Tændte stearinlys i glas med bogstaver i stof på
Tændte stearinlys i glas med bogstaver i stof på

Bryllupsarrangørens hemmelighed: Sådan laver du det perfekte ladebryllup

Der var romantik i luften d. 07.07.2018, da Gitte & Michael inviterede til et vaskeægte ladebryllup med en helt særlig romantisk stemning. Stemningen var nøje planlagt af bruden selv i samarbejde med mig – Sonnerupgaard Gods’ bryllupsarrangør. Resultatet blev et gennemtænkt rustikt bryllup der gik perfekt i spil med Ladens stil. Vi spurgte os selv: Hvad […]


31. august 2018

Der var romantik i luften d. 07.07.2018, da Gitte & Michael inviterede til et vaskeægte ladebryllup med en helt særlig romantisk stemning.

Stemningen var nøje planlagt af bruden selv i samarbejde med mig – Sonnerupgaard Gods’ bryllupsarrangør. Resultatet blev et gennemtænkt rustikt bryllup der gik perfekt i spil med Ladens stil.

Vi spurgte os selv: Hvad klæder egentlig Laden godt? Det vil jeg løfte sløret for. Jeg vil lade billederne fortælle det meste – så fortæller jeg jer selv en hemmelighed om Laden.

Jeg håber, at I vil finde masser af inspiration til jeres eget bryllup.

Billerne er taget af Unni Foto.

Bryllupspynt

Barnwedding

Bryllupspynt

Rustikt patina

Nøgleordene for stilen: Råt, rustikt, patina og et strejf af romantik.

Vi pyntede bordene med romantiske blomster i dekorerede mason jars, som vi stillede oven på en rå træskive. Servietten udstyrede vi med en kvist eukalyptus og et brunt manillamærke som bordkort – enkelt og elegant.

Loftet var pyntet med vimpler. Dansegulvet var indrammet med rispapirslamper. Rundt i Laden var der masser af levende lys – det giver bare en fuldstændig fantastisk og romantisk stemning i det lokale.

Bordplanen skrev vi på mit gamle, patinerede vindue, og ved indgangen blev man budt velkommen af et fint træskilt fra A Day 2 Remember, som vi satte fast imellem nogle halmballer. Over den gamle træport hang vi hvidt stof op. Det spiller rigtig godt sammen med den mørke port.

.Alt i alt var der bare rigtig god ladestemning – noget jeg personlig er ret vild med.

vimpler til bryllup

festlokale til bryllup

Serviet til bryllup

Borddækning bryllup

Bordplan til bryllup

Barnwedding

Masonjars

Ladebryllup

Romantisk bryllup

Bryllupsreception

Bryllupsarrangørens hemmelighed

Hvad klæder Laden bedst? Nu kender jeg Laden rigtig, rigtig godt, og jeg vil nu løfte sløret for en af mine bedste hemmeligheder:

Tilføj Laden nogen GRØNT

Virkningen er virkelig fantastisk. Jeg sætter 10-14 træer ind i Laden – så bliver det helt levende! Træerne lejer jeg fra en planteskole. Det ser smukt ud, og så er det ret nemt at sætte op og tage ned igen.

Det kan være svært at forklare, og man bliver nødt til at opleve det med egne øjne – men det virker.  Alle mine brudepar kommer og siger det til mig bagefter.

Som I kan se ved dette bryllup her, så var træerne prikken over i’et – levende natur midt i den rå lade.

Ladebryllup

Bryllupsbord

Det siger brudeparret

Samarbejdet mellem brudeparret og mig har forløbet over en periode på halvandet år. Jeg har hjulpet dem med planlægning af brylluppet, udsmykning af Laden og koordinering på bryllupsdagen.

Det har været en kæmpe fornøjelse, og det varmer altid mit hjerte, når brudepar vender tilbage med en lille hilsen:

Vi kan varmt anbefale at bestille Maria Lyng som bryllupsarrangør. Da vi så Laden første gang, viste vi bare, at det var her, vi ville have vores drømmebryllup i forlængelse af Roskilde Domkirke, med reception og bryllupsfest, med vores overnattende gæster.

Jeg (bruden) er totalt kontrollerende ned i mindste detalje, men jeg følte mig i utrolige trygge hænder hos Maria lige fra starten, og da vi havde snakket om, hvad vi havde af ønsker og forventninger til vores bryllup, kunne jeg slappe af og give stafetten videre til Maria.

Vi sagde til Maria at vores ønsker var: råt, rustik, patina og et strejf af romantik – Maria viste billeder – vi viste billeder, og vi var ikke et sekundet i tvivl om, at vi forstod hinanden. Vi følte med det samme tryghed i Marias faglighed og passion for hendes arbejde. Maria var en kæmpe hjælp fra start til slut.

Kæmpe knus og stor tak fra Michael & Gitte ❤️

 

Det gør mig virkelig glad og taknemmelig – man bliver jo helt stolt!

Tak fordi I læste med. Jeg håber, I fik den inspiration, I søgte.

Love, Maria.