Sonnerupgaard Gods logo
Hotelophold
Download katalog
MENU

Cocktailparty i Hovedbygningen

Jeg elsker den gamle Hovedbygning på godset. Den smukke spisestue og de hyggelige stuer, huset emmer af så meget hjemlig hygge med et royalt touch, at jeg får lyst til at holde så mange fester der :o) Og endelig så blev det min tur i weekenden til at holde fest i Hovedbygningen. I anledningen af min mands […]


14. januar 2016

Jeg elsker den gamle Hovedbygning på godset. Den smukke spisestue og de hyggelige stuer, huset emmer af så meget hjemlig hygge med et royalt touch, at jeg får lyst til at holde så mange fester der :o) Og endelig så blev det min tur i weekenden til at holde fest i Hovedbygningen. I anledningen af min mands 30 års fødselsdag, inviterede vi til et brag af en fest – et cocktail party. Cocktailparty på godset med alt, hvad det indebærer; farverige cocktails, lækker tapas, flotte mænd i smoking/jakkesæt, smukke damer i korte kjoler, god dansemusik, konfetti, rom og cigar. Ja, der var det hele og det blev en fantastisk fest! Se bare de smukke billeder og den fantastiske stemning, som Jan fra Bryllupsshoot har fanget. Husk iøvrigt at booke Bryllupsshoot.dk til jeres bryllup – Jan er amazing!

Maria-71

Maria-12

Maria-14

Maria-16

Maria-6

Maria-5

Maria-4

Maria-2

Maria-54

Maria-63

Maria-53

Maria-56

Relaterede indlæg

Download vores Bryllup&Fest-katalog

Download katalog

Signe Månsson

Selskabskoordinator

Telefon: 46 40 95 31
E-mail: sbm@sonnerupgaard.dk

Signe er vores selskabskoordinator, og står for alt der har med Bryllup&Fest at gøre. Ring eller skriv til Signe, hvis du har nogle spørgsmål til festlokaleudlejning, og hvis du gerne vil ud på en rundvisning.

”Jeg har en bachelor i Leisure Management og har været bryllupsplanlæger i 2 år, så jeg er sikker på at jeg kan hjælpe jer godt på vej med jeres festafholdelse. Giv et kald!”

Læs mere om festlokalerne her

Få overblikket med det samme

Download vores katalog og få overblik over vores udlejningsmuligheder, samt priser på lokaleleje og værelsespakker.

Download Bryllup&Fest-katalog
Download Bryllup&Fest-katalog

Kan du lide hvad du læser?

Få bryllupsreportager, gode tips og tricks til DIY og meget mere. Vi sender ca. 1 gang om ugen.

Abonnér på Bryllupsbloggen

Kan du lide hvad du læser?

Få gode tips til afholdelse af møder, planlægning, teambuilding og en masse inspiration. Vi sender ca. 2 gange om måneden.

Abonnér på Kursusbloggen