Vejviserskilt til bryllup i træ med hvid maling
Vejviserskilt til bryllup i træ med hvid maling

Diana & Sørens eksklusive landlige bryllup <3

Dagen nærmer sig snart for Diana & Sørens 1 års bryllupsdag og med den anledning, vil jeg gerne fortælle om deres smukke og gennemførte bryllup tilbage i maj 2017. Det er et bryllup, som jeg specielt husker for de mange smukke detaljer, hvor der bl.a. blev hentet håndlavede detaljer fra Norge. Og det blev brylluppet, […]


11. maj 2018

Dagen nærmer sig snart for Diana & Sørens 1 års bryllupsdag og med den anledning, vil jeg gerne fortælle om deres smukke og gennemførte bryllup tilbage i maj 2017.

Det er et bryllup, som jeg specielt husker for de mange smukke detaljer, hvor der bl.a. blev hentet håndlavede detaljer fra Norge. Og det blev brylluppet, hvor landlig idyl også blev til noget eksklusivt.

Jeg håber, det kan inspirere jer andre og I vil nyde de stemningsfyldte billeder, som er taget af en bryllupsfotograf fra Vores Store Dag.

Brudepar
Foto: Vores Store Dag

Et godt twist af det eksklusive og det landlige idyl

Jeg er meget stolt over, at kunne give jer et indblik i dette smukke bryllup. Jeg vil her fortælle om alle de detaljer, som skabte de helt rigtige rammer for brudeparrets drømme. Og så vil jeg kort fortælle, hvordan det lykkedes at stable det hele på benene på selve bryllupsdagen. For det var rent praktisk lidt af en udfordring.

Jeg har en lille smule svært ved at sætte brylluppets stil i en kategori, for det var så fint et mix af noget rustikt og landligt sammen med noget feminint og lækkert. Kombineret med halm og nogle fantastiske stærke farver på blomsterne – ja, så blev det virkelig et eksklusivt landligt bryllup i Sonnerupgaards gamle Lade.

Champagne til bryllup

Blomster til bryllup
Foto: Vores Store Dag

Trælade til bryllup

En travl bryllupsdag i kulissen

Bryllupsplanlægningen startede vi et år inden brylluppet, så her var god tid. Men på selve bryllupsdagen havde vi knap så god tid.

Mens brudeparret stod i Jesus Kirken i Valby havde jeg lynende travlt.

“Brylluppet her var en model 2:
på Sonnerupgaard-sprog betyder det;
at vi først overtog lokalet på bryllupsdagen kl. 14.00!”

Og det betyder, at vi først kunne starte udsmykning af lokalet, omgivelser og bordopsætningen – ja alt – på selve bryllupsdagen. Det kræver en del forberedelse og en del assistance på dagen.

Derfor havde jeg en nøje plan for det hele. Og så selvfølgelig et godt team af vante hjælpere til at udføre arbejdet.

Det lyder umuligt, at kunne være klar til 96 gæster til kl. 16.00, men intet er umuligt. Dog må jeg sige, at dette nok har været mit livs prøve – og her bagefter, så er brylluppet den case, som jeg altid referer til. For vi havde virkelig travlt og vi var virkelig spændt hårdt for mit team og jeg. Men det lykkedes at være klar til kl. 16.00, og derfor siger jeg efter dette bryllup, at jeg kan klare alt 😉

Brudepar ankommer
Brudeparret ankommer. Foto: Vores Store Dag

Og, hvorfor havde vi så meget mere travlt end normalt?

Det havde vi fordi, at her var virkelig mange detaljer og ting, som skulle sættes op. Det var ikke et af de simple bryllupper. Men jeg elsker det – der skal noget udfordring til.

Håndlavede detaljer fra Norge 

Jeg er en nørd, når det gælder detaljer og jeg elsker at holde den røde tråd, så ved dette bryllup fik jeg i den grad min lyst styret – det var så gennemført og fint, for jeg måtte hente hjælp fra flere dygtige fagfolk.

Bryllupsbord
Foto: Vores Store Dag

Bordene var dækket med en rustik dækketallerken fra Sonnerupgaard og smukke krystalglas fra A Table Story. Krystalglas giver bare et ekstra pift til borddækning, og jeg elsker det (hvorfor fandtes det ikke til mit bryllup i 2014? suk…).

Krystalglas til bryllup
Foto: Vores Store Dag
Rustikke bordkort
Foto: Vores Store Dag

Hertil en stofserviet og skønne håndskrevne bordkort fra en norsk og virkelig dygtig kvinde, som kalder sig “Spring Calligraphy” på Instagram – tjek hende ud, det er virkelig SÅ flot, det hun laver.

Det var ikke det eneste, som “Spring Calligraphy” var så sød at sende fra Norge til Danmark. Hun lavede også invitationerne, menukort og nummerkort til bordene. Alt var håndskrevet og håndmalet, og hvis du lægger mærke til det, så var der gulddetaljer på.

Bordnummer til bryllup
Foto: Vores Store Dag
Menukort til bryllup
Foto: Vores Store Dag
Bryllupsinvitationer
Billeder af invitationerne. Foto fra Spring Calligraphy’s Instagram

Detaljer i Laden

Laden blev stylet med en stor grøn krans i midten af spisesal. Her hang den over bordene, som jeg havde pyntet med hessian bordløbere på de hvide duge. Centerpiece bestod af rustikke pyntede syltetøjsglas til fyrfadslys og et mix af gamle messing stager til slanke lys.

Blomsterne blev leveret af Mogens Grønbech, som havde lavet flotte og livlige buketter med en flot dyb rød farve og en masse spændende grønt, som gav et vildt og landligt look.

Forskellige steder lå små halmkugler, som Mogens også havde lavet. De var spot on i Laden.

Blomsterdekoration til bryllup

Bryllupsbord
Foto: Vores Store Dag
Borddækning til bryllup
Foto: Vores Store Dag
Borddækning til bryllup
Foto: Vores Store Dag

Over den store træport i Laden opsatte jeg stof, som gav et super fint indgangsparti. Bordplanen blev skrevet på et gammelt vindue og i bjælkerne hang smukke blomster.

Udsmykning til bryllup
Foto: Vores Store Dag
Bordplan til bryllup
Foto: Vores Store Dag

Ladebryllup

En udendørs oase

Det blev brylluppet, hvor min kreativitet slog sig løs, og jeg lavede en kæmpe udendørs halmballesofa. Sofaen bestod af halmballer i forskellige størrelser, dækket med stof af hessian og blonde. Hertil lavede jeg sofaborde af en glasplade og en gammel kabeltromle.

Halmballesofa
Foto: Vores Store Dag

Til sådan en skøn opstilling hører naturligvis vintønder, som fungerede som stå-borde, hyggetæpper i zinkbalje, en sømblok og selvfølgelig en skøn stor vogn med buffet af drikkevarer og snacks.

Hyggetæpper til bryllup
Foto: Vores Store Dag
Sømblok
Foto: Vores Store Dag
Buffet til bryllup
Foto: Vores Store Dag

Desværre var vejret ikke det bedste den dag. Det regnede dog ikke, men det var et køligere forårsvejr med grå himmel. Først sidst på dagen klarede det op og blev dejligt.

Da mørket faldt på, var træet over halmballesofaen tændt med lyskæder og farvet lys. Det var vildt hyggeligt og helt perfekt, da natmaden ankom: En pølsevogn – så originalt og bare super festligt.

Udendørs miljø til bryllup
Foto: Vores Store Dag

Udendørs var der pyntet med personlige træskilte, som både viste vej og bød velkommen. De er så fine og lækre de træskilte, og passer bare perfekt til stilen her. Skiltene kan du købe hos A Day 2 Remember.

Træskilt til bryllup
Foto: Vores Store Dag

 

Træskilt til bryllup
Foto: Vores Store Dag

Lækker mad fra Skoemagerkroen

Maden blev leveret af den skønne Skoemagerkro.

Om eftermiddagen til receptionen blev der serveret en lækker tapasanretning på store fade. De stod udendørs på den store vogn under træet.

BryllupsreceptionFoto: Vores Store Dag

Bryllupsreception
Foto: Vores Store Dag

Om aftenen serverede Skoemagerkroen en dejlig bryllupsmiddag. Brudeparret havde fravalgt dessert, men fik I stedet bryllupskagen serveret som dessert.

Bryllupsmiddag Skomagerkroen
Foto: Vores Store Dag
Bryllupsmiddag
Foto: Vores Store Dag
Bryllupskage
Foto: Vores Store Dag

Bryllupskagen var en flot “naked cake”, som kreativt var lavet på en træskive. Efter bryllupskagen slog bryllupsgæsterne sig løs i overdrevne lækre drinks og cocktails leveret af professionelle bartendere fra We Got Spirit. Ååååh det var seriøst lækkert, det de serverede.

–  En fest man ikke ville gå glip af –

Håber I er blevet inspireret, måske til et landligt og idyllisk bryllup?

Love, Maria.