Bryllup med overnatning Sjælland

Lækre lokaler og overnatning i landlig idyl

Smilende kvinde med smilende barn ved sin side
Jeg forelskede mig i Laden

"Både vi og vores gæster var meget imponerede over stedet. Jeg forelskede mig i laden første gang jeg så den... Det er SÅ smukt derude, som ingen andre steder."

Louise, bryllup i Laden

Smilende mand i skjorte
Vi kunne tilbyde alle gæster overnatning

"Vi og vores gæster var begejstret for lokalet ... vi havde vores mad og drikkevare med selv hvilket muliggjorde at vi kunne tilbyde alle gæster overnatning. (red.)"

Rene, 40 års fødselsdag i Hovedbygningen

Illustration af persons skygge
Booking af Hestestalden

"Min mand og jeg bookede Hestestalden på Sonnerupgaard ca. et år før afholdelse af brylluppet, og igennem hele processen har personalet på Sonnerupgaard været yderst serviceminded."

Malene, bryllup i Hestestalden

Moderne og
tidsløse lokaler.

Drømmer du om at holde dit bryllup i smukke, unikke lokaler? Skal det være rustikt og charmerende? Hyggeligt og intimt? Eller måske herskabeligt og klassisk? Uanset hvad har vi lige et lokale til dig!

Her på godset har vi fire forskellige festlokaler, som alle kan skabe rammerne om din fest. Vi har både lokaler til dig, som skal holde en stor fest for familie og venner. Vi har også lokaler til dig, som skal holde fest med dine nærmeste.

Vores moderne og tidsløse lokaler vil med garanti imponere dine gæster. De vil gå derfra med et minde for livet. Og de vil altid se tilbage på din bryllupsfest med et smil på læben.

Bryllup med tyl langs bjælkerne i 1877-Laden på Sonnerupgaard Gods
1877-Laden

Fra 70 personer

Læs mere om "1877-Laden"
Hestestalden pyntet til bryllup med lyskæder
Hestestalden

Op til 100 personer

Læs mere om "Hestestalden"
Hovedbygningen klar til bryllup med borde og stole
Hovedbygningen

Op til 60 personer

Læs mere om "Hovedbygningen"
Romantisk bryllup i Kavalerfløjen på Sonnerupgaard Gods
Kavalerfløjen

Op til 50 personer

Læs mere om "Kavalerfløjen"

Skab den fest
du drømmer om.

Her på godset får du muligheden for at skabe din drømmefest. Hvis du går rundt med en god idé, så kan du frit udfolde den her hos os. Du kan gå all in på pynt og sjove indslag. Eller holde det simpelt og klassisk. Det er helt op til dig!

Vi har forskellige leverandører, som vi hjertens gerne anbefale til dig. Uanset om det skal være en leverandør til mad, blomster, pynt eller musik. Men du er ikke forpligtet til at bruge vores leverandører. Du kan frit vælge efter dine egne præferencer.

Så hvis du drømmer om miniburgere og hjemmebrygget øl, så kan du sagtens få det. Hvis du mere er til den traditionelle tre-retters, så kan du også sagtens det. Slå dig endelig løs og skab din drømmefest!

Dansende gæster
Intet sluttidspunkt
Vi har intet sluttidspunkt her på godset. Så du kan sagtens nå at tale med alle dine gæster til festen. Både dem du ser hver dag og dem du ser et par gange om året. Det giver dig mere nærvær med dine gæster, og sammen kan I skabe skønne minder.
En hjælpende hånd og personlig kontakt
Personlig kontakt
Når du holder din fest her på godset, så får du altid en personlig kontakt. Der vil altid være en til at vejlede og guide dig gennem hele processen. På den måde kan du føle dig helt tryg og hjulpet gennem planlægningen.
Rustik lade til fester
Overtag lokalet dagen før
Du kan få mulighed for at overtage lokalet dagen før, hvis du booker vores model 1. Så kan din familie og venner hjælpe med klargøringen inden den store dag. Og I får samvær og kvalitetstid sammen inden det hele går løs.

