Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Rustik og nordisk stil: Her er bryllupstrenden 2017

Design af bryllupper er blevet en større videnskab. Det look, den stil og de farver I vælger, har de sidste par år vist sig at være mere og mere krævende. Det er ikke nok ”bare” at sætte en buket blomster på bordet, nej – der skal være en rød tråd gennem det hele. Det starter […]


24. februar 2017

Design af bryllupper er blevet en større videnskab. Det look, den stil og de farver I vælger, har de sidste par år vist sig at være mere og mere krævende. Det er ikke nok ”bare” at sætte en buket blomster på bordet, nej – der skal være en rød tråd gennem det hele.

Det starter ved save-the-date-kortet og bryllupsinvitationen, og går igen gennem farver, blomster, udsmykning af lokalet og andre elementer. Pinterest er skyld i dette – men jég elsker det – det er lige mig, de mange små detaljer.

Bryllupstrenden skifter hele tiden, og jeg vil her give mit bud på det look, vi kommer til at se i 2017.

Bryllupstrenden 2017
Foto: Julie Marguaritha Bonde

Pinterest er guds gave til brude

Sådan plejer jeg at sige til gommen, når vi begynder at tale om udsmykning af lokalet. Men det er super vigtigt – og hvem drømmer ikke, om et ”Pinterest-bryllup”? De mange amerikanske billeder af flotte bryllupper og storslåede festlokaler – det er da fantastisk, og I skal have det samme!

Pinterest er et super godt værktøj, når I skal finde jeres stil. Pin bare løs, senere kan du altid sortere. Det er stedet hvor I kan finde ALT inspiration til brylluppet. Det er nemt at bruge, og det er smart når du skal dele billeder med din bryllupsarrangør eller din blomsterdekoratør.

Find jeres stil

Der er mange som snakker om et tema – tema til et bryllup – hvem har opfundet det??? Lad jer ikke forvirre – det handler om at finde en stil, som er jeres. En stil, som eksempelvis kan være en farve eller et gennemgående look, som bliver jeres røde tråd. Ikke et desideret tema, men mere et design. Det lyder fornemt, men idéen er at looket er gennemtænkt og tiltænkt jer eller lokalet, mere end det er et festtema – et bryllup er jo et ”tema” i sig selv.

Nordisk bryllup
Foto: Julie Marguaritha Bonde

Har I en yndlingsfarve? Yndlingsblomst? Lægger lokalet op til en bestemt stil? Fx. Laden på Sonnerupgaard – den indbyder til en rustik stil. Har I en interesse, fx. jagt, som man kan flette ind farvemæssigt og materialemæssigt, når vi taler udsmykning og blomster? Eller drømmer I om et ægte ”Barn-wedding”? Det er sådanne elementer som gør jeres bryllup unikt, og som skaber den røde tråd.

Bryllupstrenden 2017

Hvis ikke I har nogen som helst idé om hvor vi stilmæssigt er henne ad, så kan I jo også følge bryllupstrenden. Trenden for bryllupslooket har de seneste par år været det rustikke barnwedding, med et touch af romantik. Man har i bryllupsbilledet set mange pyntede syltetøjsglas med tilfældige og farverige markblomster, hessian flagbannere, lyskæder med rispapirslamper og en borddækning med mange små detaljer. En smuk og stadig populær stil, men vi begynder at bevæge os over i den nordiske stil.

Nordisk bryllup
Foto: Julie Marguaritha Bonde
Blomsterkrans af eukalyptus
Foto: Julie Marguaritha Bonde

Den nordiske stil er præget af grønne blomsterkranse, en mere simpel borddækning og de mere rene toner af farver. Her er ikke det store mix af farverige blomster, men det enkelte træder mere i karakter. Lyse og grå nuancer, krystalglas og stentøj, er elementer som beskriver denne stil meget godt. Dog vil der være et touch af lidt feminine og romantiske i form af en flot serviet, guldbestik eller guldglimmer på bordkortet.

Servietfoldning
Foto: Julie Marguaritha Bonde

Blomsterkransene består af eukalyptus og kan både være på bordet, i vinduet, på væggen eller i loftet.

Blomsterkrans til bryllup
Foto: Julie Marguaritha Bonde
Blomsterkranse i vinduet
Foto: Julie Marguaritha Bonde

Materialer af træ er også en del af det nordiske look. Træskilte og trækasser i mange afskygninger skaber dybde og personlighed.

Trælskilt til bryllup
Foto: Julie Marguaritha Bonde
Trækasse til blomster
Foto: Julie Marguaritha Bonde
Træskilte til bryllup
Foto: Julie Marguaritha Bonde
Træskilte til bryllup
Foto: Julie Marguaritha Bonde

Skiltene her er lavet af kreative Gitte, tjek hendes webshop ud – der er mange spændende sager.

God pinterest-lyst når tid er.

Love, Maria.

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen