Lækker tapas til bryllup på små skeer
Lækker tapas til bryllup på små skeer

Tapas og cocktails: Sådan skal en indbydende buffet se ud!

Der var guf for øjnene og tænder som løb i vand, da jeg bød mine gæster “værsgo” til en smuk tapasbuffet sidste lørdag, hvor jeg var værdinde ved et cocktailparty. Maden blev leveret af Durlevs Gourmæt, som er en af mine favorit restauranter. Kok Thomas Durlev forstår virkelig at skabe en oplevelse for både mund og øjne. […]


19. januar 2016

Der var guf for øjnene og tænder som løb i vand, da jeg bød mine gæster “værsgo” til en smuk tapasbuffet sidste lørdag, hvor jeg var værdinde ved et cocktailparty.

Maden blev leveret af Durlevs Gourmæt, som er en af mine favorit restauranter. Kok Thomas Durlev forstår virkelig at skabe en oplevelse for både mund og øjne. Han er kreativ og maden er yderst lækker.

Alle gæsterne roste maden, og jeg kan kun give dem ret, det var seriøst overdrevent lækkert.

Nyd de smukke billeder og pas på, at I ikke bliver sultne ;o)

Maria-25

Maria-26

Maria-27

Maria-34

Maria-56

Maria-57

Maria-22

Maria-58

Maria-61

Maria-62

Maria-63

Maria-71

Tøv ikke med at indhente et tilbud på en lækker bryllupsmenu fra Durlevs Gourmæt, Thomas er meget behagelig at samarbejde med, og han vil altid forsøge at matche ønsker og budget.

Fordelen ved Durlevs Gourmæt er, at I helt selv kan bestemme hvad menuen skal bestå af. Thomas er nytænkende og serverer maden på en kreativ måde – det er meget inspirerende.

Håber I er klar til at afholde jeres egen fest, og at mit cocktailparty og tapas-buffetten har inspireret jer!

Rigtig god fest!

Love, Maria