Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Sådan bliver årets brudekjole-trend 2017: Se de flotte billeder

Yeeees – du skal giftes og det er kjole-tid. Enhver piges drøm – jagten på den smukkeste brudekjole. Glæd dig til en dag med din søster, et par gode veninder eller din mor, hvor der skal prøves brudekjoler i lange baner. Der findes et væld af brudekjoler i mange forskellige designs. Her er noget for […]


8. februar 2017

Yeeees – du skal giftes og det er kjole-tid. Enhver piges drøm – jagten på den smukkeste brudekjole. Glæd dig til en dag med din søster, et par gode veninder eller din mor, hvor der skal prøves brudekjoler i lange baner.

Der findes et væld af brudekjoler i mange forskellige designs. Her er noget for alle, men det kan være svært at finde frem til, hvad der netop passer dig. Mit bedste råd er at prøve sig frem. Prøv noget forskelligt – også den kjole som umiddelbart ikke er dig. Måske du bliver overrasket. Prøv også nogle forskellige brudekjolebutikker, og lad ekspedienterne vejlede dig.

Du må aldrig lade dig friste til at købe din brudekjole over nettet. Jeg har hørt så mange historier fra ulykkelige brude, som har forsøgt sig med kjoler købt over nettet. Don’t do it.

Valget af slør eller accessories til håret er super vigtigt, når du vælger dit look. Overvej din stil, når du beslutter dig for brudekjolen. Ønsker du det traditionelle fine brudelook med slør, eller er du mere vovet, og vælger et smukt hårsmykke eller en lille hat? Der er så mange flotte muligheder for at gøre dit look personligt og detaljeret. Jeg elsker disse slags detaljer. En ny detalje som er blevet super hot, er blomsterkranse og blomster i håret. Her er boho-stilen vældig populær.

Brudehår
Bryllup på Sonnerupgaard Gods – Foto: Caroline Segre


Gudnitz Couture by Rikke Gudnitz
Hvis du gerne vil være lidt forberedt på brudekjoletrenden, så har jeg spurgt den hotte brudekjoledesigner, Rikke Gudnitz, til råds. Gudnitz Couture by Rikke Gudnitz er overdrevet smukke brudekjoler – jeg bliver blæst helt bagover, når jeg ser Rikkes design – det er virkelig kvalitet og luksus.

Hos Rikke Gudnitz kan du få skræddersyede brudekjoler, eller du kan se hendes kollektion hos forhandlerne; Casa Lezar i København og Askepot & Valentino i Tønder.

Rikke fortæller:

Mulighederne er mange når man skal vælge sin drømmekjole. Jeg vil give 5 bud på hvilke brudekjoletrends vi kommer til at se i 2017.

  1. De smukke feminine franske blonder ses stadig meget i brudebilledet. I år ses blonden mest på topstykket af kjolerne, gerne i form af ærmer eller i ryggen, hvor rygudskæringen i selve kjolen er dyb. Bunden af kjolen er ofte i et let og rent materiale, som for eksempel chiffon, hvilket skaber ro til kjolen.
  1. Det rene skulpturelle look er begyndt at vise sig mere. Det vil sige helt rene materialer, så som chiffon og silke crepe. Det er selve konstruktionen i kjolen der kommer til udtryk, og den fremhæver brudens figur på den fineste og smukkeste måde. Dette look kræver ingen pynt på kjolen – det er enkelheden i sig selv der udgør looket.
  1. Hele Boho-stilen er meget populær i øjeblikket. Bruden virker mere afslappet og vælger tit en løs og blød håropsætning, samt et buket af markblomster. Brudekjolen er ofte lidt løs siddende, gerne med blonde og har den skønne boheme-vibe af at være afslappet.
Boho brudekjole
Foto: Gudnitz Couture
  1. Den store prinsessetyldrøm ses også i brudebilledet. Dog igen mere ren i linjerne og uden for meget pynt, især på corsagestykket. Det er super smukt at bryde det rene look med et enkelt bælte eller bånd i taljen. Det giver kant til kjolen og giver den mere personlighed.
Brudekjole
Foto: Gudnitz Couture
  1. Som noget nyt kommer vi til at se flere 2-delte kjoler. Hvor vi for 5 år siden så mange corsager og nederdele, er vi nu mere til kjoler der følger vores figur, men uden at vi ikke kan spise noget hele dagen. Derfor ser vi nu body-stockings og forskellige nederdele de kan kombineres med. Ideen er at bruden selv vælger imellem en body, enten med langt eller kort ærme, ren i materialet eller med blonde, og så derefter vælger bunden, enten i form af en let nederdel i chiffon eller et balskørt i silketaft. Det er en super måde at være med til at skabe sit helt eget personlige look på.
Boho brudekjole
Foto: Gudnitz Couture

Jeg håber du er blevet inspireret, og er klar på jagten af brudekjolen.
Held og lykke, Maria.

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen