Borddækning med centerpiece af blomster og tallerkener med blomstermotiv
Borddækning med centerpiece af blomster og tallerkener med blomstermotiv

Bryllupstrenden 2019 – del 1/3: Det bliver gyldent!

Hvad bliver bryllupstrenden næste år, og hvordan gør I jeres bryllup smukt og gennemført i tråd den? Det vil jeg give mine bedste bud på. 2019 er lige om hjørnet og næste års bryllupsmode står for døren. Jeg kan allerede afsløre 2 ting – det bliver LET og LÆKKERT. For at give jer den bedste […]


30. november 2018

Hvad bliver bryllupstrenden næste år, og hvordan gør I jeres bryllup smukt og gennemført i tråd den? Det vil jeg give mine bedste bud på.

2019 er lige om hjørnet og næste års bryllupsmode står for døren. Jeg kan allerede afsløre 2 ting – det bliver LET og LÆKKERT.

For at give jer den bedste inspiration, har jeg forberedt mig meget grundigt. Jeg har nemlig lavet et photoshoot af en masse spændende bryllupspynt, som jeg har indkøbt for at være max klar til næste års bryllupsmode.

Til photoshootet har den professionelle bryllupsfotograf, Kim K Sørensen, virkelig formået at få den helt rigtige stemning frem i billederne.

Den stemning fås naturligvis i Laden på Sonnerupgaard Gods. “Barnweddings” er fortsat supertrendy, men skal I prøve noget andet, så er farverne og materialevalget her i blodindlægget stadig et kig værd. Det er uden tvivl to trends som vil blive gennemgående for det kommende år.

Bryllupsmode 2019
Fotograf Kim K Sørensen

Det blir’ gorgeous – det blir’ GULD!

Farven i 2019 bliver guld – og jeg elsker det! Det er lige mig!

Der skal både være guld på bestik og service, vaser, lysestager, bordkort og andre accessories på bordet.

Læg også mærke til det super flotte bordkort i akryl, det ser så let og lækkert ud – det svæver nærmest. Bordkortet kan designes med enten med et let penselstrøg af guld eller navnet skrevet med guld.

Forvent meget mere guld i 2019.

service bryllup
Fotograf Kim K Sørensen
Bryllupsmode 2019
Fotograf Kim K Sørensen
Bordkort i akryl
Fotograf Kim K Sørensen
Bryllupsmode
Fotograf Kim K Sørensen
Borddækning bryllup
Fotograf Kim K Sørensen

Et let og flyvende look

Næste bryllupstrend er et let og lækkert – nærmest flyvende – akryl-look. Akryl gør bordpynten meget elegant, og den kan fås i mange sammenhænge, former og farver.

Bordkort, menukort og bordnummer i akryl, giver et virkelig fint udtryk, disse kan købes hos ” A Day 2 Remember“.

Bordkort i akryl
Fotograf Kim K Sørensen
Bordpynt i akryl
Fotograf Kim K Sørensen
Fotograf Kim K Sørensen
bordnummer guld
Fotograf Kim K Sørensen

Hvad synes I om akryl-looket? Er I lige så vilde med det som jeg? Så kan jeg anbefale at kigge videre på disse fine skilte.

De kan simpelthen bruges til alt inde til festen, men de fungerer også utrolig godt udendørs. Hvad med et flot velkomstskilt til at tage imod gæsterne? Eller måske et Instagram-skilt med jeres eget personlige hashtag på?

Jeg forudser, at vi kommer til at se mange flere flotte skilte som de her i 2019. De pifter det visuelle udtryk op flere niveauer!

velkomstskilt til bryllup
Fotograf Kim K Sørensen
instagram skilt bryllup
Fotograf Kim K Sørensen

I tråd med det lette og “flyvende” look, så læg også mærke til servietterne.

Den løstbundne serviet af hør er elegant og enkel. Den har blot fået en knude som detalje. Blomsterne i vasen med guldlåg er også meget svævende. Det er elegant og let på samme tid, og jeg er helt tosset med det.

bryllupspynt
Fotograf Kim K Sørensen
Rustikt bryllup
Fotograf Kim K Sørensen

Holdet bag magien

Der skal mange elementer til at skabe den helt rigtige stemning. De bedste af de bedste var samlet ved mit photoshoot. Lad mig præsentere magikerne:

Bryllupsfotograf: Kim K Sørensen

Styling: Maria Lyng

Venue: Laden på Sonnerupgaard Gods

Custom made skilte: A Day 2 Remember.

Blomster: Diana Rose

Service: A Table Story

Plankebord: Norbord

Mit eget lille team består af Gitte & jeg.

Bryllup Sonnerupgaard
Fotograf Kim K Sørensen (Maria tv., Gitte th.)

Vi er bryllupsarrangører på Sonnerupgaard Gods. Vi elsker at være kreative og gøre drømme til virkelighed.

For os er det vigtigt, at I som brudepar er med hele vejen. Vi gør en dyd ud af, at designe og planlægge brylluppet lige nøjagtigt, som I ønsker det.

Og så kender vi Sonnerupgaard Gods rigtig, rigtig godt. Jeg holdt mit eget bryllup i Laden, og både jeg og Gitte har arrangeret utallige bryllupper på godset lige siden. Det giver os en unik know-how, og derfor kan vi yde den bedste service.

Min tanke med indlægget var, at give jer et godt indblik i næste års mode. Jeg håber det lykkedes, men jeg er slet ikke færdig endnu – det har var bare del 1 ud af 3.

Der er mere på vej!

Mit næste indlæg fortsætter med bryllupstrenden 2019. Det kommer til at handle om, hvordan man gør brylluppet personligt. Og så deler jeg ud af mine bedste råd om bryllupsgaver, og hvordan man sætter et personligt præg på dem 😉

Stay tuned!

Love Maria.