måde behøver ingen af dine gæster at køre tidligt hjem. Så kan festen vare meget længere, og I kan feste så længe I ønsker.
Croissant og morgenmad
Spis morgenmad sammen
Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad til dig og dine gæster, hvis I overnatter på herregården. Du slipper for at stå for madlavningen - den klarer vi nemlig. I stedet kan du blot sove længe og hygge dig med gæsterne. Vi klarer nemlig også oprydningen bagefter.
Illustration af vinglas og vinflaske
Medbring egen kok
Du kan medbringe din egen kok til din fest. På den måde får du lige den menu, som du drømmer om. Skal det være en ekstraordinær tre-retters? Eller måske nordisk og moderne? Valget er helt op til dig. Du får det helt efter din smag og pengepung.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Eksklusive og herskabelige rammer

Vi har fire unikke festlokaler, som du kan leje her på godset. Hver især byder de på noget helt særligt. Hvis du drømmer om en eksklusiv og herskabelig fest, så vil Hovedbygningen være lige noget for dig!

Vores smukke hovedbygning blev opført tilbage i 1731. Hovedbygningen er indrettet i en herskabelig stil med respekt for bygningens historie. Du bliver mødt med en hyggelig og eksklusiv stemning helt fra start.

Du kan byde dine gæster velkommen med en lækker velkomstdrink i Ankomsthallen, når de ankommer til festen. Hovedbygningen har desuden en smuk bar, som matcher perfekt til den lyseblå farve på væggene. Dine gæster vil med det samme føle sig velkomne, når de træder ind i det smukke rum.

Ankomsthallen i Hovedbygningen opdækket med buffetbord

Hovedbygningen har mange fine rum, som hver især bidrager til den herskabelige stemning. Lige så snart du og dine gæster træder ind i bygningen vil I komme ind i den smukke foyer, som fører videre op til værelserne. I Hovedbygningen er der hele tre suiter heriblandt brudesuiten. Fra brudesuiten får du den smukkeste udsigt over parkens sø. 

I Hovedbygningen finder du også en hyggelig pejsestue. Her kan du og dine gæster hygge jer med forskellige spil foran pejsen. Lokalet er også yderst velegnet til de gæster, som har brug for at hvile benene, mens festen fortsætter i Spisesalen.

Den charmerende spisesal er malet i den yndigste lyseblå farve, som passer perfekt til den herskabelige stemning. Spisesalen kan rumme op til 60 personer ved rundborde og 70 personer ved langborde. Her er der derfor god plads til du og dine kære.

Fra Spisesalen har du og dine gæster adgang til godset fantastiske park. Her finder du både en terrasse og en søterrasse, som I frit kan bruge. Her er der skønne muligheder for en udendørsvielse, hvis du drømmer om det. Det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

Udendørsvielse med vielsesportal ved Hovedbygningen på søterrassen

Vi har også tre andre lokaler, som er perfekte til dig der leder efter bryllupslokaler på Sjælland. Skal du holde en hyggelig og intim fest for kun de nærmeste? Så vil Kavalerfløjen være lige dig. Her er der plads til 30 spisende personer, og direkte adgang til godsets park. Er du mere til et lokale med rustikke omgivelser og landlig idyl? Så er Laden og Hestestalden lige noget for dig!

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.