CORONA

Vi følger nøje udviklingen med COVID-19. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om et kommende arrangement hos os, kan du altid skrive på info@sonnerupgaard.dk eller ringe til os på 46 40 95 31. Telefontid er 9-16 mandag-torsdag og 9-14 fredag.

Guirlande med stjerner hænger fra loftet
Guirlande med stjerner hænger fra loftet

Cocktailparty i Hovedbygningen

Jeg elsker den gamle Hovedbygning på godset. Den smukke spisestue og de hyggelige stuer, huset emmer af så meget hjemlig hygge med et royalt touch, at jeg får lyst til at holde så mange fester der :o) Og endelig så blev det min tur i weekenden til at holde fest i Hovedbygningen. I anledningen af min mands […]


14. januar 2016

Jeg elsker den gamle Hovedbygning på godset. Den smukke spisestue og de hyggelige stuer, huset emmer af så meget hjemlig hygge med et royalt touch, at jeg får lyst til at holde så mange fester der :o) Og endelig så blev det min tur i weekenden til at holde fest i Hovedbygningen. I anledningen af min mands 30 års fødselsdag, inviterede vi til et brag af en fest – et cocktail party. Cocktailparty på godset med alt, hvad det indebærer; farverige cocktails, lækker tapas, flotte mænd i smoking/jakkesæt, smukke damer i korte kjoler, god dansemusik, konfetti, rom og cigar. Ja, der var det hele og det blev en fantastisk fest! Se bare de smukke billeder og den fantastiske stemning, som Jan fra Bryllupsshoot har fanget. Husk iøvrigt at booke Bryllupsshoot.dk til jeres bryllup – Jan er amazing!

Maria-71

Maria-12

Maria-14

Maria-16

Maria-6

Maria-5

Maria-4

Maria-2

Maria-54

Maria-63

Maria-53

Maria-56