Hele konceptet i ét katalog

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Download Bryllup&Fest-katalog

Overnat på godset

Drømmer du om en bryllupsfest, hvor du kan få så meget tid som muligt sammen med dine gæster? En fest hvor I kan fejre kærligheden hele natten, overnatte på godset og spise morgenmad sammen den næste dag? Så fortvivl ej. Vi har nemlig masser af overnatningsmuligheder her på godset.

Vi har 67 værelser og hele 154 sengepladser. Der er altså god mulighed for, at du og dine gæster kan sove her på godset. På den måde skal dine gæster ikke bekymre sig om at køre hjem i ordentlig tid. I stedet kan de feste så længe de vil. Og I kan spise morgenmad sammen dagen efter, og snakke om alle de sjove øjeblikke.

I kommer til at overnatte i landlig idyl. Og I kan nyde hvert et øjeblik den næste morgen. Vi tager os nemlig af alt morgenmad og selvfølgelig også rengøringen. Så du skal bare slappe af sammen med dine kære.

Brudesuiten i Festfløjen med seng og makeup bord

Her på godset har vi renoveret den gamle stald, så den nu består af lækre suiter og enkeltværelser. En lille bonusinfo: hver suite er opkaldt efter en hest fra godsets storhedstid som landbrug.

På høloftet har vi indrettet alle enkeltværelserne rigtig hyggeligt, så du og dine gæster føler jer hjemme mens I sover her. Her har alle værelserne en fin udsigt over gården, som fuldender hele oplevelsen. Resten af godsets værelser er på 1. salen i Hovedbygningen, Hestestalden og Kavalerfløjen. Vi har også to handikapvenlige værelser her på godset.

Få hjælp fra vores bryllupsplanlægger

Her på godset har du mulighed for at booke vores bryllupsplanlægger Maria. Hun kan hjælpe dig med stort og småt. Alt fra hjælp til en enkelt opgave til hele planlægningen.

Maria har været bryllupsplanlægger her på godset i mange år. Så hun kender alle vores fire lokaler ud og ind. Hun har en masse gode tips og tricks i ærmet. Maria udlejer også en masse fine ting, som du kan pynte lokalet op med. Hun har alt fra vaser til smukke lyskæder.

Det er meget vigtigt for Maria, at det bliver lige som du drømmer om. Så Maria er klar til at hjælpe dig med alle slags opgaver. Der skal ikke være et øje tørt på den store dag. Og hvis Maria ikke selv kan hjælpe med opgaven, så kender hun med garanti en person, som hun trygt kan anbefale dig. Det er nemlig meget vigtigt for Maria, at hendes leverandører og samarbejdspartnere er folk fra lokalområdet, som kender godset lige så godt som hende selv.

Maria har faktisk også en bryllupsblog, hvor hun deler sine bedste tips til kommende brudepar. Hun har skrevet indlæg om alt fra budget til gaveidéer, huskeliste, kjoler og underholdning. Hun har også skrevet et rigtig godt indlæg om steder at holde bryllup ved på Sjælland. 

1877-Laden med bordopstilling til bryllup og grønne træer langs bjælkerne

Her på godset har vi mange års erfaringer med bryllupper. Vores brudepar er rigtig glade for de mange muligheder, som vores fire bryllupslokaler på Sjælland har at byde på. Vi har både plads til store og små fester.

Et af vores mest populære lokaler er 1877-Laden. Dette lokale emmer af hygge, historie og romantik. Her er der plads til 500 spisende gæster, så der er helt sikkert plads til dig og dine gæster.

Bryllup&Fest-katalog
Forside af Bryllup&Fest-katalog
Prisblad
Forside af Prisblad

Katalog/Kontakt

Få overblik over hele vores koncept

I vores Bryllup&Fest-katalog kan du se hele vores koncept.
Du kan også downloade vores priser for de kommende år.

Alternativt kan du ringe til os hverdage mellem 8 og 18.

Download Bryllup&Fest-katalog

Telefonerne åbner i morgen kl. 8.
I mellemtiden kan du skrive til os her.